כ סקסס עם נועה: MILF פרטית בת 32 בצפון תא - סקס אדיר

סקסס עם נועה: MILF פרטית בת 32 בצפון תא

1
אחלה דיווח אח שלי, אני מקווה שלא תחכה לעוד כוכב כדי לדגום שוב
נראה לי שאני חייב גם לרוץ ולבקר איזו בחורה חדשה, שלא ישללו לי את הכוכבים

[QUOTE=maxmax]

איזה כיף זה שבחורה גומרת
מחדירה בלי זיופים!

[/QUOTE]

זה בכלל כיף שבחורה גומרת

menice2010-4-27 18:35:33
משה מינייס

מי שחי על הקצה תופס פחות מקום

2

maxmax יקירנו ...

אהבתי את ההטמעה של המונח סקסס בכותרת

הדיון הועבר לפורום "קשקשת" ... מאחר ואין אפשרות ליצור איתה קשר ...

קצת דואלי העיניין הזה של לשגר בפורום המרכזי (אגב, שמתם לב ששמו שונה מעט ?)
מבלי ליצור מבול של פניות

אל דאגה, גם ב"קשקשת" החברה יציפו אותך
ואני מניח שיש לך את כל הכלים לסנן למי ומתי להעביר את הטלפון שלה.

ברכות.

עמית.

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

3
[QUOTE=maxmax]

את נועה מצאתי בשיטוט באינטרנט בשעת לילה הזויה, מודעה קטנה של בחורה המחפשת תמיכה.

כמה מיילים (שלחה תמונה – לא שלה, אח"כ התנצלה) ונקבעה פגישה.

[/QUOTE]

איפה מוצאים בחורות כאלו בצ'ט של נענע ?

Shaguar2010-5-19 9:51:28
תחייכו לכולם ובמיוחד לאלה שלא רוצים לראות את החיוך שלך...

4

לא מוצאים כאלה בצ'אט של נענע !!

אבל תמשיך לחפש...

תנסה להיכנס לצ'אט (כל צ'אט, לא רק נענע) עם כינוי ברור של בחורה לחדר של 'זקוקה לתמיכה', תראה כמה חרמנים מתנפלים עליך, כמה בלה-בלה, כמה חוסר סבלנות וקוצר רוח, כמה בקלות גברים מתפתים לכל אמירה שם באין יכולת לבדוק שום דבר... אולי אחרי 10,000 שעות תעלה על משהו (למרות שאני שומע פה ושם אנשים ש'דגו' משהו בביצה הזו..).

תרבות הבלה-בלה והחארטה...

המגביה עוף - ירחיק ראות

6
טוב הרגע נמחקה לי תגובה עלה דיווח שלך מקסמקס

שאפו על הדיווח הנהדר

אני חושב שפתחת את התיאבון להרבה מגולשי הפורום.. אלו שמחפשים אמת, עדינות ותמימות

נועה בהחלט נשמעת כמו בחורה על רמה.. כזאת שכל פגישה איתה הופכת לחלום שמתגשם.

אפע"פ שהיא לא עושה רימינג וכד'.. יש לה אחלה פלוס.. ואני מצטט:

[QUOTE=maxmax]

עברנו לדוגי עם קונטרות מעולות וליטופי ביצים מלמטה.
[/QUOTE]

מקסמקס אתה כל פעם מפתיע מחדש

Einstein2010-5-17 22:33:15

7

קבעתי עם נועה בקלות יחסית. היא עונה לטלפונים מיידית, מחזירה SMS'ים. משתפת פעולה.

דירתה בשכונת מגורים צפון תל-אביבית.

עם כניסתי קלחה השיחה. לאחר שסיפרה קצת על עצמה, נתנה בידי את האפשרות להביע דעתי ולעשות 'אחורה פנה'. החזרתי לה באותו מטבע ושאלתי אם מבחינתה זה גם בסדר, ולאחר שהושגה הסכמה הדדית, התישבנו בחדר האורחים על כוס יין.

פניה נאים ביותר, ואכן מזכירים במקצת את פניה של השחקנית ההיא.. לבשה שמלה שחורה פשוטה, שנתנה מידע מיידי על גופה המלא ושדיה הכבדים. יחפה, צפורני רגליה וידיה גזוזות בקפידה, ללא לק. עורה בהיר. פשטות ביתית.

הציעה מקלחת, ואחרי נכנסה גם היא, כשאני ממתין לה במיטתה, מתבונן סביב ונהנה מאוירת הבית האמיתי, בניגוד לדירות דיסרטיות שכורות ממוקדות מטרה, אזני קולטות את רחשי הכנותיה בחדר המקלחת.

הגיעה למיטה לבושה בייבי-דול אדום ושקוף, ומתחתיו תחתון חוטיני אדום.. וניגשה בנחישות למלאכה. נשיקות עדינות מלוות בשליחות לשון עדינות לפטמותי ולשאר חלקי פלג גופי העליון, מותירה בידי זמן ארוך להתבוננות בגופה העסיסי הכורע מעלי, ומאפשרת לי ללטף את קימורי גופה. שדיה הגדולים מושכים אליהם את ידי, החופנת אותן תוך לחיצות קלות, המדגישות את מלאותן ועסיסיותן.

בעוד היא מתכננת את דרכה לחלקים הנמוכים יותר של גופי, חילצתי אני את גופה מן הבייבי-דול והשלכתיו למרגלות המיטה. שדיה נחלצו מאחיזת הבגד, מתפרצים בתזזית קלה החוצה, ניטחים זה בזה בקלילות הגורמת להם לרצד לעיני... פטמותיה בולטות ובעלות נוכחות, פונות מעט הצידה כיאה לדדיה של עלמה צעירה.

שפתיה מרפרפות על עורי וראשה מדרים.. לשונה עוקפת את אברי ומממשיכה דרומה, מרפרפת ליקוק אשכים, ושוב מדרימה, מעבירה בגופי רטט עדין. בהמשך עברה למציצות ארוכות וענוגות, שרויות בלחלוחית פיה שהעניקה למגעה חלקות נעימה.

בשלב הבא עברנו ל- 69 הפוך אינטנסיבי, שגילה לי את מכמניה ואיפשר לה לענג את אברי בקצב שלי.

לפי התזמון שלי עברנו לתנוחה מיסיונרית לאחר פעולת עיטוף שנעשתה במיומנות. התחושה טובה, לחץ מתאים וחיכוך טוב. מראה רגליה הפשוקות ודדיה הנעים בהרמוניה עם תנועות הגוף הוסיף לרמת ההנאה. סיימנו בדוגי קצבי, (בקשה לא להרחיב את פיסוק רגליה יתר על המידה) כשאני אוחז בכריות עגבותיה ומלטף עכוזה לסירוגין.

נשכבנו זה לצד זה מתנשמים, ושוחחנו עוד דקות ארוכות, כשאני מלטף את שדיה וגופה הנעימים.

בשלב מסוים ביקשה להפסיק ללטף את פטמותיה בשל רגישות לאחר גמירתה.

חוויה נחמדה וביתית. כמו לעשות סקס עם חברה טובה בביתה. 'פרטית' כהגדרתה. נעימה וחביבה, מלאונת ועסיסית, יפה, לא מלחיצה בזמן (שתי גמירות – גם כן בסדר), מתאימה רק לחובבי ומעריכי ביתיות.

נפרדנו בחביבות.

איצטגנין2010-5-14 10:9:50
המגביה עוף - ירחיק ראות
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”