[/QUOTE]
אחרי האירוע "הטראומטי" הוא מצא חברה אחרי שבוע והם התחתנו אחרי שנתיים שיצאו.
שהזיין עומד השכל בתחת

כ

הייתי באחת המדינות בצפון אירופה, במועדון שנאספות שם נערות
עובדות. בחרתי אחת. עוברים לדירה שלה. דירה מאוד אסטטית, מיטה כמו במלון חמישה
כוכבים ביום כניסה. אישה ממש יפה עם גוף מושלם. כוס אפרסק סגור ונתברר שגם צר מאוד.
התחלתי לפמפם במיסיונרית. היא מעודדת – תעשה חזק. טוב, גם אני אוהב חזק. היא נאנחת
וגונחת, קצת מזייפת כנראה, אבל אני לא מתכוון לגמור מהר. המשכתי ככה די הרבה זמן
עם הפסקות קצרצרות. היא כבר צורחת, תופסת לי את הביצים ופתאום נרתעת ממני. מה קרה?
אני רואה שזין שלי בלי גומי, נשלף תוך פמפום. כנראה גם הספקתי לחדור בלי, אם כי
היא טענה שהספיקה לעצור אותי בדיוק כשהוא נשלף. עדיין לא מבין איך זה קרה. אמרה לי
שפמפמתי כמו סוס, ויש לי גדול (לדעתי זה לא נכון) ויש לה צר ובגלל זה ככה קרה. נכנסה
בלחץ יותר ממני. שאלה מתי פעם אחרונה נבדקתי. התחילה להבטיח אותי שנבדקה לפני
איזשהו זמן. מביך.
אגרוף בריא...אפרופו אגרוף רק להיפך הנה שלי למרות שאותי זה לא הצחיק בלשון המעטה.קורים לזה הטרואומה
(אולי נשמע כמו רפי גינת -באמת היה צריך להיכנס לשידור חוקרLOL] ) ..אני וחבר הולכים לבקר בפעם המי יודע כמה שלי בערך בדירות אז באותה תקופה .
.
.
,המתנתי במלוא התמימות בשעה 4 בבוקר ורואה טלוויזיה ברוסית -כמובן שאיני מבין מילה ,אותו בחור ממקודם מדבר כמה מילים עם המארחת שוב נראה לי על מונית או עבודה סרטים וכאלה ,ועוזב לפתע את הדירה.
)והחבר עדיין עם הבחורה ,נכנס לפני לפני 20 דקות ,אני מתחיל להתעיף מהרוסית ומהזיון ו"מקלל אותו" בלב כבר שיצא כי אני מת לישון ואומר נו כמה זמן
-פשוט הייתי צריך להתעורר מוקדם ביום שלמחרת. מכן.
עפתי ברגל לכיוון הבית, האוטו של החבר חיכה לו ..תוך כדי ריצה שמתי לב לדימום מהפה קניתי מים והרגשתי שקניתי חיים
.
,לאחר שעה טלפון מחסוי ..מי על הקו?המארחת במבטא רוסי מתנצלת על הפגיעה -ואני מחוסר אונים כאב ועיפות מת לנתק לה וכך עשיתי לאחר ביי .
-בתור בחור טוב שלא מחפש להסתבך,ובתור אחד שהוא לא בידיוק טוב טוב הגמד וגם גדול גוף--אני תמיד אמרתי שאם הייתי מנסה להחזיר או משהו בסיגנון לא יודע אם הייתי כותב היום או יכול לכתוב,בכל זאת מדובר כאן על אחד שנראה כמו מחסל בסרטים וגם מיקצוען בקרב-אומרים מכל דבר יוצא משהו טוב,מאז למדתי קרב מגע ,נכנסתי לכושר טוב,וזה הביא לי רוח לחימה .. לסיום.הייתי מוותר על המקרה הזה ושרק נהיה מאושרים ובריאים.

) היא לא אמרה לי כלום פשוט קמה מהחדר...חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”