טוב אני רואה שיש יותר מדיי התעסקות לאחרונה בפוסט שלי בעניין GFE = נשיקות צרפתיות , אז אני רוצה להבהיר את הנושא ...
בדיוק התכתבתי עם מישהומישהי על העניין הזה... אז אני פשוט אצרף פה את ההודעה הפרטית שכתבתי לולה ואז הכל יהיה ברור.
מה שאני מנסה להגיד שנשיקות צרפתיות זה אצלי דבר מאוד אישי ואני לא מתכוונת להפוך אותן ל"שירות". לכן, האפשרות הזאת קיימת רק למבקרים שאני ממשששש נגנבת מהם ורוצה להתנשק איתם .
מבקרים שלא זכו לאפשרות הזאת אז נא לא להפגע ולכבד את רצוני ...
מקווה שהבהרתי את עצמי ...

[/QUOTE]
רבותי המלומדים: הטוחן היה פנטזיה ( מסתבר). שרון יש פנטזיה גברית בדיוק כמו שלנו יש נשיות. חבל לכם לבזבז זמנכם לריק בתקווה לעמוד בסטנדרטים שלה ולקבל זאת ממנה. הציפיה להיות הנסיך על הסוס שיזכה לקבל נשיקת GFE לפי התקן מהיפיפה שרון כבר ממש גובלת בסוג של פאתטיות. אצלה כולנו צפרדעים. החשיפה הנ"ל בדבריה של שרון עצמה הבהירה דבר אחד בלבד - אין חדש תחת השמש, או הכובע במקרה כדלהלן.
למען האמת, לא הייתי רוצה לקבל משרון נשיקה מאולצת. סרט עם ריקוד אירוטי מאולץ ומציצה מאולצת שבאה בעקבותיו בהחלט הספיקו לי. ויעיד על כך השמוליק שלי!!! זה המשיך לישון שנת ישרים במצב מכווץ ללא כל רצון לעבור לשיעור מתיחות. או במילותיהם האלמוותיות של שימי והפילוסים מארץ נהדרת. " מצ'עמם."