כ אלנה מפת - סקס אדיר

אלנה מפת

1

היה לי ביום שלישי זמן פנוי,לכן החלטתי לנסוע לפ"ת לברר מי הגברת שמארחת ברח' בר כוכבא 2(פרטים מדויקים לגבי מיקומה היא מוסרת כאשר לקוח מגיע לבר כוכבא 2).ה"תפריט" שהיא מציעה "עיסוי למשך חצי שעה 100 שקל,ל40 דקות 150.בסוף עיסוי עדין.כאשר תגיע לבר כוכבא 2,תתקשר".
טיילתי קצת במרכז העיר,הגעתי לבר כוכבא,מתקשר אליה שוב "דיברתי איתך לפני שעה בערך.האם אפשר להגיע?"."כן",הסבירה היכן בדיוק היא ממוקמת,מס 'בניין דירה והגעתי אליה.
אלנה בת 50 בערך,פנים נאות,חזה קטן,טיפה נפול,מלאונת:לא רזה אבל גם לא כל כך שמנה.בסה"כ אישה חביבה,והחלטתי להישאר.
היא מארחת בחדר נקי ואסטתי,שכולל מיטת מאסז',מיטה רגילה,ומקלחון עם שרותים.כאשר נכנסתי,עברתי מעברית לרוסית.די הופתעה מעצם עובדה שאני "רוסי",אמרה לי שרוב המכריע של לקוחותיה הם צברים.הציעה לי מים ושאלה במה אני מעוניין.גם הפעם הופתעה(בעצם,אולי לא?):הסתכלתי עליה,אחרי זה על מיטה,ואמרתי:"פעמיים".אני מניח שהיא מייד הבינה למה אני מתכוון,אבל שאלה :"מה פעמיים?".אמרתי לה בצורה אינטליגנטית,עם חיוך :"במה יהיה מעוניין גבר כאשר רואה אישה חמודה?".
"טוב,אבל זה יעלה 200".
נתתי לה את הכסף והלכתי להתקלח.שרותים ומקלחת נקיים,אבל במקלחת יש בעיה קטנה:היא משתמשת בATMOR.כאשר פתחתי את שני הברזים,היו רק מים קרים.כאשר אמרתי לה שאני מעוניין גם במים חמים,הדליקה את אטמור,ואז היו רק מים חמים(מאוד).בסוף אמרתי לה לכבות את אטמור והתקלחתי במים קרים.
יצאתי מהמקלחת והיא חכתה לי באמצע החדר,עם תחתונים בלבד.החמאתי לה שהיא נראית די טוב,ושאלתי אותה לאן לשכב."תשכב בינתיים על מיטת מאסז".נשכבתי על גב,והיא התחילה במציצה(חשופה).הייתי מאוד חרמן,לכן אחרי דקה הציעה לי לעבור למיטה רגילה,ונשכבה במיסיונרית.רציתי למצוץ לה את הפטמות,אך סרבה בנימוס.אותו דבר לגבי נשיקות.טוב,לא התעקשתי.בקשה ממני לחדור אליה בעדינות("יש לך כלי גדול,לאט לאט").עניתי על בקשתה,חדרתי אליה בעדינות.הייתי חרמן מאוד,לכן לא עבר הרבה זמן עד שהתרוקנתי.
"תשכב כעת על מיטת מאסז',הרי שלמת לי כסף,אני אעשה לך מאסז'".חייב לומר שמאסז' היה נעים,עם קצת שמן,עברה על הכתפיים,ידיים,רגליים,גב.
אחרי שראתה שאני הספקתי לנוח ומראה סימני "התעוררות",שאלה אותי האם אני מעוניין להמשיך,ועניתי בחיוב.
אקט שני היה בדיוק כמו אקט ראשון:לא רצתה לעבור לדוגי(אולי כואב לה גב,לא יודע)-מציצה חשופה,מיסיונרית,ולבסוף התפרקתי פעם שניה.
הלכה להתקלח,אחריה גם אני.אמרה לי "תבוא לבקר",ויצאתי.
מבחינת הזמן:הייתי אצלה כמעט חצי שעה.
אישה חביבה,מריחה היטב(אמרה חי שקנתה בושם טוב),חזה קטן,כוס עם מעט שערות,נראה נקי(לא ירדתי לה,לכן לא יודע מה רמת ניקיון בכוס).מבצעת מאסז' נעים מאוד.
צד השלילי:אין נשיקות,לא מאפשרת למצוץ את הפטמות,מציצה חשופה.
בסה"כ,היה די נחמד,אישה חביבה,לא חופרת לך במוח,עיסוי נחמד מאוד.
אני מדגיש שהיא בת 50 בערך,לכן מתאימה לחובבי ז'אנר בלבד!
מקור:מקומון של אזור ר"ג.
מי שמעוניין,שיפה אליי בפרטי.
שבת שלום

אלנה מפת

5

יש לי אם אתם רוצים גם סבתא'לה בת 72- מארחת בבית אבות דיסקרטי.

טלפון בפרטי בלבד. Approve

לאחר אין ספור פניות בפרטי לגבי הודעה זאת בשנתיים מאז היא נכתבה אני מבקש להבהיר- הודעה זאת נכתבה בציניות בלבד.
wow2013-03-10 12:32:23

אלנה מפת

7
היום ביקרתי אצלה בשעות הצהריים, התקשרתי ושמרתי לי שעה אצלה ובטלפון הדריכה אותי איך להגיע אליה.

פותחת את הדלת רוסיה בגיל 50 בערך, מזכירה לי קצת את טוויטי הציפור במראה הפנים, בסביבות גובה 1.62, שיער אדום קצר, מכנס אדום גופיה אדומה חזיה אדומה ותחתון אדום (מסתבר שהאישה הזאת אוהבת אדום). היא מציגה בפניי את התפריט, אני בחרתי במאה שקלים לחצי שעה, הדירה היא דירת חדר כחלק מדירה גדולה שחולקה למספר דירות בה יש מקלחת קטנה, מיטת עיסוי ומיטה זוגית. שאלתי אם להתקלח כי היה דיי חם בחוץ והיא אמרה שלא כי אני ניראה לה נקי (אולי היא חוסכת במים?).

קיבלה את הכסף ואמרה להוריד בגדים תוך כדי שהיא מתפשטת לגמרי, נשארב בתחתונים ולאחר מכן ביקשה לשכב על הבטן על מיטת המסאז'ים על מנת להתחיל בעיסוי, שאלה אם לשים שמן ואמרתי לה שתשים כמה שהיא רוצה אין לי בעיה עם זה. העיסוי לא משהו בכלל, מרגיש לי כאילו שהיא בוחרת איפה לשים את הידיים שלה באופן אקראי על הגב שלי ופשוט מפעילה כח עם הידיים.
בזמן המסאז' היא ענתה לטלפונים וכשסיימה ניסיתי לדבר איתה ולפתח שיחה אז שאלתי אם היא חדשה כאן ונתקלתי ב:"מה זה משנה?!" אז היא סיפרה שעבדה בעבר במכון מסאז'ים עם עוד מישהי אבל המשטרה סגרה אותו ומאז החליטה שהיא עובדת לבד, שאלתי אם המקום היה בפתח תקווה ושוב נתקלתי ב:"נו מה זה משנה?!" אז נחמדה היא לא ממש או שלפי מצבי הרוח אפשר לאמר כי היא כן שאלה אותי אם יש לי חברה ועכשיו שאני חושב על זה הייתי צריך לענות לה ב:"נו מה זה משנה?!" אז בזמן המסאז' איתה עדיף לשתוק. בינתיים קיבלה שוב שיחת טלפון מלקוח אחר ואמרה לו שיצלצל בעוד רבע שעה.

מהרגע שנכנסתי ועד שהסתיים העיסוי עברו לא יותר מ-10 דקות (כן, תוקתקתי) ובסיומו עלתה על מיטת העיסוי בזמן שאני עדיין שוכב על הבטן ותוך כדי העבירה את החזה שלה על הגב שלי והידיים בצדדי הגוף כשהיא ערומה לגמרי ולאחר מכן ביקשה ממני להסתובב כשהיא נעמדה בצד המיטה, היא נישקה את שמוליק לאט לאט ואז חשבתי שהיא הולכת להכניס אותו לפה בלי קונדום אבל תוך כדי שהיא מנשקת אותו היא לאט לאט מסתירה אותו ממני (נשענה עלי עם צד הגוף כשהגב שלה מופנה אלי) ומלבישה קונדום תוך כדי המציצה, המציצה לא ארכה יותר מדקה וכשראתה שהוא עומד שאלה אותי אם אני חרמן:"ברור שאני חרמן!" אמרתי לה אז היא באה להוביל אותי למיטה הזוגית לסקס (למרות שלא ביקשתי), סירבתי בנימוס מאחר ולוקח לי המון זמן לגמור בסקס וביקשתי ממנה הרפיה במקום. בזמן ההרפיה שאלתי אותה אם אני יכול לרדת לה אך היא השיבה בשלילה:"לא! אני לא אוהבת שעושים לי זה! וגם לא מקום אחר!" אז ניסיתי לשלוח ידיים למטה בכל זאת (הכוס שלה לא שעיר וחבל אלא הוא מגולח עם פס דק באמצע) ולאחר כמה דקות בודדות גמרתי והיא שמחה ואמרה לי:"אוי יו יוי כמה שאתה חרמן..." חחח מה קשור אין לי מושג אבל שיהיה...

היא נכנסה להתקלח וכשיצאה שאלתי אותה אם אוכל להתקלח להוריד מעצמי את השמן ובעצבים היא מסבירה לי/מסבנת אותי:"אני לא שמתי לך שמן, אני רק עברתי ככה בעדינות עם הידיים! אתה לא צריך להתקלח זה כבר הכל ירד! לא צריך!" ביקשתי ממנה בכל זאת והיא שוב התעצבנה אבל לבסוף נתנה לי להתקלח אצלה תוך כדי שהיא אומרת שהמים קרים ושאין לה מים חמים, כן בטח! קיבלתי ממנה מגבת נקיה, נכנסתי להתקלח וכשסיימתי התנגבתי בתוך המקלחת בשביל שלא אמלא לה את הדירה במים אבל היא התעקשה שאתנגב מחוץ למקלחת אז הרצפה כמובן נרטבה והיא שלחה אלי כמה קללות עסיסיות ברוסית בגלל המים שהיו בדירה וכשסיימתי הלכתי.

לסיכום: לא אחזור אליה בחיים כי היא דיי תיקתקה אותי, היא לא נותנת הרגשה טובה שאתה אצלה בגלל צורת הדיבור החוצפנית שלה, מעניין אותה רק מתי כבר תסתלק ממנה!

הכי מצחיק הוא שהיא ענתה לשיחה בזמן העיסוי היא אמרה ללקוח:"אני אישה מאוד נחמדה..." כן בטח!

אלנה מפת

9

הייתי אצל הגברת היום. אישה נחמדה בסך הכל, אבל נשארתי אדיש. נשים מבוגרות לא עושות לי את זה, בלשון המעטה, אבל עם ארנק מצטמצם וביצים מתנפחות היא היתה האופציה הרלוונטית לתקופת צנע זו.

חדר קטן ונקי, אישה מטופחת אך די רופסת. אֿיך שהיא התפשטה היא נראתה סבתא ומפלס ההורמונים צנח לו דרמטית. אבל מה, כבר הייתי בחדר ומנסיון רב שנים אני יודע שעדיפה עבודת יד איכותית מאישה לא משהו מאיזה שפשוף מעצבן מכוסית שלא יודעת מהחיים שלה. המסז' לא ראוי ממש לשמו. יותר רפרוף חסר קואורדינציה על הגב, אבל לזכותה יאמר שהיא ניסתה כמיטב יכולתה לתת תחושה של עיסוי אמיתי אפילו שאין לה מושג בעניין.

עבודת היד היתה טובה מאוד. ניקתה את האזור יפה יפה אחרי ההשפרצה ולא השאירה זרעון אחד סורר.

לא נראה לי שאחזור. סבתות לא עושות לי את זה.

אלנה מפת

10
גם אני הייתי היום... צחוק אם סופר לה טיב לא היה ממהר אז לבטח היה פוגש אותי למטה מוחא כפייה
בעיקרון לא ידעתי בכלל שהיא מוזכרת וחשבתי שאני יהיה ראשון,וזה הכול בגלל שלא רושמים נייד כאילו זה סודות האטום כועס.
אז נתחיל בנייד שלה- 050-7737275 היא מפרסמת ביד 2.
הגעתי אליה כמו כולם לבר כוכבא 2 היא מפנה לביניין ממול,לפני 12 שנה באותו ביניין הייתה לי רוסיה כבת 40 עם חזה גדול כמו של
דנית אבל לבן מראה קופאית לכל דבר 150 כולל זיון וגולת הכותרת זה הכוס שלה היא נותנת לרדת ויש לה מתוך מאות ויג'אניות
שראיתי בחיי זה הכוס הכי קטן שראיתי-מתגעגע אליה מאוד ומשלם 100 שקל למי שימצא לי אותה.
בקיצור שוב סטיתי מהנושא-אלנה אומרת בנייד להגיע לסוף הלובי ולעלות במדרגות עד שרשום 3.
ופה התחילה הבעיה קומה אחת זה חנויות בגובה 7 מטר,להגיע לקומה 3 זה לעלות 7 קומות,הגעתי אליה מעולף לגמרי...
נתתי לה 100 שקל ולא שאלתי שום פרטים,הרגשתי שאם אני מחליף איתה מילה אני מתעלף מחוסר חמצן.
תוך כדי שאני מתפשט ומתרכז בלהסדיר את הנשימה היא שואלת-"מה אתה רוצה???"
רציתי לומר לה "ונטולין" אבל העדפתי להצביע על המיטה ולמלמל "אההההההה..."
היא גם התפשטה ונשארה בתחתוני פסים,וראיתי חריץ נחמד מבצבץ.
המסאג' שלה מעפן ברמות,סתם מחפפת אותך בשמן אחרי 15 דקות אמרה לי להתהפך,מישהו התקשר והיא אמרה לו 10 דקות.
היא התחילה בהרפיה נחמדה לא יותר שלחתי יד לכוס היא בורחת,שולח ידיים לחזה היא מתכופפת המשכנו במשחק דקה או שתיים.
פתאום היא נישכבה עלי התחילה לנשק אותי ולחבק אותי כמו קרש הצלה רק שאני לא אשלח לה ידיים ואגמור כבר.
אחרי דקה היא נעמדה ואמרה שקשה לה ושאני גבר חזק... חזק חשבתי לעצמי-לפי מה היא החליטה? אולי היא עשתה הורדות ידיים
עם הזיין שלי ולא הרגשתי???
ואז היא הציעה שאני האונן לעצמי שאלתי אותה על סקס?
היא אמרה שלא היום היא ממהרת וחוץ מיזה שיש לה מחזור-(מוזר חשבתי היא נראת בת 55 לפחות איזה מחזור בראש שלה???)
פעם הבאה שאני יאמר לה מראש מה אני רוצה והיא תעשה-"אתה צריך לדבר...". אמרה במבטא כבד.
"וסקס אני עושה רק עם גומי...." חחחח חשבתי סקס עם גומי??? יש יותר סיכוי שתמות מזיקנה מאשר ממחלת מין.
אמרתי לה OK היא חזרה לנשק לי את הבטן ולאונן הייתי כבר מגורה ויריתי צרור -"הוווווו איזה חזק איזה חזק צווחה אלנה מאושר..."
ממש שימחת בית השואבה.
את ההחלטה אם להתקלח או לא אלנה כבר פתרה לי,ניגבה לי את הזיין והבטן עם ניר זבובית ופקדה עלי להתלבש.
שוב היה טלפון והיא אמרה לו שיעלה עוד דקה,ניפרדתי לשלום ובכניסה עלה אתיופי צעיר... שיהיה לו לבריאות!!!
לסיכום-
בניין מזוהם מלוכלך ומסריח.
אין מעלית-אתה חייב להיות בכושר של בן ג'ונסון כדי לעלות אליה,אם לא תביא כיסא מהבית.
מראה-מה כבר אפשר לבקש מרוסיה שמנמונת בת 55 והייתי עדין יש מצב ליותר.
מחיר-זול
שווה-לא שווה בעליל יש ב- 60 שקל יותר טוב בבת ים.
האם אחזור-רק עם המשתמש בינו 38 יחזור
שבת שלום
ולמורת רוחו של דוקטור חרמן הפועל ניצחו בדרבי-אני לא מחפש להקניט אף אוהד מכבי אבל אני מרשה לעצמי לשים קליפ קטן על הקבוצה...
יאללה הפועל...

הפרופסור2013-03-07 19:09:47
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”