אני אדם פתוח,חילוני ולא קיצוני,ולא נגד הומואים ולסביות!.
אל תבין אותי טעות מהכתיבה שלי,ואל תישכח שעיברית היא לא שפת אם שלי.כי לפעמים אנשים מבינים אותי הפוך!.
אני לא נגד הומואים בכלל!,הם נולדו כך!,אין מה לעשות! אין מה לשנות בנושא הזה!.
בנאדם גבר הומו אה תבוא לשכנע אותו להיות סטרייט לעולם לא תצליח במשימה הזאת!.
פשוט ההרמונים והנטיה המשיכה שלו היא לגברים ולא למין השני ''נשים''.
מה שכתבתי למעלה אבשלם היה תיאור על מה שעבר עלי ביום חמישי לשעבר בביקור לשכונת פלורנטין ומה שראיתי שם היה שוק גדול!,אולי אתה כתל אביבי בדם רגיל לך דברים כאילו,אבל אני כיליד ירושלים וחי בה עד היום הזה,לא היתרגלתי בכלל לראות דברים כאילו,שעשרות גברים הומואים עומדים מולך,כל אחד מחבק ומנשק השני
עם כוסות אלכוהול בידיים שלהם,ונותנים לך מבטים כאילו בוא תיצטרף אלינו
. זה היה כמו שוק בשבילי לראות עולם הגייז פזורים בעשרות ברחוב הזה.
דרך אגב,מוסיקה הגייז האוסס יש להם מוסיקה חבל על הזמן,מוסיקה די גי יפה מאוד!.אני מודה שההומואים מומחים מקצוענים במוסיקה שלהם
.
[QUOTE=אבשלום]
ןלך החתיך הרומנטי, עם כל הכבוד שלי אליך, יש גם הערה: הרי בוא נודה באמת, כל צרכני הסקס, ואתה ואני ביניהם נמשכים לתל אביב בגלל הסקס שבה, ויש בה גם פתיחות יחסית למקומות בארץ,
וגם ההומואים הם מיעוט בארץ ונרדפים ( בטח שמעת על מה שקרה ב"בר-נוער", שירו בבני נוער הומואים בלי שהם עשו משהו רע למישהו...), ובתל אביב מכל הארץ יש להם חופש יחסי,
[/QUOTE] א. אני יודע ומודה אם לא היתה תל אביב קיימת היום,90% מהגברים במדינה היו במעצר על אונס והטרדה מינית!. זאת עובדה,כי מכוני הליווי והדירות הדיסקרטיות כמו שאומרים אמסטרדאם השניה היא תל אביב, '' החלונות האדומים'' של תל אביב.
ב. השאלה שאשמח לקבל ממך ומאחרים תשובה עליה,למה ההומואים מצאו תל אביב מרכז שלהם! ולא עיר אחרת!!,מרכז קהילת הגייז וההומואים! למה בחרו בעיר הזה! אולי כי היא מפותחת,מודרנית,אין בה דתים וקיצונים כמו ירושלים,הרי אתה זוכר מה עשו להם החרדים במצעד הגאווה שהיתקיים בירושלים לפני 3-4 שנים,התחילו לבעוט בהם,דקירות,מכות מכל פינה!.החרדים של שכונות מאה שערים,גאולה,הרב קוק מאוד קיצונים!.אפילו אם אתה עובר בשבת באוטו שלך בחלק מהשכונות האילו,גל של אבנים ירדו עליך מכל כיוון בלי שתידע מאיפה באים!.וכמה מקרים היו מעידים על זה!.
למה