ריכוז קשקשת בפורום לבחורות בלבד 21 על ידי קישקשתא שהיתה לגמרי במקום אגב, אני עכשיו כותב את ההודעה הזאת ממחשב חלופי,מהיום שהתעסקתי עם האתר של הסמיילים של דנה, כל יום היה מתקלקל לי משהו אחר במחשב,עד שהיום הוא שבק חיים לחלוטין!!!! כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20. ציטוט 24 אוקטובר 2011, 16:51
ריכוז קשקשת בפורום לבחורות בלבד 22 על ידי menice תמיד אתה יכול להשתמש במקלדת של איב דרך אגב, כדאי לך להחליף סיסמאות בכל האתרים שחשובים לך, זה שהמחשב הלך יכולה להיות הקטנה בצרותיך. זה יהיה מאוד עצוב אם הסיסמא שלך לאתר הזה תיגנב menice2011-10-24 17:05:00 משה מינייס מי שחי על הקצה תופס פחות מקום ציטוט 24 אוקטובר 2011, 16:55
ריכוז קשקשת בפורום לבחורות בלבד 23 על ידי סמבטיון [QUOTE=קישקשתא]שהיתה לגמרי במקום אגב, אני עכשיו כותב את ההודעה הזאת ממחשב חלופי,מהיום שהתעסקתי עם האתר של הסמיילים של דנה, כל יום היה מתקלקל לי משהו אחר במחשב,עד שהיום הוא שבק חיים לחלוטין!!!! [/QUOTE] בימנו זה כבר לא כל כך פשוט, אפילו סמיילים צריך לדעת עם מי מהם לא להתעסק ציטוט 24 אוקטובר 2011, 18:54
ריכוז קשקשת בפורום לבחורות בלבד 24 על ידי מחפש... בימים של "פישינג והאקינג" כל אתר שאינו מוסמך מסוכן... ציטוט 10 דצמבר 2011, 08:57