כ מרגיש צורך להזהיר אתכם, תעשו עם זה מה שאתם רוצים - דף 6 - סקס אדיר

מרגיש צורך להזהיר אתכם, תעשו עם זה מה שאתם רוצים

52
מצחיק, כל אחד והאסוציאציות שלו. לי האנגלית האוקספורדית של GUNNER דווקא מזכירה את הסדרה הבריטית המצחיקה "מישהו מטפל בך" ( Are you being served ), עם מיסטר המפריז ההומו, מיסיס סלוקומב הטרחנית, קפטן פיקוק השחצן, ויתר הדמויות המגוחכות... תיזכר לנצח השאלה: "מיסטר המפריז, אר יו פרי?" צחוק

מחפש את הדבר האמיתי!

53
סדרה ענקית, אין על ההומור האנגלי אצבע למעלה דרך אגב מיסס סלוקומב מתה לפני שנתיים בכי

ומיס בראמס היתה די שווה Tongue

קישקשתא2011-10-13 11:59:18
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

55
אם בענייני הומור בריטי משובח עסקינן, ואתם לא מרתעים מקצת וולגריות (שהיא לא בדיוק ההומור הבריטי המשונן והדק), אז חפשו ביוטיוב כל פרק או כל מערכון אפשרי של Hale & Pace. שני תותחי על שהיתה להם סדרה בראשית שנות ה90 בBBC. הם שברו כל מוסכמה.
שימו לב שישנם פרקים רבים שלהם שמדובבים, אם אני זוכר נכון, לבולגרית - אז עליהם תדלגו כמובן וחפשו את האותנטיים.

מי שרוצה להקרע מצחוק ויש לו קצת זמן - מומלץ בחום!
I fart in your general direction

57
הפעם קישקשתא טעה ובדבר מאוד עצוב.
וגרם להערה לא במקום של אבשלום.

מי שנפטרה לפני שנתיים זאת מיס ברהמס

Wendy Richard, MBE (born Wendy Emerton 20 July 1943 – 26 February 2009[2]) was an English actress best known for playing Miss Brahms in Are You Being Served? and Pauline Fowler in EastEnders. She was first educated at St George's Primary School in Mount Street, Mayfair, west London,[2] before attending the Royal Masonic School for Girls in Rickmansworth, Hertfordshire, and then the Italia Conti Academy stage school in London.

She died on 26 February 2009 at the Harley Street clinic where she was being treated for a third bout of breast cancer

60
הייתי בלונדון בדיוק באותם הימים.
לקראו עיתון בלונדון - זה גלשלט.

אבל אז ראיתי 2 כתבות עצובות. אחת - על מות של מיס ברהמס, השניה על מותה של ילד חולה מלידה של מר קמרון עם סיפורי גילוי לב מדהימים שלו ושל אישתו על איך שנים הם טיפלו בילד החולה.

כול יום שלחתי לשלי המון מסרונים מלונדון. ולא ידעתי אז שבנה שבעלה מיליונר שדד ממנה - לומד שם.

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”