חדשה ברג - אורטל 31 על ידי SEXHUNTER ישנו עוד פרסום שלה באתר manana SEXHUNTER2011-11-15 03:08:15 Follow your instincts, not your horniness ציטוט 15 נובמבר 2011, 03:03
חדשה ברג - אורטל 32 על ידי פין-חס התקשרתי ממספר גלוי ולא ענתה, כעבור 5 דקות חזרה אלי.כת 40+ גוף חטוב, מדובר בדירה הפרטית שלה.למעשה כל העיסוי הוא אורלי.מלקקת כל םינה בגוף, בולעת את הביצים ואין בעיה לגמור לה בפה.מוכנה לשני אקטים. מבקשת 300 ש"חנשמעת לי קצת לא בסדר (מאוד מאוד סובייקטיבי) פין חס - מזיין ולא חס ציטוט 15 נובמבר 2011, 14:01
חדשה ברג - אורטל 33 על ידי מחפש... הייתי והיה - מגעיל! היה לי ריח של רוק היא לא ממש יפה למרות שהגיינית לחלוטין. הטיפול מושקע אבל דחיל רבק ללקק ללקק ללקק עד שיש ריח של רוק. עשה לי בחילה! ציטוט 30 נובמבר 2011, 17:55
חדשה ברג - אורטל 34 על ידי אפרודיזאק שוחחתי איתה,נושא הליקוקים נשמע אטרקטיבי מאידך הדיווחים על המראה שלה קצת מלחיצים אותי ומונעים מלהגיע בשלב זה.... הכל מכל כל.... ציטוט 11 ינואר 2012, 10:35
חדשה ברג - אורטל 35 על ידי givo הייתי אצלה לפני חודשיים כי גם התלהבתי מרעיון הליקוקים סתמי לחלוטין וגם מראה לא מעודד. גדולה עם תחת גדול משועממת ומציצה סתמית בקיצור כלום ושום דבר ציטוט 11 ינואר 2012, 11:05
חדשה ברג - אורטל 36 על ידי אפרודיזאק [QUOTE=givo]הייתי אצלה לפני חודשיים כי גם התלהבתי מרעיון הליקוקים סתמי לחלוטין וגם מראה לא מעודד. גדולה עם תחת גדול משועממת ומציצה סתמית בקיצור כלום ושום דבר [/QUOTE] עזרת לי להחליט סופית הכל מכל כל.... ציטוט 11 ינואר 2012, 13:04
חדשה ברג - אורטל 37 על ידי פין-חס [QUOTE=אפרודיזאק] [QUOTE=givo]הייתי אצלה לפני חודשיים כי גם התלהבתי מרעיון הליקוקים סתמי לחלוטין וגם מראה לא מעודד. גדולה עם תחת גדול משועממת ומציצה סתמית בקיצור כלום ושום דבר [/QUOTE] עזרת לי להחליט סופית [/QUOTE] היא באמת שרוטה?או שסתם נשמע לי כזו בטלפון.... פין חס - מזיין ולא חס ציטוט 12 ינואר 2012, 08:20
חדשה ברג - אורטל 39 על ידי stardust עיסוי עם הלשון...נשמע אחד הדברים היותר מבחילים ומסריחים ששמעתי עליהם עד כה ...לחשוב שכל הג'יפה שיש לה בפה על על הלשון ועל השיניים שלה נמרחת בכל פינה בגוף ...אני חושב שבאמת צריך להיות אדם עם הפרעה קשה כדי להעניק שירות מהסוג הזה . הברון שפיכענהאוזן ציטוט 13 ינואר 2012, 12:42