כ בבקשה למחוק!!!!!!!!!! - דף 3 - סקס אדיר

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

21
[QUOTE=שרון מתל-אביב]
ומה לגבי זה רימינג מעשי?

[QUOTE=classmike]Levb, ההודעות שלך די אינפנטיליות. תשחרר אותנו מהם. אלא אם כן זאת שרוו שכותבת (קרוב לודאי).[/QUOTE]

[/QUOTE]
אני לא חושב שאת כותבת הודעות בשמו , אך הוא בהחלט מועמד ראוי לפורום לה לה.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

22
שרון,
אל תהיה תמימה כי את לא תמימה.
לאף אחד אין בעיה עם הדיווחים שמשבחים אותך שבתוכם יש משקחי תפקידים
(לי זה נראה מאוד מוזר ולא מגרה, אבל כול אחד וסטיות שלו, לי יש מספיק)
אבל סיפורים מצווירים של הקבוע שלך ממש גורמים דחיה.
לא בגלל שהם לא טובים, בגחלל שהם לא במקום.
תפתחו פוסט נפרד.
"המשקחים עם שרון"
פוסט אמונתי עם ציורים מרהיבים.
אני לא נגדך, אני בעדך, אמרתי לך.
אבל אותי לא רק שלא מצחיק מה שקורה בפוסט שלך, ממש מעציב.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

23
שרון די כבר להתחסד.
אם היה מדובר בבקורות פרטניות של חברים בודדים הייתי די מניח לעניין.
את יודעת יפה מאוד שאצל הלבלר לא מדובר בדיווח בודד. הוא מזכיר לי סיטואציה מסידרה בריטית ידועה בשם כן אדוני השר: שם היה מופקד על המשרד לבלר בירוקראט מוכשר לא פחות שנהג להפציץ את השר שלו בערמות ענקייות של מסמכים בכל פעם שניסה לחקור דבר מה או לשנות משהו. הפוסט הזה אינו האתר האישי שלך כי אם כלי בידי חברי הפרום השונים להעביר ביקורת ורשמים לגבייך, הן חיוביים והן שליליים, בכדי לאפשר לכל מאן דבעי לקבל החלטה עם עצמו אם לפנות אלייך או לא. כך , פחות או יותר, מתנהלים שאר הפוסטים האחרים האחרים ככלל ובמדור הסקס הפרסומי בפרט ואין סיבה שאצלך ההתנהלות תהיה שונה
הבעיה היא שגורר הטרול מטעמך מפציץ את הפרום בסחף מילולי המלווה בגודל פונט , דיזוקי הדינור ושאר התמונות היוצרים מצב שצריכים לחפש ביקורות של חברים אחרים ממש בפינצטה בין שלל הפיליבאסטרים שהוא מנפק על בסיס שבועי ,ובכך הוא מקשה על הקוראים לקבל עלייך רושם המבוסס על חוות דעת שונות ומגוונות.
כפי שאת רואה כמה חברים הגיבו על הנושא כך שאין מדובר בגחמה אישית שלי.
ואם פתיחת הפוסט החדש אמרתי שוב את שלי ואני פונה בבקשה לשאר חברי הפרום לומר דעתם על הסוגיה המטרידה הזאת בכדי לפתור אותה פעם אחת ולתמיד.

רימינג מעשי2011-07-10 23:02:46

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

24
[QUOTE=שרון מתל-אביב]
אם לא שמת לב אז הדיווח של לוואל הפעם היה מאוד קצר

אני חושבת שהגיע הזמן לתת במה לדיווחים ...

[/QUOTE]
ושבוע הבא מה?? ובעוד שבועיים?? שלושה??? ארבעה???? חמישה??? זה יפסיק מתי שהוא???
אני מסכים צריך לתת במה לדיווחים. דיווחים שונים ומגוונים זאת אומרת.
די , אמרתי את שלי!!!!!

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

26
אכזבה, נפילה, תיקתוק, מכאני, קר, מעצבן, יקר ועוד אלף ואחד מושגים דומים שמתארים את המפגש עם שרון.
רק בגלל שבחורה מסוגלת לבצע אנאלי ו/או שייגמרו לה בפה לא אומר שזה תחליף לשירות בסיסי.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

27

טוב להלן כמה עובדות בשטח:

1. LAVELLE מעולם לא דיווח על אף בחורה מלבד שרון ( פרט לדיווח קצר ולא מחמיא בפוסט הפירסומי של איב, שלטעמי בא במטרה להוריד מערכה וספק רב מאוד עם לא מעורב אינטרס בכך... שוב לפי דעתי)

2. ל LAVELLE יש "דרגות" - "מדווח סקס תורם עם עתיד" ... -- בחייאת ראבק מה תורם?! למה יש לו דרגות? הוא לא דיווח על כלום חוץ מבחורה אחת... ( לדעתי הדבר מחשיד מאוד ומראה כי אולי גם פה היתה התערבות של ההנההלה הקודמת שנכתב כי היתה מקורבת מאוד לשרון)

3. LAVELLE המליץ בכל הזדמנות כאשר מישהו ביקש המלצה כלשהי על שרון, שיווק אותה באמת שיווק אגרסיבי מאוד...

מסך על 3 העובדות האלה ( וכמו שאומרים וצודקים עם עובדות לא ניתן להתווכח) דעתי היא כי LAVEELE הוא אחד מהשניים :

א. משתמש פיקטיבי (אולי עוד אחת התחפושות של ההנהלה הקודמת) ששם לו למטרה לקדם את שרון (תמורת טובות הנאה אולי או תשלום.. מי יודע...) ולשווק אותה.

ב. שרון עצמה...

* מה שלדעתי בכל מקרה - לאוול אשר נפגש עם שרון במפגשים כפי שתיאר כאן רבות -> פשוט לא קיים במציאות.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

28
[QUOTE=שרון מתל-אביב][QUOTE=ערבה אנושית]

וחוץ מזה, שרון, הרי את לא פרחה, ואני מתייחס אליך בכבוד,
אז תפסיקי לענות עם: מאמי, זה מוריד עוד יותר את הפוסט שלך.
[/QUOTE]

מה דעתך על.... "פרח שלי" צחוק[/QUOTE]
דעתי, שלצערי באמת הפכת לפרחה ומתאים לך לפנות ב"מאמי"

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

30
השתגעתם?

עיניים מלוכסנות?

מי מסתכל שם למעלהת למרות שפניה די יפות.

כשאני נכנס אליה ואני רואה את שדיה המוצקות מתחת לחולצתה, ואת רגליה הארוכות...

וכשאני מפשיט את חולצתה ורוןאה כי שדיה קטנים אך מוצקים ומושלמים

ואת חצאיתה ותחתוניה ורואה את התחת המושלם ביותר בתל אביב

וכשאנחנו מתקלחים ביחד והיא מסבנת את הכלי שלי ואני את כל גופה ומכין אותה לנשיקות..

ואז אחרי שאני מלקק את הדגדגן ומרגיש את רטיטתה כאשר היא גומרת

ואחר כך כשהיא מלטפת בשפתיה את ראש הזין

ולבסוף כאשר אני חודר אליה ורואה במראה את הזין נכנס ויוצא ואת התחת המושלם שלה במראה, וגומר בתרועה

אז למי איכפת אם העיניים מלוכסנות או לא

אבל צריך לבוא בגישה חיובית, ובנתינה ולא רק בלקיחה, אפילו אם יחסי לקוח ומגישת שירות נשמרים

ובסך הכל היא מכבדת את זמנינו לא מבריזה אך גם את זמנה, ושמץ הפרטיות שלה בהעדר GFE

אז צריך לכבד וליהנות ולא לברבר

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”