שלום חברים וחברות... שמי הוא רון ג'רמי שחקן הפורנו האגדי!

בנוסף להיותי שחקן פורנו מאוד מצליח אני גם ג'יגולו בזמני הפנוי שמגשים פנטזיות לנשים

הפנטזיה הכי פרועה שהגשמתי למישהי אי פעם שייכת לשרון

שרון הבהירה לי מראש איך היא רוצה לראות אותי כשאגיע לדירתה... וכמובן שלא איכזבתי אותה

בשעת לילה מוקדמת דפקתי על דלת דירתה של שרון ושמעתי את קולה של שרון שקורה לי להכנס... נכנסתי בהתלהבות גדולה לסלון של שרון כשאני בעירום מלא ורק קולר ורצועה על צווארי

(זאת הייתה ערכת הקשירה של שרון שעשתה ממנה קולר ורצועה

)
שרון קפצה בהתלהבות מהספה ומשכה ברצועה... מצחקקת ומתלהבת מהמראה שלי

לבקשתה של שרון התחלתי לזחול על הברכיים בסלון ולנבוח כמו כלב כאשר היא מצליפה לי על התחת עם הרצועה כאילו זה היה שוט ומושכת מידי פעם בקולר שלי. זה לא הספיק לה והיא התיישבה לי על הגב ורכבה עליי בסלון להנאתה הרבה, צועקת בקולי קולות ומזכירה לי כל הזמן שאני הכלבלב שבא לספק אותה

על היותי כלבלב טוב וממושמע שרון האכילה אותי בקוביית שוקולד ממש טעימה!

כמעט נתתי לה ביס באצבע כשקירבה את קוביית השוקולד לפה שלי

לאחר כמה דקות של רכיבה על הגב שלי שרון התיישבה על הספה, הרידה את תחתוניה ופיסקה את רגליה לצדדים... היא פקדה עליי לצלול פנימה ולרדת לה עד שתגיע לסיפוקה.
הייתי כלבלב סורר ולפני שהגעתי לכוס המתוק שלה התענגתי קצת על פטמותיה היפות שהזדקרו במהרה מלשוני

שרון התחילה להצליף לי על התחת עם הרצועה אבל אני המשכתי בשלי ורק שיחררתי מידי פעם צעקות כאב ותדהמה

כדי לא להרגיז עוד יותר את שרון ירדתי למטה בנשיקות על בטנה והגעתי לכוס היפייפה שלה שאותו טרפתי ברעב גדול!

תוך זמן קצר שרון התחילה להתפתל ולהתנשף ואז הגיעה האורגזמה המדהימה שלה והיא חייכה חיוך רחב של אושר וסיפוק

את סיפוקה מהירידה שרון הביעה בכך שנתנה לי קוביית שוקולד שהכינה מראש על השולחן... אכלתי את קובייית השוקולד בתאבון רב ועשיתי "האו האו" להביע את שביעות רצוני

לפתע שרון נהייתה ממש טובה אליי ואפילו איפשרה לי לקום על רגליי. עמדנו בסלון והתמזמזנו כאשר הזין שלי שכבר עמד כמו טיל התחכך בישבנה הרך והתפוחי

אחרי כמה דקות של עונג שרון זחלה לאמצע המיטה וסובבה את ישבנה אליי... מזמינה אותי להכנס ולטעום מישבנה הסקסי והשובב

בהמשך שרון רצתה רק דבר אחד... היא השכיבה אותי על הגב ועלתה עליי לרכיבה נועזת

היא נצמדה אליי והתחלתי לזיין אותה בהנאה רבה, מנשק ומריח את צווארה המתוק

שרון גם הייתה צמודה לצווארי והיא התחילה לנשוך אותי בצוואר ללא הפסקה עם שיניה החדות וצחקה ללא הפסקה בזמן שאכלה לי את הצוואר ואת האוזניים שלי

בהמשך זרמנו לזיון פרוע בעמידה כששרון נשענת על השידה ליד המיטה, גררררר פשוט תענוג!

אחרי כמה דקות שרון התיישבה על ארבע בקצה המיטה והמשכתי לדפוק אותה בעמידה מתענג ממראה הזין ששוחה בכוס הרטוב שלה

ומידי פעם סוטר על ישבנה החצוף

בהמשך נשכבנו על המיטה לזיון כפיות סוער שבו שרון סטרה ללא הפסקה על ישבני בזמן שהשחלתי אותה בכוס הרעב שלה

עברנו לדוגי מהיר ועצבני שבמהלכו הקנטתי קצת את שרון עד שנמאס לה והיא העיפה אותי על הגב ועשתה לי פייסיטינג חינוכי... שבמהלכו היא דרשה ממני להודות שאני הזונה שלה

מהפייסיטינג זרמנו לזיון ברכיבה הפוכה מה שהפך במהרה לזיון טרמפולינה חזק!

המשכנו בזיון דוגי פרוע שנמשך דקות ארוכות ומענגות עד שהתפוצצתי בכוס הרעב של שרון

שרון הייתה באקסטזה על שהגשמתי את הפנטזיה שלה וביקשה ממני להשאר אצלה כדי להמשיך להשתולל

אחרי מנוחה קטנה

בהמשך הלילה אחרי שעשיתי מקלחת החלטתי לברוח מדירתה של שרון

באמת שהספיקה לי ההרפתקה שעברתי איתה ולא היה לי יותר כוח אליה

לא חשבתי ששרון תרדוף אחריי לביתי אבל זה בדיוק מה שהיא עשתה...

בזמן שישנתי שרון התיישבה עם ישבנה החשוף על פניי והעירה אותי משנתי בריקוד תחת שובב על חשבון הפרצוף שלי
פאק זה היה טוב ומחניק בו זמנית
שרון קצת כעסה שברחתי לה לפני הזמן ועוד אחרי ששילמה לי כסף לבילוי לילי ארוך

וכדי להעניש אותי כהוגן היא כמובן עשתה לי פייסיטינג חינוכי ונשכה אותי בגוף ובביצים

"תגיד: "אני זונה!"

צעקה שרון ללא הפסקה והמשיכה להתעלל בי ללא רחמים רק כדי לשמוע את מילת הקסם

אחרי דקות ארוכות צעקתי לשרון "אני זונה" ובתמורה קיבלתי מציצת פוליש מענגת

חחחחח איזה זונה אני הא?

שרון שמאוד שמחה לשמוע את צמד המילים הנחשקות יוצאות מפי בשמחה העניקה לי מציצת פוליש משובחת בזמן שליקקתי לה בהנאה את שני החורים שלה, ואחרי כמה דקות היא עלתה עליי לרכיבה הפוכה, משלימה את מה שלא הספיקה לעשות איתי קודם

אחרי הזיון החזק שרון התיישבה בדוגי והזמינה אותי לדחוף ת'זין שלי לפיה המתוק

אחרי זיון פה מדהים ומציצה משובחת גמרתי בפיה באורגזמת כוכבים וזיקוקים!

שרון פתחה פה גדול וזימזמה משהו להנאתה בזמן שהראתה לי בחיוך גדול את הזרע שלי שוחה בפיה

חיבוק ונשיקה ו... שוב הייתי חופשי ומאושר!

פאק השרון הזאתי חיה רעה! אני צריך עכשיו שבוע חופש

חולה עלייך

Lavelle