הייתי עם שרון, התאכזבתי נורא, אבל פה היתה אשמתי מכוון שרמת הציפיות שלי היתה אחרת פיזית וברמה שירות.
אני עדיין על הגדר מבחינת החלטה על שירותיה. מה שכן (לצערי, כי מאד בא לי לנסות שוב), היום אני מאד נגטיבי עליה וזאת ממספר סיבות:
א. מן המשתמע פה, שרון עבדה מאד לא בהגינות, ועם כל התירוצים בעולם, עליה להתבייש ולא לנסות לחמוק!
ב. ההתנצחיות פה מול כל כך הרבה אנשים לא תורמות לשמה אלא לחובתה ליישר הדורים. אין פה צודק אלא חכם, ולדעתי שרון ממש לא מתנהגת בחוכמה. אנא שרון נהגי בתבונה והאזיני יותר ותנקמי פחות!
ג. מרוב שטויות פה בפורום שלך לא ממש רואים טעם. לא מעניין אותי אם לבל זה את או לא (אני נוטה לחשוב שכן לפי מה שראיתי מאופייך). מה שחשוב הוא שלי בא לראות תגובות על התנסות איתך ולא שטויות במיץ על פנטזיות של משועמים שיש להם יותר זמן לכתוב מאשר לעשות (להיות איתך -> מקסימום שעתיים, אבל לכתוב על זה ->ארבע שעות מינימום). את רוצה חשיבה שיווקית? מי באמת בא אליך אחרי שהוא קורא את תגובות לבל??? בכנות אני לא מאמין שאף אחד! ואם כן, אל תעשי זאת על חשבונינו!
לסיכום: שרון אנא ממך, נסי להיות פחות מילטנטית ויותר שירותית. נהגי בפורום כפי שהוא נועד: מקום לדו שיח ולא חד שיח (דיאלוג ולא מונולוג) ע"י מיעוט הקשקשת. נהגי בהגינות שלא מנצלת במה לשיווק בלבד!
אני בכנות במקום האדמין פה הייתי מתקשר אליך אישית ומבהיר שאם תמשיכי בהתנהגות הקיימת, ולאור הסיכון בתרגילי שיווק לא הגונים, עוד פסילה אחת, אבקש שתחפשי את עסקייך עם חברה אחרת ובהצלחה!
בלי שום רגשות שליליים וללא כוונה למשהו אישי, רק מקצועי נטו. כעת נותר לך לכעוס עלי או להקשיב לי. בהצלחה לך.

; אבל בעצם גם התמנון המבריק גלעד/שימי/עמית על שמונת החברים, גם הם עבדו על כולנו במשך שנים ועמדנו בזה ...
). לאלה המחפשים אצל נערה עובדת חום אנושי להתנחם בו - אין מה לעשות אצל שרון. אבל בכל הכנות - רובנו - גם אם לא כולנו - הולכים לנערה עובדת כדי לקבל שירותי מין. כדי לקבל מציצה הגונה. כדי לגמור בפה (ולא לשמוע רגע לפני הגמירה את הגברת מכריזה "אל תשכח לא לגמור לי בפה ..."