פורסם במקור ב - 15/05/2010
איי שרון שרון... מה נאמר ומה נגיד? את לא מפסיקה להפתיע אותי! שובבה שכמוך.

הפנטזיה שדוגמנית עירום תדגמן מולי פוזות מחרמנות תמיד הייתה לי בראש, אבל שהיא גם תעשה לעצמה
לא הייתה אפילו בחלומות שלי! 
חשבתי שלא יכול להיות טיזינג יותר "קשה" מהמשרתת הצרפתייה השובבה (דיווח אי שם בדף ה-2) אז חשבתי ולבסוף קיבלתי משהו לא פחות קטלני... 
כשהצייר המפורסם סלבדור דאלי מחליט...

לצייר את פמלה אנדרסון
אני: סלבדור דאלי
שרון: פמלה אנדרסון
שלום לכולם שמי הוא סלבדור דאלי. כולכם בטח מכירים אותי בתור הצייר הספרדי הנודע שידוע בציורים המוזרים והביזאריים שלו ובאופי התיאטרלי שלו בשילוב השפם המדליק שלו. 
הפעם רציתי לעשות משהו שונה, לצייר דוגמנית עירום מפורסמת, במטרה שזה יעלה את הקריירה שלי לגבהים חדשים! חשבתי רבות את מי להזמין לסטודיו שלי ולבסוף פמלה אנדרסון בכבודה ובעצמה נבחרה לתפקיד.
הייתי בדיוק עסוק באיזה ציור מוזר שאני עובד עליו כשלפתע נשמעו שלוש דפיקות על הדלת ופמלה נכנסה לסטודיו. היא לבשה חצאית קצרצרה צמודה וגופיה ירוקה. פגשנו זה את זו בשתי נשיקות הדדיות על הלחי והובלתי אותה לעבר חדר העבודה שלי. לאחר היכרות קצרה והסבר על מה שאני רוצה לעשות ביקשתי מפמלה להתפשט...
"אתה ראית שהצטלמתי לפלייבוי?" שואלת אותי פמלה תוך כדי שמורידה את הגופיה...
"המממ כן ראיתי..." אני אומר לה בחיוך נבוך... 
"אוווווו אתה ממש שובב סלבדור!" אומרת פמלה כשהיא עוטפת את הגופיה שלה סביב צווארי ומקרבת את פניי אל שדיה היפים... 
פטמותיה היו זקורות להפליא מה שאותת על חרמנותה, אבל לא לשם כך התכנסנו פה! בעבודה שלי אני מאוד מקצועי ושום דבר לא יסיט אותי מהמטרה. 
כאשר היא הייתה ערומה לגמרי (פששש איזה גוף! בדיוק מה שחיפשתי פשוט ללקק את השפתיים!) הורתי לה לשבת על הכיסא שבאמצע החדר. אני בעצמי נשארתי רק בתחתונים כי היה זה יום חם ויותר נוח לי לעבוד ככה... אל תשכחו שציור יכול לקחת כמה שעות...
רציתי לעשות את הפוזה הקלאסית ולכן ביקשתי ממנה שתפסק את רגליה לצדדים כאשר ידיה מונחות על רגליה ותביט הצידה כשהיא מחייכת. בזמן שהסברתי לה איך אני רוצה אותה היא העבירה את ידה על התחתונים בדיוק באמצע (מה שנתן לה להרגיש את הבליטה בתוך תחתוניי) ודי התלהבה מהתחתונים האדומות שלי, איי איזו שובבה הפמלה הזאת. 
נעמדתי ליד סטנד הציור והבטתי בה, אחח איזה כוס יפה ומגולח היה לה! 
לפתע כשעברו אולי 10 שניות היא התחילה לשחק לעצמה בפטמה ואז הרימה את רגלה על הכיסא והתחילה לאונן לעצמה עם היד... מלטפת את הכוס וגונחת!
הייתי קצת המום אני חייב להודות אבל זרמתי איתה... והמשכתי בציור כשהיא הורידה את רגלה לבסוף וחזרה לפוזה המקורית שהושבתי אותה.
שוב היא לא החזיקה את עצמה והתחילה ללטף את שדיה עם שתי ידיה כשהיא מחייכת אלי בשובבות ומצחקקת לה להנאתה...
התקרבתי אליה תוך כדי שאני מציין בפניה שאולי עדיף לשנות פוזה כי משהו מפריע לה...
היא אמרה לי שהכל בסדר ותוך כדי שחיוך שובב מרוח על פניה ממשיכה ללטף את מפסעתי ואפילו מקרבת את עצבעותיה להציץ קלות מה מסתתר בתוך התחתונים (בפנים הסתתר נחש גדול שאיים לפרוץ החוצה
).
העמדתי אותה כאשר הטוסיק שלה לכיווני ולפני שאמרתי לה איך אני רוצה אותה היא התחילה להתחכך עם הטוסיק החשוף שלה במפסעתי... הדם שלי רתח מחרמנות אבל החזקתי את עצמי ולא נכנעתי ליצרים שלי. העמדתי אותה כשהיא נשענת על הכיסא ורגליה בפיסוק רחב. פוזה מצויינת חשבתי לעצמי וחזרתי לסטנד... כשהבטתי בה שוב היא כבר שיפשפה במרץ עם ידה את הכוס שלה תוך כדי שהיא מתכופפת ומוציאה קולות וגונחת! 
אני מעיר לה והיא מיד חוזרת לפוזה המקורית ואז שוב מתחילה לאונן לעצמה... זה לא ילך חשבתי לעצמי... "אל תזוזי אני לא יכול לצייר ככה!" אמרתי לה והיא הסתכלה עלי בחיוך שובב וחזרה לפוזה המקורית...
שוב הסיפור חוזר על עצמו פמלה החרמנית מאוננת לעצמה ואני חסר מילים. 
משנים פוזה היא בעמידה עם הטוסיק לכיווני ורגל אחת על הכיסא... לא עוזר, ידה לא נפרדת מהכוס!
שוב משנים פוזה היא מתיישבת על הכיסא הפוך כאשר הטוסיק מופנה לכיווני והיא נשענת על הכיסא... ידיה מיד גולשות על השדיים שלה ואז שוב היא מלטפת את הכוס שלה וקולות גניחה בוקעים מגרונה...

"המממ פמלה הכל בסדר? להביא לך משהו?" אני שואל אותה וזז באי נוחות...
"ויברטור יש?" היא שואלת אותי...
"מה???"
אני שואלת אותה בהלם...
"אההה שום דבר" אומרת פמלה וחוזרת לפוזה... 
אני ניגש אליה ומוריד את ידיה לישבנה כשהיא אוחזת עם ידיה בישבן... היא מלטפת לעצמה את הישבן, לא הלך בפוזה הזאת... אני עוצר אותה ומבקש ממנה לפסק את שני פלחי ישבנה עם כפות ידיה ולהשען על הכיסא... ידיה נדחפות לכיוון הכוס והטוסיק ואני כבר מאבד את שלוותי, אני ניגש אליה על מנת לבדוק מה רצונה באמת...
אני מלטף את שדיה ותופס בפטמותיה, שואל אותה האם זה עושה לה משהו?
"כן מצויין!" אומרת פמלה בשובבות... ואני מתחיל למצוץ את פטמותיה הזקורות...
"הווו כן מצויין בדיוק!" אומרת פמלה בחרמנות ומלטפת את ראשי תוך כדי...
ידיה נשלחות לכיוון תחתוניי מגששות שם אחרי הטרף...
"את מחפשת משהו?" אני שואל אותה תוך כדי שהיא שולפת את הזין הזקור שלי מתחתוניי.
"כןןןן!!!" אומרת פמלה ומכניסה את זייני לפיה... 
"מה מצאת?" אני שואל אותה...
"המממ כלום" אומרת פמלה ומחזירה את זייני לתחתוניי. 
היא חוזרת לפוזה ואנחנו ממשיכים... ממשיכים במה? במופע האוננות של פמלה אנדרסון!
טוב עד כאן אמרתי לעצמי! אחוז חרמנות ניגשתי וליקקתי את ישבנה החצוף והדורש מדביק שתי נשיקות רטובות על שני פלחי ישבנה. 
נעמדתי מולה ושנינו הגענו למסקנה שלא נוכל להמשיך ככה יותר... והפסקה קטנה תסדר את הכל... ידיה ליטפו את מפסעתי ולאט לאט הורידו את תחתוניי וזייני מביט בפמלה בהערצה. העמדתי אותה והיא התיישבה עם ברכיה על הכיסא ובעודי יושב על ברכיי על הרצפה פתחתי את פלחי ישבנה והתחלתי ללקק בתאווה את הטוסיק שלה...
"לאן צללת שם? אווההההה איזה שובב אתה!"
אמרה פמלה וצחקקה בשובבות בזמן שאני טורף את ישבנה בחרמנות. 
עברנו למיטה. פמלה התיישבה על המיטה בפוזה סקסית ביותר והתחילה למצוץ לי בצורה שהוציאה אותי מדעתי... אני אוחז בראשה בשתי ידיי, היא לוקחת את כל זייני לתוך פיה ומסובבת את לשונה שוב ושוב מסביב לזין... אייי פשוט תענוג. היא גם נותנת טיפול מסור לשני הביצים שלי כשהיא לוקחת כל אחת מהן בנפרד לתוך פיה ומברישה אותם בלשונה... חם, מחרמן ומדליק... מת על זה! 
אני שוב רוצה לטעום ממנה... אני מבקש ממנה לשכב על הגב וצולל אל עבר הכוס המגולח למשעי שלה... טעמו מתוק כטעם גן עדן (הא שרון?
) אני מלקק אותו בחרמנות ותוך זמן קצר פמלה גומרת... חיוך רחב מופיע על פניה... אנחנו שוכבים זה לצד זו היא מלטפת את זייני עם כף רגלה ואני מלטף את הכוס הרטוב שלה עם אצבעותיי...
רציתי להמשיך בציור אבל לפמלה היו רעיונות אחרים, היא אמרה שסקס טוב רק יעזור לנו ויהיה לנו כבר הרבה זמן לצייר...
אחרי עוד קצת מציצה של פמלה והיא מציעה לעבור לכיסא...
"תשב תשב היא אומרת לי" ומוציאה משהו מהארון, היה זה סדין ולא הבנתי מה היא הולכת לעשות איתו (נשבע לכם הייתי כ"כ מבולבל באותו רגע שמשום מה חשבתי ששרון הולכת לעשות לי שמיכה!
זה לא היה בתסריט עוד אחת מהפתעות שרון
)
"תשים את הידיים מאחורי הגב בבקשה, אני עכשיו אקשור אותך לכיסא!" אומרת שרון ומבצעת את זממה... קושרת את הידיים והמותניים שלי לכיסא מה שהגביל את התנועה שלי לחלוטין.
אני יושב על הכיסא קשור כמעט ללא יכולת לזוז... פמלה מתקרבת אלי ומתיישבת עלי עם ישבנה לכיווני (כמו שמתיישבים על כיסא) הזין שלי מחליק לתוך הכוס שלה והיא מתחילה לקפץ עלי... אווווו זה טוב רק שלא תפסיק.... 
"אולי תיגע לי בציצי? נו למה אתה לא נוגע לי בציצי? אווווו יש לי רעיון בוא תנסה להכניס לי!" אומרת פמלה ומתרוממת מעלי והזין שלי מחליק החוצה.... 
"נו קדימה תכניס לי נוווווו! למה אתה לא מכניס לי?" שואלת פמלה ואני בכל כוחותיי מנסה להתרומם אבל כל הנסיונות שלי עולים בתוהו... היא שוב מתיישבת עלי מדגימה לי איך זה צריך להיות ואז נעמדת בכיפוף קל מה שהוציא אותי מדעתי! אני חרמן טילים מת להכניס לה ולא יכול... אני מתרומם לכמה שניות עם הכיסא ושוב נופל, הזין שלי משפשף את הכוס שלה אבל לא נכנס (שרון כמובן עשתה את הכל כדי להפריע לי פה
, לא היה לי שום סיכוי ועברתי לתוכנית ב'
)
ביקשתי מפמלה להתיישב עם פניה לכיווני, היא נענתה ועכשיו שני שדיה היו במרחק סנטימטרים מהפה שלי... התנפלתי לה על הציצי והתחלתי לינוק משתי פטמותיה אחת אחרי השניה... אחחח זה היה טוב! טעמן היה כ"כ טוב שלרגע שכחתי שהזין שלי עדיין בחוץ!!!

"נו קדימה תנסה... תכניס לי אתה קרוב... נו נו... אוייי כמעט!" אמרה פמלה והזין שלי השתפשף בפתח הכוס שלה שוב ושוב (שרון אחזה בכתפיי ועמדה על קצות האצבעות, עושה הכל כדי שאני לא אצליח במשימה... זה היה כ"כ רע מצידה
הייתי חסר עונים לחלוטין. כמובן שיכולתי להשתחרר בכל שניה שרציתי ולהצמיד אותה אלי אבל זרמתי איתה במשחקון הקטן הזה... אם כי הזין שלי קילל אותי בכל שניה שעברה
)
פמלה שוב הדגימה לי איך עושים את זה וקיפצה עלי קצת מה שנתן לי שוב אוויר לנשימה... ו... פאק הוא שוב היה בחוץ! 
"נו קדימה תנסה שוב... אתה ממש קרוב... תראה עוד שניה אתה נכנס לגן עדן! (אחת היציאות
שרון שיחקת אותה
) נו קדימה עוד קצת... סלבדור! אם אתה לא רוצה אותי אני אלך!" (שרון מתרוממת קצת בהפגנתיות אבל שוב חוזרת לטיזינג)
היא הכניסה את הזין שלי לתוכה וקיפצה עלי קצת תוך כדי שהיא מאשימה אותי שרציתי להתעלל בה שלוש שעות על הכיסא עם כל הפוזות האלה... התחננתי שתשחרר אותי אבל היא החזירה את ידיי למקומן ושוב התרוממה מעלי...
"קדימה נו תכניס לי... קדימה תכנס לגן עדן... נו נו נו.... איייייי החטאת לא הלך! נו עוד פעם תנסה... הנה אתה קרוב... עוד קצת נו נו... איייי התפקשש לך!"
אמרה פמלה והתפוצצה מצחוק.
לבסוף היא הסכימה לשחרר אותי והרבצנו זיון נמרץ ביותר על הכיסא כשאני אוחז בישבנה ומוצץ את פטמותיה... 
"דיו סלבדור!" צעקה פמלה בזמן שהיא רוכבת עלי, רגליה באוויר ואני מזיין אותה מלמטה...
עברנו למיטה לדוגי קטלני ונתתי את כל מה שהיה לי בליווי סטירות עידוד על ישבנה והיא החזירה לי בקונטרות מרשימות. גמרתי אחרי כמה דקות של זיון אינטנסיבי והייתי מאושר עד הגג... גם פמלה הייתה מרוצה ושנינו הסכמנו שעכשיו אפשר להמשיך בציור... אחרי שהיינו קצת יותר רגועים וקצת פחות חרמנים... 
סוף
אחרי שצחקנו כהוגן ממה שעוללנו נשכבנו לנו בכיף על המיטה תוך כדי שיחות מצחיקות ומסג' הדדי... לא עברו 5 דקות ושוב הייתי חרמן... אז נשכבתי על הגב ומרוב טפשותי שכחתי לקחת אוויר לפני ששרון התיישבה על הפנים שלי מה שאילץ אותי לטפוח לה על הישבן כאות כניעה לפני שאני מאבד את הכרתי... אבל משם הכל זרם כמו שצריך...
כרמן אלקטרה יא קשוחה אחת... 
אני: סלבדור דאלי
שרון: כרמן אלקטרה
לא היה לי מושג מה קורה פה, כנראה שנרדמתי בסטודיו שלי וכשהתעוררתי מחוסר אוויר לחלוטין מישהי ישבה עם ישבנה על פניי ובשיא הנונשלנטיות שייפה את ציפורניה בהנאה...
"אני בנתיים אשב לי פה ואשייף את הציפורניים..." אמרה הגברת בזמן שאני מנסה להחלץ מישבנה המאיים... 
"אתה יודע מי אני? אני כרמן אלקטרה! יאה חתיכת מנוול! היית צריך לצייר אותי ולא את הפמלה הזאת! תמיד אני מקנאה בה! יאה בן זונה למה הזמנת אותה ולא אותי?"
שאלה כרמן בעצבים.
"מה קרה לך זאת פמלה! איזו מפורסמת היא חבל לך על הזמן!" אמרתי לה מתחת לכוס שלה...
"מהההה??? גם אני מפורסמת היא סתם כלומניקית בלונדינית טיפשה! אני כרמן אלקטרה! ראית איזה שדיים יש לי?"
שאלה כרמן בגאווה.
"ראית איזה שדיים יש לה?"
אמרתי לה בהתלהבות...
"מהההה??? אתה עוד מתחצף? אני אראה לך מה זה? אולי אחרי זה תשנה את דעתך!"
אמרה כרמן והתחילה למצוץ לי...
"אז מה למי יש שדיים יותר טובים הא?" שואלת כרמן, מוציאה את הזין מפיה ומסתובבת אלי
"לפמלה!"
צעקתי לה
"מההההה??? עדיין לפמלה? אני עכשיו אפעיל עליך לחץ גם שם וגם פה!"
אמרה כרמן התחילה לחנוק אותי כמו שצריך עם הטוסיק והכוס ולמצוץ לי בעצבים...

"נו קדימה תגיד לי למי יש שדיים יותר יפים?" שאלה כרמן...
"לפמלה!"
צעקתי לה...
"לפמלה? שוב פמלה? מה יש לך מהפמלה הזאת הא? אההה היא בטח נתנה לך זיון! נכון? אהה זכר חרמן שכמוך!
אני אראה לך מה זה!"
צעקה כרמן והתחילה שוב לכסות את פניי עם ישבנה...
"לא הספקתי לצייר אותה וכבר הזין שלי היה בפה שלה!"
אמרתי לה כשחיוך גדול מרוח על פניי.
"באמת???!!!! איזה שרמוטה היא הא? אבל אני יותר שרמוטה ממנה!"
צעקה כרמן
"אוווההה מה הולך פה? את בטח גם רוצה שאני אזיין אותך הא?"
שאלתי בהתלהבות
"אההההממממ!"
אמרה כרמן בהסכמה כשהזין שלי תקוע לה עמוק בפה
"אני רוצה להיות דוגמנית הבית של הצייר סלבדור דאלי! הבנת?" דרשה כרמן
"הציור עוד לא פורסם אני עוד יכול להחליף ביניכן" אמרתי לה תוך כדי שאני מלקק את ישבנה בהנאה... 
"אווייי סלבדורצ'יק אתה יכול להחליף ולעשות אותי במקומה?"
שאלה כרמן בהתלהבות...
"בטח שאני יכול!" אמרתי לה בשמחה
"אויי זה יהיה מצויין! זה יהיה טוב מאוד!"
אמרה כרמן וחזרה למצוץ לי
"תגיד מה עשית עם פמלה?" שאלה כרמן בסקרנות...
"אההה עשינו זיון על הכיסא... בעודי קשור!" אמרתי לה במבוכה... 
"בזמן שאתה קשור? איזה זכר חרמן וסוטה אתה!"
אמרה כרמו ושוב התחילה לחנוק אותי.
"אבל זאת היא קשרה אותי מה יכולתי לעשות?"
אמרתי לה מנסה להחמק מהישבן המאיים...
"המממממ ואתה אהבת את זה הא? אתם ממש צמד חמד!"
אמרה כרמן
"אני ניסיתי להשתחרר נשבע לך!"
צעקתי לה
"תנסה להשתחרר מפה עכשיו! (חנקה אותי במרץ) תמיד אני מקנאה בה! כל הזמן היא תופסת לי את התפקיד אבל לא נורא נראה מי תזכה בו בסוף!"
אמרה כרמן בזעם וחזרה למצוץ לי במרץ לחנוק אותי בפייסיטינג...
"סלבדורצ'יק! גם אצלי אתה תקבל סקס, לא פחות טוב מאשר אצל פמלה!" אמרה כרמן ועלתה עלי לרכיבה הפוכה והתחלתי להקפיץ אותה במרץ... 
"נו מי יותר טובה הא? היא יותר טובה?" שאלה כרמן בזמן שהיא מתעופפת ונוחתת במרץ על הזין שלי

"היא יותר טובה?" שאלתי בהפתעה...
"למי יש כוס יותר קטן? נו תענה! זכר חרמן שכמוך!"
צעקה כרמן
"לה יש כוס מאוד קטן!"
אמרתי לה וצחקקתי
"אצלי יש כוס יותר קטן! אל תכחיש! תראה איזה קונטרות אני יודעת לתת! רואה? (אני עוצר לרגע בפמפום ונותן לשרון להדגים איך היא עולה ויורדת על הזין)" אומרת כרמן ומדגימה
"אני יותר טובה מפמלה! נכון?"
שאלה כרמן ואני שוב התחלתי לזיין אותה במרץ מלמטה
"כןןןןןן" צעקתי לה וסטרתי על ישבנה 
"ותגיד פמלה נתנה לך לגמור לה בפה?"
שאלה כרמן בשובבות...
"הממממ לא... את עושה דברים כאלה?"
שאלתי בסקרנות...
"כן... אתה מעוניין?"
שאלה כרמן...
"כן!!!"
צעקתי לה
"אז למי יש כוס יותר קטן?" שאלה כרמן
"לך!!!" צעקתי לה תוך כדי שאנחנו מזדיינים
"עכשיו התחלת לדבר לעניין! אתה רוצה לקבל מציצה?"
שאלה כרמן
"כןןןן!!!"
צעקתי לה
"מי יותר יפה אני או פמלה?" שאלה כרמן
"את!!! את אפילו תהיי דוגמנית הבית שלי!"
צעקתי לה
"יופי עכשיו התחלת לנגן מנגינה נכונה! בוא ניגש לעניינים כי אני רוצה עוד להספיק לצילומים של משמר המפרץ, אני רוצה לגנוב לכלבה הזאת את התפקיד הראשי!"
אמרה כרמן והסתובבה לכיווני...
"כן קדימה תכניסי את כולו לפה... סלבדור אוהב את זה!"
אמרתי לה והזין שלי נעלם בפיה...
לאחר זיון פה ומציצה מדהימה של כרמן התפוצצתי לפיה באורגזמה אדירה וחיוך גדול הופיע על פניי... כרמן אמרה שנמשיך עם הציור יותר מאוחר כי היא חייבת לרוץ לצילומים של משמר המפרץ ולזכות בתפקיד הראשי לפני הכלבה פמלה... נפרדנו בנשיקה ונשכבתי על המיטה לנוח... פששש מעניין אם עוד מישהי תבוא אלי לסטודיו בקרוב חשבתי לעצמי ושכבתי על המיטה עם חיוך רחב מרוח על פניי.
סוף
ואיי ואיי כמה צחוקים והנאה יש לי עם שרון הכוסית השובבה והחרמנית הזאת! 
שרונוש נשיקות וחיבוקים נתראה שוב בקרוב... 
Lavelle