כ סרט רע /...או איך חטפתי כלימדיה - דף 2 - סקס אדיר

סרט רע /...או איך חטפתי כלימדיה

11
MOTI, תירגע.
אין דבר כזה שנמצצים, נדבקים במשהו, ואחרי עשר דקות חשים בתופעה של המחלה.
המחלות האלה הן תוצאה של פעילות חיידקים. לחיידקים לוקח זמן מרגע ההדבקה עד שמתרבים לכמות שמשפיעה - יומיים שלושה לפחות, ויש כאלה שאף יותר מזה. קוראים לזה 'זמן דגירה'.

אין מצב שנדבקת ממציצה ואחרי עשר דקות הרגשת צריבה.

סביר יותר שיש לך תופעות לואי מהכדורים נוגדי התיאבון.

עזוב את השטויות האלה - זרוק את הכדורים לפח. פשוט תאכל פחות, ותעשה פעילות גופנית טובה.
המגביה עוף - ירחיק ראות

12
[QUOTE=איצטגנין]MOTI, תירגע.
אין דבר כזה שנמצצים, נדבקים במשהו, ואחרי עשר דקות חשים בתופעה של המחלה.
המחלות האלה הן תוצאה של פעילות חיידקים. לחיידקים לוקח זמן מרגע ההדבקה עד שמתרבים לכמות שמשפיעה - יומיים שלושה לפחות, ויש כאלה שאף יותר מזה. קוראים לזה 'זמן דגירה'.

אין מצב שנדבקת ממציצה ואחרי עשר דקות הרגשת צריבה.

סביר יותר שיש לך תופעות לואי מהכדורים נוגדי התיאבון.

עזוב את השטויות האלה - זרוק את הכדורים לפח. פשוט תאכל פחות, ותעשה פעילות גופנית טובה.
[/QUOTE]

זה גם דעתי

יכולה להיות גם דלקת דרכי השתן שבטח לא קשורה לזיון.

מה שמומלץ - ללכת לאורולוג זה הכי טוב.

13
MOTI מסכים עם עמדת ההנהלה כמו גם עם אצטגנין, אם לא יעבור תוך כמה ימים או במידה ועולה לך החום באופן דאסטי רצוי מאוד שתיגש לאורולוג.
מניסיון האישי אני יכול לחשוב על עוד סיבות . לי לפעמים מתחיל לצרוב מעט כאשר בחורות משחקות עם השטרונגול שלי על יבש וללא קרמים או נוזלים המורידים את החיכוך , במקרה של זיון על יבש כשהקונדום אינו משומן מספיק, או תאונת עבודה בצורה של שריטה תוך כדי התלהבות באקט. כל המקרים הללו התרחשו אצלי בזמן זה או אחר, והצריבה היא בדרך כלל מיידית. בדוק קודם האם יש סימני שפשוף או אדמומיות על הוד רוממותו שלך , המנע מעבודת יד ליום יומיים ( כן אני יודע שזה אכזרי במקצת), אני גם בדרך כלל מורח על כבודו מעט TRUMEEL (משחה הומופטית שניתן להשיגה בכל בית מרקחת) שיפור בדרך כלל לאחר יום-יומים ורימינג הקטן חוזר לחייך.צחוק
רימינג מעשי2010-10-19 12:38:25

14
קודם כל , מצטער על פירסום שם הבחורה , הייתי כל כך מודאג מהענייו ולא שמתי לב , ותודה למנהלים ששמו לב ודאגו למחוק את שמה.

מסרתי את שמה ל"ערבה אנושית " , והוא ידאג למסור לה שתלך להיבדק בעצמה.

עכשיו לעניין , אני שמח לשמוע שיש מצב שזו רק דלקת רגילה בדרכי השתן , כי יש לי בעיות עיכול אז יכול להיות שזה מזה.

אני חייב לציין שאני מאוד מופתע ואפילו נדהם לראות איך אתם דואגים ועוזרים אחד לשני , אני מודה לכם מאוד שאתם פה בשבילי , כי זה לא דבר שקל לספר למכרים .

אצבע למעלה

15
ערב טוב מוטי,
למרות שברור מעל כול ספק שלא יכולת להדבק בנסיבות שתיארת,

דברתי עם הבחורה (לגיד את האמת עם הרבה צחוקים) אז הבדיקות דם שלה מלפני כמה ימים תקינות לחלוטין,

היא הציעה בצחוק לפרסם אותם או במקביל להגיש נגדך תביעת דיבה.

(הכול בהומור כמובן). אם לא הייתי אחרי גמירה, בשמחה הייתי בודק בעצמי כדי להרגיע אותך ל100%

16
לdan
לכל נערה עובדת יש HPV? כל מי שהולך לנערה עובדת נדבק במחלה ומסכן את בת זוגו החוקית בסרטן?
איזה שטויות...די מרגיז לקרוא דברים מלחיצים שכאלה. גם הנתון שרוב בני האדם חולים במחלה זו ממש רחוק מהמציאות.
תתפלא אבל לנערות עובדות, עם הגיון בריא,ושיש לה מה לפפסיד, יש מודעות ועירנות רבה לשמירת בריאותן. אני קראתי את השרשור לאחר צנזור שם הבחורה ולא יודעת במי מדובר .
אני כנערה עובדת יכולה להעיד מעולם לא חליתי בשום מחלת מין,ושום דבר שבעולם לא שווה ללקיחת סיכון שכזה. מאד לא נכון בגלל נערה אחת( במידה ואכן ההנחה נכונה, כי אם הייתם עם אמצעי מניעה, והשתמשתם בו בצורה נכונה, אולי הריח הרע מקורו אחר וזה סתם צירוף מקרים, ובכל מקרה לא היתה אמורה לקבל לקוחות במצב כזה) , להכליל ולהחריב עם שלם.
כשאתה הולך לבחורה אתה יכול לעשות עליה פה חיפוש, ומי שלא שומרת על בריאותה, מייד יש פה דיווחים מאנשים שהיו אצלה והעידו על כך, אמצעי טוב .
כשאתה הולך לנערה עובדת אתה יכול לפני המפגש אפילו שקונדום הוא חוק בל יעבור, להציג באופן הדדי , למען ההגינות, בדיקות בריאות עדכניות להרגשה הכללית הטובה של שניכם.
אני ממליצה לשים לב לניקיון וריח המצעים והמגבות (בתקווה שעוברים כביסה בהרתחה), ניקיון הדירה,מי שלא שומרת על בריאות והגיינה אישית בטח גם לא מפריע לה חוסר ניקיון באופן כללי.
להגיד שרוב האוכלוסיה חולה במחלה זו , זה ממש לא נכון. ובטח לא כל הנערות העובדות.
למען הסר ספקולציות, אני מעולם לא נפגשתי עם חבר פורום זה, או זה שאחריו שטען לחשש,ולא מכירה אותם, כך שדברי פה לא נועדו ברמזים, לשרת באופן עקיף דברי הגנה או משהו כזה לטיהור שמי, גם הפז"מ שלי לא כזה מפואר( 5-6 חודשים), נושא זה הועלה לפני שנתיים.
נועה

מאהבת תל אביבית2010-10-21 21:12:51
ליצירת קשר בהתכתבות פרטית לחברי פורום רשומים בלבד לחצו: התכתבות פרטית עם נועה - מאהבת תל אביבית

17

HPV וירוס הפפילומה האנושית נפוץ הרבה יותר מכפי שנוטים לחשוב. קיימים כ-100 זנים שונים של הוירוס רובם אינם מזיקים דוגמת אלה הגורמים ליבלות בידיים וברגליים, כ-30 זנים פוגעים באיזור אברי המין וסוגים מסויימים עלולים לגרום לסרטן צוואר הרחם ויבלות באברי המין.

לכ-20 מיליון אמריקאים יש את הוירוס באברי המין, ולפחות 50% מהאנשים הפעילים מינית ידבקו בוירוס במהלך חייהם. רוב האנשים שנדבקו בוירוס אינם מראים כל סימן או סימפטום ואינם יודעים שנדבקו.

הדרך היחידה למנוע הדבקה בוירוס היא להמנע מכל פעילות מינית, ולא ברור מה רמת ההגנה שמספק הקונדום בפועל.

בגמילה

18
המצב עם וירוס מזכיר לי בדיחה טיפשית בצבא.
שואלים את חיילים מה עושים בזמן התקפה גרעינית (אז זה לא היה אקטואלי)

ואחרי קבלת תשובות שונות, עונים: קוראים "שמע ישראל"

לפי מצב עם הוירוס זאת הדרך היחידה למעט מניעה מוחלטת מפעילות מינית

20
[QUOTE=מאהבת תל אביבית]

לdan
אני כנערה עובדת יכולה להעיד מעולם לא חליתי בשום מחלת מין,ושום דבר שבעולם
לא שווה ללקיחת סיכון שכזה. מאד לא נכון בגלל נערה אחת( במידה ואכן ההנחה
נכונה, כי אם הייתם עם אמצעי מניעה, והשתמשתם בו בצורה נכונה, אולי הריח
הרע מקורו אחר וזה סתם צירוף מקרים, ובכל מקרה לא היתה אמורה לקבל לקוחות
במצב כזה) , להכליל ולהחריב עם שלם.

נועה

[/QUOTE]

תגידי לי נועה, את אמיתית?!?

עַם שלם?

עַם?

את הרצל? את חוזָה מדינה חדשה באופק?
את משה רבנו?

עַם יקירתי?

יש המון דברים הזויים בפורום הזה, חלקם משעשעים וחלקם פחות, אבל לדעתי את עברת את כולם.

זונות הן עַם?
הן אפילו לא מִגדר. הן אפילו לא מקצוע מוכר. עיסוק לכל היותר.
בטח ובטח שאין להן ממשלה, ריבונות כלשהי, ואפילו לא גבולות דמיוניים חוץ מאשר במוחך הקודח.

אני מציעה לך לגשת למרצה שלך לאוריינות אקדמאית ולשאול אותו מהי ההגדרה של עַם, או לכל הפחות להשתמש בחברנו היקר "מר גוגל" (Google - כדי להיות בטוחה שתביני על מי דיברתי) ולשאול אותו מה דעתו על ההגדרה של עַם.

בסָכָרִינִיוּת מתקתקה

רותי הג'ינג'ית

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס רפואי”