אלנה מפת
7פותחת את הדלת רוסיה בגיל 50 בערך, מזכירה לי קצת את טוויטי הציפור במראה הפנים, בסביבות גובה 1.62, שיער אדום קצר, מכנס אדום גופיה אדומה חזיה אדומה ותחתון אדום (מסתבר שהאישה הזאת אוהבת אדום). היא מציגה בפניי את התפריט, אני בחרתי במאה שקלים לחצי שעה, הדירה היא דירת חדר כחלק מדירה גדולה שחולקה למספר דירות בה יש מקלחת קטנה, מיטת עיסוי ומיטה זוגית. שאלתי אם להתקלח כי היה דיי חם בחוץ והיא אמרה שלא כי אני ניראה לה נקי (אולי היא חוסכת במים?).
קיבלה את הכסף ואמרה להוריד בגדים תוך כדי שהיא מתפשטת לגמרי, נשארב בתחתונים ולאחר מכן ביקשה לשכב על הבטן על מיטת המסאז'ים על מנת להתחיל בעיסוי, שאלה אם לשים שמן ואמרתי לה שתשים כמה שהיא רוצה אין לי בעיה עם זה. העיסוי לא משהו בכלל, מרגיש לי כאילו שהיא בוחרת איפה לשים את הידיים שלה באופן אקראי על הגב שלי ופשוט מפעילה כח עם הידיים.
בזמן המסאז' היא ענתה לטלפונים וכשסיימה ניסיתי לדבר איתה ולפתח שיחה אז שאלתי אם היא חדשה כאן ונתקלתי ב:"מה זה משנה?!" אז היא סיפרה שעבדה בעבר במכון מסאז'ים עם עוד מישהי אבל המשטרה סגרה אותו ומאז החליטה שהיא עובדת לבד, שאלתי אם המקום היה בפתח תקווה ושוב נתקלתי ב:"נו מה זה משנה?!" אז נחמדה היא לא ממש או שלפי מצבי הרוח אפשר לאמר כי היא כן שאלה אותי אם יש לי חברה ועכשיו שאני חושב על זה הייתי צריך לענות לה ב:"נו מה זה משנה?!" אז בזמן המסאז' איתה עדיף לשתוק. בינתיים קיבלה שוב שיחת טלפון מלקוח אחר ואמרה לו שיצלצל בעוד רבע שעה.
מהרגע שנכנסתי ועד שהסתיים העיסוי עברו לא יותר מ-10 דקות (כן, תוקתקתי) ובסיומו עלתה על מיטת העיסוי בזמן שאני עדיין שוכב על הבטן ותוך כדי העבירה את החזה שלה על הגב שלי והידיים בצדדי הגוף כשהיא ערומה לגמרי ולאחר מכן ביקשה ממני להסתובב כשהיא נעמדה בצד המיטה, היא נישקה את שמוליק לאט לאט ואז חשבתי שהיא הולכת להכניס אותו לפה בלי קונדום אבל תוך כדי שהיא מנשקת אותו היא לאט לאט מסתירה אותו ממני (נשענה עלי עם צד הגוף כשהגב שלה מופנה אלי) ומלבישה קונדום תוך כדי המציצה, המציצה לא ארכה יותר מדקה וכשראתה שהוא עומד שאלה אותי אם אני חרמן:"ברור שאני חרמן!" אמרתי לה אז היא באה להוביל אותי למיטה הזוגית לסקס (למרות שלא ביקשתי), סירבתי בנימוס מאחר ולוקח לי המון זמן לגמור בסקס וביקשתי ממנה הרפיה במקום. בזמן ההרפיה שאלתי אותה אם אני יכול לרדת לה אך היא השיבה בשלילה:"לא! אני לא אוהבת שעושים לי זה! וגם לא מקום אחר!" אז ניסיתי לשלוח ידיים למטה בכל זאת (הכוס שלה לא שעיר וחבל אלא הוא מגולח עם פס דק באמצע) ולאחר כמה דקות בודדות גמרתי והיא שמחה ואמרה לי:"אוי יו יוי כמה שאתה חרמן..." חחח מה קשור אין לי מושג אבל שיהיה...
היא נכנסה להתקלח וכשיצאה שאלתי אותה אם אוכל להתקלח להוריד מעצמי את השמן ובעצבים היא מסבירה לי/מסבנת אותי:"אני לא שמתי לך שמן, אני רק עברתי ככה בעדינות עם הידיים! אתה לא צריך להתקלח זה כבר הכל ירד! לא צריך!" ביקשתי ממנה בכל זאת והיא שוב התעצבנה אבל לבסוף נתנה לי להתקלח אצלה תוך כדי שהיא אומרת שהמים קרים ושאין לה מים חמים, כן בטח! קיבלתי ממנה מגבת נקיה, נכנסתי להתקלח וכשסיימתי התנגבתי בתוך המקלחת בשביל שלא אמלא לה את הדירה במים אבל היא התעקשה שאתנגב מחוץ למקלחת אז הרצפה כמובן נרטבה והיא שלחה אלי כמה קללות עסיסיות ברוסית בגלל המים שהיו בדירה וכשסיימתי הלכתי.
לסיכום: לא אחזור אליה בחיים כי היא דיי תיקתקה אותי, היא לא נותנת הרגשה טובה שאתה אצלה בגלל צורת הדיבור החוצפנית שלה, מעניין אותה רק מתי כבר תסתלק ממנה!
הכי מצחיק הוא שהיא ענתה לשיחה בזמן העיסוי היא אמרה ללקוח:"אני אישה מאוד נחמדה..." כן בטח!
אלנה מפת
9הייתי אצל הגברת היום. אישה נחמדה בסך הכל, אבל נשארתי אדיש. נשים מבוגרות לא עושות לי את זה, בלשון המעטה, אבל עם ארנק מצטמצם וביצים מתנפחות היא היתה האופציה הרלוונטית לתקופת צנע זו.
חדר קטן ונקי, אישה מטופחת אך די רופסת. אֿיך שהיא התפשטה היא נראתה סבתא ומפלס ההורמונים צנח לו דרמטית. אבל מה, כבר הייתי בחדר ומנסיון רב שנים אני יודע שעדיפה עבודת יד איכותית מאישה לא משהו מאיזה שפשוף מעצבן מכוסית שלא יודעת מהחיים שלה. המסז' לא ראוי ממש לשמו. יותר רפרוף חסר קואורדינציה על הגב, אבל לזכותה יאמר שהיא ניסתה כמיטב יכולתה לתת תחושה של עיסוי אמיתי אפילו שאין לה מושג בעניין.
עבודת היד היתה טובה מאוד. ניקתה את האזור יפה יפה אחרי ההשפרצה ולא השאירה זרעון אחד סורר.
לא נראה לי שאחזור. סבתות לא עושות לי את זה.
אלנה מפת
10ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.
רק שאני צריך לבדוק עלמה בת 60 בנתניה קודם אז נריאה כבר מתי יצא לי לדגום אותה