superman1979
Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב
162superman מבקר כל נערה ונערה..בכל זאת יש לי תפקיד חשוב
superman תמיד נחלץ לעזרת נשים
superman תמיד נחלץ לעזרת נשים

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!
ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך
163כל הכבוד לבל על שהעשרת אותנו עם מידע חיוני זה..
164[QUOTE=superman1979]כל הכבוד לבל על שהעשרת אותנו עם מידע חיוני זה..
[/QUOTE]
T.M.I
[/QUOTE]
T.M.I
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
165M.O.M
למתקשים
man on a mission
למתקשים
man on a mission

166|
|
TMI Fest |
משה מינייס
מי שחי על הקצה תופס פחות מקום
מי שחי על הקצה תופס פחות מקום
167פגישת זיון נטו, ללא משחקים!!!!!!!!!
זאת הייתה פגישה ספונטנית לגמרי מהיום להיום. הייתי פשוט חייב להתפרק באותו יום ורק שרון יכלה להחזיר אותי לעצמי
אחרי כמה דקות של מיזמוזים והתלטפויות באמצע הסלון בלי ששמתי לב שרון חטפה את מכנסי הג'ינס שלה שהיו זרוקים על הספה וקשרה לי את הידיים מאחורי הגב עם הג'ינס... פששששש זה חדש! אמרתי לעצמי ולפני שהבנתי מה קורה שרון התכופפה והתחילה למצוץ לי ת'זין 
הרגשה מדהימה הציפה את גופי... כמה חם היה שם בתוך פיה המתוק 
שרון דפקה לי מבט שובב, מבסוטית עד לעמקי נשמתה על שקשרה את ידיי עם מכנסיה 
הלכתי אחורה ונפלתי על המיטה, מזמין את שרון שתעשה בי את זממה... 
השובבה מיד קפצה על המיטה והתיישבה לי על הפנים עם הכוס שלה! היא עדיין לבשה תחתונים כך שהתענגתי על הריח של הכוס שלה דרך התחתונים 
לבסוף שרון הזיזה את התחתונים הצידה והתיישבה לי על הפה עם הטוסיק שלה... האף שלי צמוד לכוס שלה ואני מריח אותו בהנאה ומלקק לה את הטוסיק בשקיקה... החצאית האדומה שלה עוטפת את ראשי ואני מרגיש בפנים כמו בלונה פארק! ידיי קשורות ואני לגמרי חסר אונים, מפקיד את גופי לחרמנית המלוכסנת 
אחרי ששרון סיימה לרקוד לי על הפנים היא הסתובבה ל-69 והתחילה ללקק ולמצוץ לי ת'זין בחרמנות... מלקקת ת'זין שלי ועושה לי טיזינג מטריף עם ישבנה... מקרבת אותו לפניי ובורחת בשניה האחרונה רגע לפני שאני נוגע עם הלשון בשני איבריה החשופים... לא ידעתי איפה לקבור את עצמי באותם רגעים ולמזלי אחרי כמה דקות של "עינויים" שרון שחררה את ידיי ונתנה לי להתענג על שני חוריה הטעימים 
בין לבין גם ירדתי לשרון בקצב ליקוק סופר מהיר כמו שהיא אוהבת, מה שהביא אותה לאורגזמה ולחיוך מקסים מאוזן לאוזן 
לא יודע איך הכל קרה אבל מצאתי את עצמי שוכב על הבטן ושרון מצליפה בי עם הג'ינס שלה על התחת שלי תוך כדי צעקות: "אתה השפחת מין שלי!!! חה חה חה!!!"

תוך זמן קצר הצלחתי להשתלט על השובבה, הג'ינס נזרק הצידה והורדתי אותה שוב ל-69 מחרפן 
זמן המשחקים נגמר ושרון עלתה עליי לרכיבה הפוכה, ואיך שעלתה התעופפה באוויר עם כל גופה כי החלטתי לעשות לה סיבוב על רכבת ההרים הפרטית שלי 
אחרי כמה דקות שרון הסתובבה, ואחרי שנשכבה עליי ורחרחה מסביב היא נעצה את שיניה החדות בצווארי, מה שהפך במהרה לסקס ערפדי מטורף!
ההמשך היה בכפיות, בעמידה, ובדוגי לא נורמלי! להייייייייייט !!! זאת המילה שתתאר הכי טוב את מה שהלך שם! 
בסיבוב השני... עוד 69 מחרמן עם זיון טרפולינה ומציצה מטריפה בדוגי! 
בזמן האקשן שרון לבשה את החצאית האדומה האוורירית שלה, מה שעשה את הזיון מבחינתי למתוק במיוחד

שרוווווווווון קרעת אותי חבל"זזזזזזזזזזזזז!!!!!!!!!!!!
מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

168[QUOTE=Lavelle]
[/QUOTE]
לא יודע איך הכל קרה אבל מצאתי את עצמי שוכב על הבטן ושרון מצליפה בי עם הג'ינס שלה על התחת שלי תוך כדי צעקות: "אתה השפחת מין שלי!!! חה חה חה!!!"

אני רואה שהמצב הכלכלי או שמע הוראות מהאולימפוס אילצו אותך לקצץ בתמונות ובמלל . איזה פלא, אפשר גם היה לקרא אחד שלך עד סופו. לשם שינוי גם שרון אמרה משהו אמיתי במשפט המודגש

או שמע אני הוא זה שממש נאיבי.

169רימינג מעשי הקטע הוא שכמה שעות לפני שנפגשנו הדלקתי את שרון נון סטופ בהודעות פרטיות שתקרע לי ת'צורה ותאנוס אותי בלי רחמים 

170שרון היפייפיה הנרדמת

כבר חודש שלם אף אחד לא שמע משרון. ברחבי המדינה רצו שמועות ששרון כבר חודש רצוף ישנה. היו כמה שהסתננו לדירתה וניסו להעיר אותה אבל היא בעטה בהם מתוך שינה והם לא חזרו יותר...
"הגיע הזמן לנסות את מזלי להעיר את שרון"... אמרתי לעצמי ובאחד הימים בשעת לילה נכנסתי לדירתה של שרון היפייפיה. דרך אגב אני הוא הנסיך לאוול 
בדירתה של שרון שרר שקט ורק נחירות חזקות נשמעו ברקע... כשהגעתי לסלון מצאתי את שרון שוכבת על המיטה על הגב עם עיניים עצומות ונוחרת כמו נהג משאית 

... להפתעתי היא הייתה בבגדים. מתחת לחצאית מיני שחורה ביצבצו להם תחתוני חוטיני אדומים מדליקים והמראה הזה מיד גרם לי לחייך 

... להפתעתי היא הייתה בבגדים. מתחת לחצאית מיני שחורה ביצבצו להם תחתוני חוטיני אדומים מדליקים והמראה הזה מיד גרם לי לחייך עליתי על המיטה והתקרבתי לפניה היפות... ליטפתי את שיערה הגולש ונישקתי אותה על הלחי... חיוך קטן הופיע על פניה אך היא המשיכה בשנתה, נדמה היה שהייתה מאושרת מתמיד אבל אני לא הייתי מוכן להשאיר אותה ככה... 
המשכתי ללטף ולנשק את גופה... ידי גלשה על רגלה ונכנסה מתחת לחצאית שלה... בפנים היה חמים ונעים אך גם שיפשוף אצבעותיי על הכוס החם שלה לא הביא לתוצאות המיוחלות, היא המשיכה לישון ולנחור... אל תדאגי שרון הפנתר לאוול בא להעיר אותך 
הרמתי את החצאית שלה ונחשפתי לתחתונים האדומים שאותם הורדתי לאט לאט מגופה... הכוס היפייפה שלה הביט בי בפליאה ואני הבטתי בו ברעב! 
פיסקתי אל רגליה של שרון לצדדים וצללתי פנימה... מנשק את הכוס שלה בעדינות ואז מתחיל ללקק אותו לכל אורכו ורוחבו... אוייי וכמה שהכוס שלה היה טעיייייייייייים !!! 
לפתע משום מקום רגליה של שרון נכרכו סביב צווארי ועם תנועת האבקות שלא הייתה מביישת את אריק זאבי היא הפילה אותי על המיטה כשהפנים שלי תקועות אצלה בכוס
היא דרשה לדעת מה בדיוק אני עושה אצלה בין הרגליים ואיפה היא נמצאת?

היא דרשה לדעת מה בדיוק אני עושה אצלה בין הרגליים ואיפה היא נמצאת? סיפרתי לשרון שכבר חודש רצוף היא ישנה ולא מתעוררת והנה סוף סוף זה קרה והיא התעוררה אחרי שהאיזור הרגיש שלה פגש את לשוני 
שרון אמרה בבלבול שהיא לא זוכרת איך בכלל הגיעה למיטה ונרדמה, והייתה מופתעת שהלכה לישון עם הבגדים
היא רק זכרה שהיא השתתפה באורגיה וכנראה הגזימה עם כמות המשתתפים והייתה חייבת לנוח ולדפוק שינה טובה אחרי החגיגה... "אני חייבת למתן את עצמי כי בזמן שישנתי לא הזדיינתי חודש"
מלמלה שרון בזמן שהיא מתמתחת...
מלמלה שרון בזמן שהיא מתמתחת... "אוהוווווווו את ממש שובבה הא? טוב אם חודש שלם היית בלי זין אז את בטח מתגעגעת ל..."
אמרתי לשרון והוצאתי את הזין הקשיח שלי מתחתוניי וקירבתי אותו לפניה היפות של שרון 
שרון צחקקה בשובבות ועיניה נפתחו לרווחה... אבל מה שהיה יותר חשוב זה שפיה נפתח גם הוא והיא עטפה את הזין שלי עם שפתיה החמות
היא מצצה לי את הזין בשקיקה כשהיא שוכבת על הצד ואני מחזיק בראשה ומלטף את הכוס הרטוב שלה 
בהמשך שרון השתוקקה לליקוק מאחורה... היא נשכבה על הבטן ואני התיישבתי בין רגליה, מנשק אותה מצווארה ועד ישבנה העגלגל והתפוחי
פיסקתי את פלחיו הרכים ונכנסתי פנימה, מלקק בשקיקה את הטוסיק המתוק שלה כאשר לפתע הישבן הסורר נסגר על פניי והדבר הבא ששמעתי היה את צחוקה הממזרי של שרון שצחקקה וצחקקה ללא הפסקה והמשיכה לאחוז את בפניי שהיו לכודות בפנים
ולמרות ששרון הפעילה נמרצות את שרירי ישבנה הצלחתי ללקק אותו כהוגן להנאתי ולהנאתה של שרון 
אחרי כמה דקות של "מאבקים" ביני לבין ישבנה של שרון היא נשכבה בחזרה על גבה והזמינה אותי להכנס פנימה... לסיים עם מה שהתחלתי לפני שהיא התעוררה 
ליקקתי בשקיקה ת'כוס הורדרד של שרון ואחרי זמן קצר היא התחילה להתפתל מהנאה... גופה עלה וירד וקול נשימותיה הציפו את החדר... היא גמרה בהנאה והמשיכה לשכב על גבה מבסוטית עד עמקי נשמתה 
נשכבתי לידה וקרצתי לה
היא הבינה את הרמז והתיישבה עליי ב-69... המשכנו לענג אחד את השניה בליקוקים ומציצות 
לא עבר הרבה זמן ושרון כבר רכבה עליי במרץ ברכיבה הפוכה... אני מקפיץ אותה בכיף למעלה ומתענג על מראה ישבנה המטריף !!!

לפתע השובבה התהפכה ונשכבה עליי... חיבקתי אותה ביד אחת וביד השניה תפסתי בישבנה והתחלתי לזיין אותה בטירוף בכוס החם שלה!
צווארה המתוק היה צמוד לשפתיי והריח שלה פשוט שיגע אותי! 
שרון נצמדה עם פניה לצווארי ואז משום מקום הרגשתי את שיניה החדות ננעצות בצוואר שלי
אני מזיין אותה במרץ והיא נושכת אותי ללא הפסקה בכתפיים, בצוואר ובאוזניים
האוזניים שלי עברו לא פחות מאונס!
היא גם אכלה אותן כהוגן וגם צעקה וצחקה תוך כדי בטירוף!
ומרוב שטרפה אותי מצאתי את עצמי מתחת לכרית... כנראה שבלי לשים לב ניסיתי לברוח מהזללנית השובבה 
רק מה? הזין שלי היה אצלה בכוס אז לכל מקום שזחלתי לקחתי את שרון איתי
(שרון נכנסה לטירוף! חחח אני חולה על זה שהיא אונסת אותי
)
אחרי ששרון נרגעה טיפה היא התרוממה מעליי וזחלה לקצה המיטה. היא הרימה את ישבנה למעלה והזמינה אותי לבוא לדפוק אותה בדוגי
זיינתי אותה במרץ בכוס הרטוב שלה כשרגל אחת שלי על הרצפה והרגל השניה על המיטה... ההרגשה והמראה מדהימים! 
אחרי כמה דקות נשכבנו בכפיות על המיטה והזדיינו בכיף בזיון לוהט ומהנה 
אבל שיא השיאים הגיע בדוגי המטורף !!! ואחרי דקות ארוכות של זיון לא נורמלי כשהמיטה דופקת בקיר התפוצצתי בכוס החם של שרון
שנינו היינו רטובים לגמרי

שרון המאושרת הודתה לי על הזיון הנפלא, צעקה שהיא צריכה לרוץ לחפש עוד זין וברחה

חחחחחחח ממש חולת זין זאתי

שרון לא באמת הלכה אלא אחרי מסג' הדדי היא התיישבה לי על הפנים והתחילה לרקוד לי על הפנים כאילו הייתה במסיבה
חחחח שרון ירדה מהפסים! היא זזה עם הגוף שלה מצד לצד, הרימה את ידיה באוויר ורקדה להנאתה כשהפנים שלי לכודות בין פלחי ישבנה
היא אנסה לי ת'פנים ללא רחמים! כל הזדמנות שהייתה לי לקחתי נשימה עמוקה לפני שהישבן המקפץ של שרון שוב סוגר עליי 
זה חירמן אותי בטירוף!
ושרון שנגנבה מהזין הקשיח שלי מיד התיישבה עליו והתחילה לקפץ עליו במרץ... קופצת על הזין שלי וצוחקת כמו מטורפת ממה שעוללה לי לפני כמה רגעים 
אחרי כמה דקות היא התיישבה בדוגי וקיבלה ת'זין שלי לפיה המתוק 
אחרי זיון פה מהנה מילאתי את פיה בנוזל הלבן ושרון פתחה פה גדול והראתה לי את הזרע בפיה כשהיא עושה תוך כדי קולות של נחירה
חחחחחחח פשוט התפוצצתי מצחוק וגם שרון כמובן
שרוווווווון הרגת אותי לגמרי
חזרתי הבייתה בזחילה 

חזרתי הבייתה בזחילה 

חולה עלייך

Lavelle