כ קיטורים של מוסלי הכי עדיף פה - דף 2 - סקס אדיר

קיטורים של מוסלי הכי עדיף פה

11
ברכות לבוגר הראשון של מחזור "חברי הכבוד בהיכל קשקשני ישראל".
אין כמו תמונה ירוקה של קקטוס קוצני כדי להביא מזור לנשמה הדוויה והמורעלת מאדי הגזענות בערבו של יום כיפור זה.

התמונה של קישקשתא תמיד מסדרת לי את הEYE FATIGUE.
gunner2011-10-10 19:59:28
I fart in your general direction

12
danke gunner קריצה
ולחתיך הרומנטי, תרשה לי לקרוא לך בקיצור "חתיכי"?
(שאלה רטורית, אין צורך לענותצחוק)
יש בך שנאה והיא תנצח?
[QUOTE=החתיך הרומנטי]
אנחנו נמצאים בכל מקום ...בכל זמן...וקוראים הכל! יום ולילה,בקר
וערב,ולחבורת הגזענים ששונאים אותי אני אומר להם גם אני שונא אותכם
פי10,השנאה בי הולכת וגוברת והיא תנצח בסוף.
[/QUOTE]

אז אצלנו, "חבורת הקשקשנים המיוחדים", המצב הפוך.
מוקדש באהבה ל "חתיכי":

[TUBE]coJzI_RAcAM[/TUBE]

קישקשתא2011-10-07 19:01:34
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

13
רגע, אם הוא "חתיכי" החדש, אולי צריך להכיר לו את ליהי מ"האח הגדול", והיא תסייע לו לחזור למוטב.
אם קישקשתא ישדך לו "בת ישראל כשרה" ( ועוד אמריקאית, אחת כזאת שאם הוא יתחתן איתה יהיה לו "גרין-קארד" לכל החיים), חתיכי יהרומנטי יהיה חייב לך לנצח, קיש, ולא יוכל עוד להאשים אותך בגזענות! :-))
אבשלום2011-10-07 19:25:46
מחפש את הדבר האמיתי!

14
העניין הוא אבשלום שבי בניגוד אליו אין שנאה

ואם אכיר לו את הפוסטמה הזאת, זה די יוכיח שהוא צדק,

שאני באמת שונא אותו
.

קישקשתא2011-10-07 19:29:06
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

16
[QUOTE=gunner]אפשר לשלוח את חתיך רומנטי.
הוא בטח לא יתנגד לדפוק את נציגת הכיבוש (גם אם היא לשעבר ומשוחררת. עדיין חיילת זו חיילת).
[/QUOTE]

המסר שלי לאדם שכתב את המשפט הזה,שלעולם לא אשכח המשפט הפוגעני הזה.

וזה נותן ומראה האישיות ומה הוא חושב על הצד השני,לא משנה אם זה היה מאחורי מסך בעולם הוירטואלי או זה היה במציאות פנים מול פנים.יש לו דעה קיצונית ברורה וזה בטוח.
תמיד בשטח למען כולם.

17
כן, חתיך רומנטי. זה שהתנצלתי על הדאחקה המפגרת הזו ששחררתי על תקן קוריוז וגרוטסקה (אני מקווה שהשפה הנמוכה שאני משתמש בה לא פוגעת בך...), זה לא מעניין אותך!
לך יש אג'נדה.

רגשי הנחיתות שלך זועקים עד השמיים.

במקום להתייחס לבדיחה לא מוצלחת כאחת כזו, אתה כבר מנופף בזעם עם דגלי הגזענות הפוגענית והאפלייה וכו' וכו'.

בקיצור, לא לבלבל אותך עם העובדות.

אתה על סוסיך השועטים וחרבך המתנפנפת, כבר תראה לי ותלמד אותי. נכון?

לא תרפה ולא תשקוט עד שישפך דם על המקלדת הוירטואלית שלך.

בראייתי הצנועה, אתה צריך לעסוק בהפרכת סטיגמות ולא בהעצמתן.

לא חראם?
I fart in your general direction

18
חתיכי ככל המוסלים אתה משולל חוש הומור וכנראה גם השכלה בסיסית במה זה גזענות (לא אוהבים אותך כי אתה מוסלי לא כי אתה ערבי ) כאשר דברים יוצאים משליטה ולא מתנהלים כפי שאתה חושב שהם צריכים להיתנהל אתה מגיב באלימות מילולית (אנחנו מקווים שרק וירטואלית)

ההודעה של גאנר שאתה מצטט היא בדיחה, מוצלחת או לא זה כבר סיפור אחר.

לא תמיד היית גס ומוסלי, שווה לך לחשוב האם זה גורם לך אושר?

[QUOTE=החתיך הרומנטי][QUOTE=gunner]אפשר לשלוח את חתיך רומנטי.
הוא בטח לא יתנגד לדפוק את נציגת הכיבוש (גם אם היא לשעבר ומשוחררת. עדיין חיילת זו חיילת).
[/QUOTE]

המסר שלי לאדם שכתב את המשפט הזה,שלעולם לא אשכח המשפט הפוגעני הזה.

וזה נותן ומראה האישיות ומה הוא חושב על הצד השני,לא משנה אם זה היה מאחורי מסך בעולם הוירטואלי או זה היה במציאות פנים מול פנים.יש לו דעה קיצונית ברורה וזה בטוח.
[/QUOTE]

19
לקראת יום הכיפורים, ילדים בפייסבוק פירסמו בדיחה: אין ילד או ילדה שלא רוצה להתחבר לפייסבוק בשביל לראות מי הנאצי שמחובר...
להוציא את החתיך הרומנטי (שהינו ערבי) אני רואה שכל החבורה שלכם הייתה מחוברת לפורום ועוד היתה בכם את החוצפה לכתוב. כל הכבוד רבותיי.

אשל"ג איך אתה עדין פה תגיד לי? על איזה "מדווח סקס תורם" מעיד הכוכב שמסתובב לך מעל השם?
אתה מעיד על עצמך בגלוי שאתה שמח שעמית כבר לא עמנו אבל איזו אלטרנטיבה אתה מתעתד לספק לפורום? קשקשת בלתי נגמרת חביבי?
בפיר הביבים של פורום ברחוב, לדבריך כף רגליך לא תדרוך. את מי שבכל זאת מעז לתוב על הסצינה אתה קוטל מיידית אז מה הפלא ששקט שם?

בשורה תחתונה,
השאלה היא לא אם זה גורם לי אושר או לא. השאלה היא עד מתי תימשך מגמת מתן היד הזו לקישקשתות מצד האדמין.
לי אישית אין מה להוכיח ואין מקום אחר ללכת אליו. זה הפורום שבו מסתובבים מכורים למין כמוני.
אבל קישקשתות - אתם יש לכם אךף ואחד פורומים לבחור מביניהם: שירה, מסעדות, סרטים, מה שתבחרו. אבל למה כאן למען השם?

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”