אבל נאלצתי לחכות עם זה קצת בגלל האורגיה שלה שהשתתפתי בה שבוע שעבר
אבל הנה הגיע היום ואחרי תסריט קצר שכתבתי לה בהודעה פרטית נפגשנו לעוד משחק תפקידים מהנה... 
....חזרתי מעוד יום עבודה מאוחר בערב וידעתי שהיום זה היום שאני מזיין אותה. כבר שנתיים שאני מפנטז עליה, אויי כמה שהיא מחרמנת אותי
אבל אף פעם לא היה לי את האומץ להתחיל איתה וגם לא חשבתי שזה הדבר הנכון לעשות כי היא עובדת אצלי וזה בטח יפריע לקשר הטוב שנוצר בינינו. בסה"כ היא תמיד עשתה את מה שביקשתי ממנה ורק לאחרונה התחלתי לחשוד בה שמשהו אינו קשורה והחלטתי לבדוק מה היא עושה כשאני נמצא בעבודה. לשם כך התקנתי מצלמה נסתרת בחדר השינה שלה, כבר תקופה ארוכה שאני עוקב אחרי מה שהיא עושה כשאני לא נמצא וגיליתי שהיא חרמנית לא קטנה ממש נימפומנית חולת זין... אבל לאחר מה שראיתי היום היא עיצבנה אותי במיוחד והחלטתי ללכת על כל הקופה והכנתי לה תוכנית שידעתי שתשבור אותה ולא תשאיר לה הרבה בררות
נכנסתי לסלון והנה מה אני רואה?
שוכבת לה על הספה נחה לה בכיף ומלטפת את עצמה עם מטאטא אבק מנוצות... איך שראתה אותי קפצה כמו טיל והתיישבה מסתכלת עלי במבט מופתע. (תפסתי אותה מתבטלת) כששאלתי אותה מה היא עושה, אמרה לי שהיא שכבה קצת לנוח כי כבר עשתה את כל המטלות של הבית והתחילה להמציא לי כל מיני דברים כמו: ניגוב אבק, חלונות, כביסה, ספונג'ה ושהיא אפילו פירקה את המאוורר וניקתה אותו מבפנים (באמת בדקתי היה נקי
) הכל כמובן שקר אחד גדול. שאלתי אותה מה יש לאכול והיא ממשיכה בשקרים ואומרת שיש עוף עם פירה וסלט ואפילו עוגת תותים לקינוח, כמובן שהכל שקרים ולא הייתי צריך אפילו ללכת לבדוק. פה כבר התחלתי ממש להתעצבן ושאלתי אותה כמה פעמים אם היא בטוחה שזה מה שעשתה והיא המשיכה להגיד שכל מה שעשתה היה לנקות ולבשל...
תשכבי לי על הברכיים! אמרתי לה והיא שאלה מה אני מתכנן לעשות לה... המשכתי בחקירה כשהיא שוכבת על הברכיים שלי עם הטוסיק כלפי מעלה ואמרתי לה שוב שכדאי שתספר לי את האמת כי אני יודע הכל אבל היא חזרה על השקרים שלה אז הרמתי לה את השימלה והתחלתי להפליק לה על הטוסיק הסקסי בטירוף שלה
ואומר לה שראיתי את כל מה שהתרחש היום בבית ואני יודע הכל.
כששאלה איך ראיתי הכל אמרתי לה שהתקנתי מצלמה נסתרת ואין לה מה להמשיך לשקר כי ראיתי הכל. "אולי ראית אותי עושה אבק?" היא שואלת אותי, "כן ניקית את האבק אבל לא מהקירות"
אמרתי לה "ניקית אבק ממקומות אחרים"... "מה חמישה גברים עשו שם בחדר?" מפליק לה בטוסיק והיא התחילה לבכות ואמרה שהיא לא מאמינה שהתקנתי מצלמה נסתרת בחדר. "זה מה שאת עושה" "אורגיה עם חמישה גברים?"
"הייתי חרמנית..." היא עונה לי וממשיכה עם הבכי שלה..
המשכתי עם התוכנית ואמרתי לה שאני נאלץ לפטר אותה כי לא יתכן שזה מה שהיא תעשה בבית שלי בזמן שאני בעבודה והיא המשיכה עם הבכי שלא עבד עלי ואמרה שהיא מצטערת ופשוט הייתה חרמנית אז הזמינה כמה חברים שיספקו אותה מינית (יצא חרוז
)
"אתה באמת הולך לפטר אותי? מה אני יכולה לעשות למענך כדי שלא תפטר אותי?" שאלה אותי... "יש לך איזו הפתעה בשבילי? בטוח יש לך משהו תפתיעי אותי ואז אני אחשוב אם לפטר אותך או לא" עניתי לה... היא אמרה שיש לה משהו מאוד מעניין בשבילי והתחלתי לקפץ משימחה עמוק בפנים
הנה זה הולך לקרות אני הולך לזיין את שרון המשרתת הצרפתיה הכוסית שלי
שרון אמרה שעדיף שנתקדם לחדר השינה כי שם יהיה יותר נוח ואמרה שהיא הולכת להביא כיסא. לא הבנתי בשביל מה הכיסא אבל כבר הייתי ממש חרמן עליה ורק קיוויתי שזה יהיה משהו טוב. היא התיישבה בכיסא ומה היא מבקשת?
שאני אעשה לה ריקוד ואתפשט תוך כדי... טוב אמרתי לעצמי נזרום איתה אם אני צריך להתפשט אז אנחנו נהיה כבר בחצי צעד לכיוון המטרה.
התחלתי להתנענע עם הגוף ושרון יושבת בכיסא דופקת לי מבט שובב תוך כדי שאני מוריד חולצה באיטיות וחושניות היא מתחילה לצחקק ולעודד (כמו איזה גבר חרמן במועדון חשפנות
) אותי לנענע את הטוסיק. אני ממשיך להתפשט לאט לאט פותח את החגורה ומוריד את המכנס באיטיות עם הטוסיק לכיוון שלה... תוך כדי היא ממשיכה לעודד אותי ואני גם מקבל כמה פליקים על הטוסיק. נשארתי רק עם התחתונים, מסתובב לכיוון שלה והיא מסמנת לי עם האצבע להתקרב אליה אני נענה לה והיא מושכת לי בתחתון מקדימה מכניסה את המטאטא מנוצות לתחתון ומשחקת לי בזין (כאילו מנקה לי אותו מאבק
). אני ממשיך לנענע את הגוף עוד קצת מתכופף עם הטוסיק לכיוונה... היא זורקת לי יציאה שהיא יודעת שעבדתי במועדון הצ'יפנדיילס כי חברה שלה הייתה שם במסיבת הרווקות שלה וראתה אותי שם בתלבושת של שוטר
עוד קצת תנועות חושניות והורדתי את התחתון לקריאות עידוד שלה לכיווני...
היא שאלה אם זה מספיק או שאני עדיין מתכוון לפטר אותה... אמרתי שזה לא מספיק לי ואני לא אסתפק רק בלעשות לה סטרפטיז ושהיא צריכה לעשות גם משהו. הסתכלה לי לכיוון הזין ואמרה שאני חתיכת חרמן ואמרה שבטח אוננתי איזה שלוש פעמים והשפרצתי עד התיקרה כשצפיתי באורגיה
. "את יודעת שאני חרמן עליך ותמיד רציתי אותך" אמרתי לה, והסברתי שלא יכולתי כי היא עובדת אצלי וזה יהרוס את הכל אבל כרגע כבר לא אכפת לי כי אני רוצה אותה מאוד... שוב היא שאלה על עניין הפיטורים "אז מה נכון שאתה לא מפטר אותי?" ולבסוף החלטתי לסיים עם המתיחה שלי ואמרתי לה שלא. מסתבר שזאת הייתה טעות
היא קראה לי מנוול ואמרה שכמעט עשיתי לה התקף לב ועכשיו היא תראה לי מה זה.
היא הביאה ערכת קשירה וקשרה לי את שתי הידיים למיטה אח"כ הביאה כיסוי עיניים כיסתה לי את העיניים ואמרה שלא רק שאני לא אראה אותה ערומה היא גם תתעלל בי כמו שצריך
התחילה להצמיד לי את הציצי שלה לפה אבל לא נתנה לי למצוץ אותו וכל פעם שפתחתי את הפה התרחקה ממני וצחקה. היא הרימה לי קצת את כיסוי העיניים ואמרה שאני אוכל להציץ קצת ואפילו לגעת לה בטוסיק אבל לא הצלחתי להגיע אליו כי ידיי היו קשורות למיטה ולא יכלתי להגיע רחוק וכל פעם שניסיתי זה היה לשווא והיא התרחקה ממני כשהאצבעות שלי תמיד נמצאות מילימטר מהטוסיק שלה והקניטה אותי בהתפלאות מזוייפת איך זה יכול להיות שאני לא רוצה לגעת לה בטוסיק היפה שלה. "נו תיגע לי בטוסיק, למה אתה לא נוגע לי בטוסיק? אתה לא רוצה לגעת לי בטוסיק? מההההההה? הטוסיק שלי לא מספיק טוב בשבילך
?" אבל לא הצלחתי
והיא אמרה שנמאס לה ממני כי אני לא משתף פעולה והורידה לי את הכיסוי עניים למצב שאני לא רואה כלום. פתאום הרגשתי את כף הרגל שלה, היא התחילה לדחוף לי את האצבעות לפה ולא הייתה לי בררה אלא למצוץ וללקק אותם. ואז היא אמרה שעכשיו היא תעשה לי טיפול קצת קיצוני ואז הרגשתי את הכוס שלה, היא התיישבה לי על הפנים ורכבה עלי קצת קמה והתיישבה עוד פעם וקראה לי סוטה מין (כי כנראה ראתה שעומד לי בלי הפסקה)
שרון שאלה אם אני רוצה להציץ קצת ואמרתי לה שכן מאוד רוצה אבל היא אמרה שאני לא אקבל והמשיכה בהתעללות כשאני עם כיסוי עניים ולא רואה כלום ורק מרגיש... אני שומע אותה אומרת : "מתקין פה מצלמות נסתרות, מאיים עלי בפיטורים" ואפילו אמרה לי שבטח ראיתי אותה גם משתוללת עם הנהג הכושי שלי ואמרתי לה שבטח שראיתי וגרמתי לה רק להתעצבן עוד יותר וחטפתי כמה סטירות והאשמות על כך שאני מציץ לחדר המיטות שלה. ואז אמרתי לה שהמצלמה מותקנת פה כבר שנה וראיתי את כל מה שהיא עשתה בחדר. היא שלחה לי את הרגל לפה וביקשה שאני אתנצל על זה שהתקנתי את המצלמה ושלא הייתה לי זכות להציץ לה במצבים האינטימיים שלה.
פתאום היא קופצת ואומרת שהיא הולכת להביא משהו חבל על הזמן... צוחקת ורצה מהחדר ואני שומע אותה מתעסקת עם משהו ברקע (כבר נלחצתי וקיוויתי שזה משהו טוב
) היא חוזרת מצחקקת לה בהנאה ופתאום אני מרגיש גל של קור על הבטן מלווה בדיגדוג קל... היא הביאה קוביית קרח והתחילה להעביר לי אותה על הבטן והחזה והתחלתי לצחוק ולקפוץ מהקור אבל התחושה הייתה ממש טובה והתחלתי ממש להנות מזה

זה לא הספיק לה והיא עברה שוב לפייס סיטינג "חינוכי" כמו שהיא קראה לזה התעללה בי קצת וביקשה שאני אחזור על דבריה "שלא מציצים לעובדים במצלמה נסתרת" ולמרות שחזרתי אחריה ואמרתי שאני מצטער (לא הצלחתי ממש להשלים שום מילה כמו שצריך... כי היא ישבה לי עם הכוס על הפה
) והתחננתי שתפסיק וביקשתי סליחה על הכל היא ריחמה עלי ואמרה שכנראה למדתי את הלקח.
היא שיחררה לי יד אחת ואמרה שאני יכול למצוץ לה את הציצי אבל כמו במקרה עם הטוסיק גם פה קרה אותו הדבר ניסיתי להגיע אליה עם הפה אבל לא הצלחתי כי הייתי עדיין קשור עם יד אחת למיטה והיא אומרת לי שאני מזלזל בציצי שלה ולא רוצה למצוץ אותו איך אני מעז ככה לזלזל בציצי שלה? אבל פשוט לא היה לי סיכוי. חשבתי שהיא ריחמה עלי כבר ושוב היא חוזרת להעניש אותי
העיפה אותי על הגב ושוב התיישבה לי על הפנים וביקשה שאני אתנצל בפניה ואגיד "שאני מצטער שזילזלתי לה בציצי ולא נישקתי אותו" (אוי כמה שהיא רעה
) במאמצים אחרונים כשאני כבר בקושי מסוגל לנשום הצלחתי להגיד לה את המשפט ואמרתי שאני מצטער על הכל.
בסוף היא שיחררה אותי ונתנה לי למצוץ את הציצי שלה
ואז התנפלה לי על הזין במציצה מטורפת... ואז עלתה עלי והתחילה לרכב עלי ברכיבה הפוכה... "אני מתה מחום כבר! קונה פה מצלמות וחוסך על מזגן!" היא אומרת לי "אבל הנה יש מזגן" אני אומר לה... "אבל הוא לא עובד" היא אומרת לי "כשאני מנקה פה אני מתה מחום"
עברנו לדוגי וזיינתי אותה במרץ, כל המיטה רעדה ועשתה רעשים
(היה ממש חם והזענו כמו מטורפים
) וגמרתי לאחר כמה דקות בכיף 
מקלחת קצרה ולאחר מסג' קצר שהפעם אני עשיתי לשרון
עברנו שוב פעם לזיון בדוגי כמה דקות של פימפום עם מרץ שמלווים ברעידות ורעשים של מיטה ושנינו כבר נוטפים מזיעה עברנו ל-69 לעוד איזה 10 דקות של מציצה מצידה תוך כדי טיפול מסור של הלשון שלי בשני במקומות הטעימים שלה מאחורה... לבסוף לאחר שגמרתי שרון מסתובבת ומתחילה לצחוק "תיגע לי בגב" היא אומרת לי שנינו היינו כ"כ רטובים כאילו עכשיו יצאנו מהמקלחת בלי להתנגב ממש קטע הזוי זה היה
גם אחר כך המשכנו לצחוק על זה ולא הבנו איך הגענו למצב הזה בכלל.
טוב שהמיטה לא התפרקה ....
אבל העיקר שנהננו והטיזינג ששרון עשתה לי היה פשוט מטריף ומחרמן ברמות קשות

יש לנו עוד משחק של משרתת צרפתיה שאנחנו צריכים להשלים ויש לי הרגשה ששרון הולכת לתקוע אותי חזק

(ליטפה לי את הזין 
. אני ממשיך לעמוד כלא מאמין למראה עיניי עד שפתאום היא קולטת אותי. "מה אתה עושה פה?" היא שואלת אותי בהפתעה. "מה זה מה אני עושה פה? הזמנת אותי מה שכחת כבר?"...