כ בבקשה למחוק!!!!!!!!!! - דף 56 - סקס אדיר

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

552
[QUOTE=סופר לה טיב]משהו טוב קורה לשרשור הזה (ולשרון).

לא נותר אלא לברך על כך ולקוות שימשך כך, ומקווה שלא הערתי אף אחד ...
[/QUOTE]

צחוקצחוקצחוק

סופרלטיב - אתה עומד עם תופים ומצילתיים ודופק בקול רם בחמש בבוקר ואומר את מה שסימנתי בצהוב?

צחוקצחוקצחוק

אם זו לא פרובוקציה, אז אני קוקו 7... קריצה
gunner2012-01-11 08:02:21
I fart in your general direction

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

553
אדמין צודק, כשצריך לפרגן מפרגנים מוחא כפייה

אבל אדמין מצד שני גם טועה, אני ספרתי ארבעה דיווחים חיוביים, לא אחד!

levb, הוא מדווח כמעט רק בפוסט של שרון וזהו הדיווח ה 21 שלו לגביה, אבל מי סופר?

rabbit, דיווח מספר 17 שלו על שרון (כמספר הודעותיו), אבל שוב, מי סופר?

moshop, דיווח על היכולות המופלאות של שרון לזיין גברים עם סטרפאון, כל האלפים שחפשו ולא מצאו עד היום, נמצאה הכתובת אצבע למעלה
(דיווח מספר 5 בנושא).

enigma, דיווח חיובי על שרון, אמנם הוא רשם שבזיון היא לוקה בחסר, אבל בינינו, מי מושלם?

שוב, כשצריך לפרגן אז מפרגנים מוחא כפייה

קישקשתא2012-01-14 02:53:10
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

555
מה בדיוק מטריד את הסטטיסטיקאים של הפורום?
אם דיווחתי 17 פעמים על שרון ואף פעם על אף אחת אחרת, האם אין בזה להעיד כי אני שמח בטיפול שלה?
הייתי לפני זמן די ארוך אצל אנג'לינה "המלכה"
היא אמנם הייתה חתיכה אבל גופה היה רך ורופס מידי, הטיפול סתמי, ואחרי 10 דקות גרם לאבדן התאוה ולאדישות , ולצורך לגמור ולברוח. וזה מלבד ההברזות, הדחיות, ושאר מכשולים בדרך אליה.
לעומת זאת אני חוזר כבר 3 שנים לשרון וכל פעם מתקבל בשה שקבענו, מוצא שהטיפול משתפר, ולהרגשה כי הלואי שיכולתי לגמור יותר פעמים כל פגישה.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

557
[QUOTE=rabbit]מה בדיוק מטריד את הסטטיסטיקאים של הפורום?
אם דיווחתי 17 פעמים על שרון ואף פעם על אף אחת אחרת, האם אין בזה להעיד כי אני שמח בטיפול שלה?
לעומת זאת אני חוזר כבר 3 שנים לשרון וכל פעם מתקבל בשה שקבענו, מוצא שהטיפול משתפר, ולהרגשה כי הלואי שיכולתי לגמור יותר פעמים כל פגישה.
[/QUOTE]

דבר ראשון אין ולא יהיו סטטיסטיקאים בפורום!!!- סתם סקרנים....צחוק

דבר שני...אנחנו לא מוטרדים ממך חלילה...לפי התיאור גם נשמע שאתה באמת מכיר את שרון ואת אנג'לינה (למרות שיכולת להבין זאת מהדיווחים עליהן ללא ביקור).

אבל תסכים איתי שגם אתה לא היית מסתמך ומאמין יתר על המידה לאדם שמסווג כמדווח חדש בעל 17 דיווחים בלבד...ובכולן מהלל ומדווח רק על שרון (שבמקרה גם אני מאוד אוהב והרבה פעמים חולק פה על חברים טובים שלי בעיניינה)

כשאני התחלתי פה בפורום ,הפוסט הראשון שלי נקרא "המומלצות שלי..." -ופרטתי על פני 3 עמודים (בזמנו ,מי שוותיק פה זוכר, היית מוגבל באורך ההודעה...והודעות ארוכות היית צריך לכתוב בהודעות נפרדות ,בכל פעם המשך) לגבי 10-15 בנות שביליתי איתן ומה דעתי עליהן לטובת הכלל. אל תשכח שגם ככה הפוסט פה מוצף במדווחים שיש מחלוקת גדולה על אמינותםקריצה.

============================================================

ולגבי חברי הטוב קשקשתא....(אני רואה בו חבר טוב...אך אהבה חד צדדית היא עניין כואב צחוקצחוקצחוק)

יש לי שם חדש שיכול מאודדד להלום אותך ואת פועלך המבורך : "קשקש-בלש" Beer

אני מציע שתשקול את זה בכובד ראש

======================================================

הכי חשוב לפחות עד מחר תשתדלו לא לעצבן את שרון...

rd062012-01-11 09:50:01

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

558
[QUOTE=rd06]
ולגבי חברי הטוב קשקשתא....(אני רואה בו חבר טוב...אך אהבה חד צדדית היא עניין כואב צחוקצחוקצחוק)
[/QUOTE]

אבל למה חד צדדית? בכי

היא לגמרי דו צדדית... Hug

קישקשתא2012-01-12 11:09:33
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”