כ קטיה, בלונדינית חמודה, וולפסון 12 פתח תקווה - סקס אדיר

קטיה, בלונדינית חמודה, וולפסון 12 פתח תקווה

1

וולפסון 12 עבר כנראה פשיטה משטרתית לא מזמן. היה איזה חודש שנראה שנסגר ועכשיו כשפתח שוב את שעריו בעליו יוצאים מגדרם להבהיר שמדובר במסאז רפואי בלבד. הם ממש טורקים את הטלפון למי שרומז על נושאים מעניינים יותר..

אז זהו שלא. המקום פועל כרגיל, רק צריך לא ללחוץ כדי שלא יחשבו שאתה סמוי או משהו.

בכל אופן, הצטברות זרע הכריחה אותי לבקר שוב במקום. מרגו הנהדרת כנראה עברה למחוזות ירוקים יותר, אז לקחתי צאנס על קטיה, רוסיה קומפקטית ונאה שהגיע בחלוק אחות, יעני מסז'יסטית מקצועית. היא גם הבהירה בהתחלה שאין מין, ושאין משחקים.

נשכבתי על מיטת הטיפולים, שאלתי על מרגו, אמרה שהיא לא שם יותר. שאלה אותי מה מרגו עשתה, אמרתי 'אחלה בודי'. שאלתי אם היא עושה בודי, אמרה שלא. שאלתי, 'מה, גם לא הרפיה?', אמרה שלא. אמרתי 'חבל מאוד' ובטחתי בבורא עולם שיסדר לי השפרצה.

כנראה שמישהו הקשיב לי למעלה כי במהלך מסג' חביב קטיה הורידה את חולצתה, חשפה זוג עופרים נאים (עם בטן לאחר הריונות מספר, באסה מבולבל), עלתה על המיטה ונתנה לי בודי חביב ביותר. לשאלתי אם ניתן לגמור לה בין השדיים השיבה שמדובר באקסטרה. שאלה 'מה, יד לא טוב?' עניתי 'הכל טוב'. עבודת יד טובה של הגברת הבטיחה גמירה נעימה שהפיקה קולות התפעלות במבטא רוסי לאור הסמ"ק הנאה שהושפרץ לכל עבר.

160 ש"ח לחצי שעה. בסך הכל עסקה לא רעה.

שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”