שזה לטעמי המצב האידיאלי, הכל ברור בלי חארטות וקישקושים,
פתחנו מסנגר התרשמנו כי אכן ,מה שנאמר זה מה שנקבל , סגרנו על שעה , כסף, וירדנו לפרטי פרטים ,
הגעתי אליה לדירה, הבחורה פרטית לחלוטין, עושה לעצמה השלמת הכנסה צדדית לא מפרסמת בשום מקום , אמרה לי שהיא לעיתים שחסר לה קצת כסף נכנסת לצאט ומוצאת מישהוא שנראה לה טוב שמוכן לשמור על דיסקרטיות מבהירה לו שזה בתשלום (כמובן הכל נעטף במלל מתוק של "תמיכה" ושאר החארטות) ועושה לה השלמת הכנסה ,
מראש הבהרנו שאין מגבלת זמן בגבולות הגיוניים ולפחות שני אקטים אחד מהם אנאלי,
הגעתי בשעה היעודה, הרי כבר ראיתי מראש איך נראת אז אין הפתעות , פותחת את הדלת , משחקת אותה פאם פטאל עם שמלנית שקופה כמעט לחלוטין , איך שאני נכנס מתנפלת עלי בנשיקה סוערת(לא אוהב להתנשק עם בנות בתשלום אבל זרמתי) דפקה עלי התחרמנות מיידית אמרה לי שהיא רותחת, נכנסתי להתקלח יצאתי ערום כמובן היא מחכה לי בסלון ערומה לחלוטין עם כוסית יין ,
ישבנו קצת קישקשנו והיא מקשקשת ומפסקת את הרגליים ואצלי ידידינו מתחיל להזדקף לדום מהמראה , היא מתחילה להתרומם ואני אומר לה "תשארי כך, תתחילי לחרמן את עצמך " הבחורה דפקה אוננות פראית שעוד רגע חשבתי שהיא מוציאה את השפתיים שלה החוצה, מחזה תאווה, גמרה אמרה לי עכשיוו אני חייבת זין ומהר ,
יאללה למיטה, ידידי כבר עומד מתוח ומטפטף , הבחורה לוקחת מציצה ארוכה מנקה אותו טוב ושמה חליפה ,
כאן מתחיל העניין ,שם אותה בדוגי חופר קצת ואומר לה,יאללה מותק הגיע זמן התחת איך בא לך בדוגי או על הבטן /גב איך שבא ,
אומרת הנערה , דוגי,
נכנס בעדינות היא קצת מייללת , נשבע לכם עדין עדין , ואללה חצי ראש עוד לא בפנים מה היא אומרת לי אני לא יכולה, זה כואב לי,
ראבאק מה התיקתוק הזה??
הבנתי הקטע אמרתי לה אין בעיה בואי נמשיך בעבודה ננסה אחר כך שוב , ,
מזיין מזיין משנה תנוחות משפריץ לה על הבטן את כל החצי ליטר,
סיגריה עוד מקשקשים קצת יין בסלון , מוריד אותה על הברכיים שתמצוץ אותו מעמידה אותו כמו שצריך , יאללה למיטה
משחק לה קצת בדגדגן מחרמן אותה מרטיב לה קצת את התחת לא מתנגדת לאצבע, מתחיל לדפוק לה את התחחת עם האצבע ועובד לה על הדגדגן היא מתחילה להרטיב כמו שצריך אומר לה , מותק יאללה חליפה בואי ננסה קצת בדוגי,
שם אותה בדוגי ודוחף לך שוב אצבע לתחת מתחיל לפמפם ודוחף לה עוד אצבע מרחיב לב לה בשלב מסויים אומר לה יאללה בואי קצת בתחת , הרי כבר ידעתי שהיא מתחמנת אותי ולא רוצה , אה בה מה דיבורים "טוב בוא ננסה "
החלטתי להיות חכם , שהבחורה מאוננת היא יוצאת משליטה כמו שאני שם את הזיין על החור שלה ולא נכנס אלא רק מחרמן אמרתי לה תתחילי לאונן בזמן שהיא בשיא האקשן הכנסתי קצת והמתנתי לפני שהיא גומרת אני דוחף קצת פנימה היא מנסה לברוח , קדימה ולהפיל את עצמה קדימה , אבל מה סחבק לא פראייר בכלל נפלתי קדימה יחד איתה נכנס כל הכלי לתחת עד הסוף במכה אחת, ואוו איזה צרחות דפקה,איזה קללות, יצאה כל האמת החוצה, היא אף פעם לא מזדיינת בתחת רק אומרת לכולם ואז שזורמים איתה היא מתחמנת,
תכלס, זיון שני לא היה לי כי אחרי כל הייללות שלה כל שניה שהתחילה למצוץ ייללה שכואב לה התחת , לא יכולתי לגמור מהחפירות וויתרתי,
קטע מטורף ,