כ בר שמנה אשכנזיה צברית בת 24 מרג חזה ענק FF+תמונות - דף 29 - סקס אדיר

בר שמנה אשכנזיה צברית בת 24 מרג חזה ענק FF+תמונות

284
ביקרתי את בר לפני מספר חודשים כשהייתה בביאליק.
בר בחורה מלאה ומאוד נעימה למגע .

היא אוהבת את מה שהיא עושה ,היא לא נתנה לי ללכת לפני שגמרתי את המספר השני ואפילו לא ויתרה לי יש לה פה מדהים מוצצת ללא הפסקה .

היא אינהמתקתקת כפי שנאמר פה ומקבלת אותך בבברכה.

Tongue

286

selular1 כל הכבוד לך אם היא מצצה לך ללא הפסקה ! אני לא מצליח להגיע לזה אפילו אצלה, ברגע שהיא רק מניחה את השפתיים שלה אני עומד לגמוררררר חיוך, היא עושה את זה הכי טוב מכולןןןןןן לא היה לי מישהי שמצצה בצורה כזאת אף פעם ...

התחלתי את דרכי כגוזל, השמוליק החל לגדול, כעת אני טוחן וטוחן.. וכשאגדל אלמד להיות טבח...

290

ברכות לכל משתתפי הפורום
סוף כל סוף נפתחה ההרשמה ואני יכול לשתף את החברים המכובדים בחוויותי.

לאחר ששמתי לב שהפוסט שלה קצת נמוג החלטתי לעורר קצת את הנושא של בר-
הצעירונת היפיופה הזו מעניקה GFE כמו שרובנו יכולים רק לחלום מהחברה/האשה הרשמית שלנו.
נשיקות שגורמות לך לשכוח את המטרה שלשמה הגעת ובכלל לקבל את הרושם שהנה הגיע אביר חלומותיה רכוב על המזדה הלבנה שלו חיוך גדול

כיוון שהכל תואר וסופר בפוסטים קודמים ומי שעוד לא מכיר יכול לדפדף אחורה אז רק בקיצור -

קומפקטית עםם שדיים באמת גדולים ויפים ועור חלק וענוג

יותר מלאה מאשר ממש שמנה ,לפחות בסטנדרטים שלי - לא נועד לאלה שרואים ב,למשל,אסתי גינזבורג בחורה שמנה

מציצה מושקעת ונדירה במחוזותינו ,רטובה עם כל הלב ,בלי להתעייף וגמירה בפה (ולא,לא בולעת ,למי ששואל את עצמו)

כוס מזמין וטעים שפשוט דורש ירידה ומרגישים את ההנאה ואפילו גמירה אם תעשו את המלאכה כמו שצריך.

אשת שיחה נעימה ולא פחות חשוב - ממש ,אבל ממש , אין לחץ של זמן . למעשה ,רוב הסיכויים שאתה תיהיה חייב ללכת לפני שתקבל רמז ,אם בכלל.

לסיכום - למי שעוד לא היה , מומלצת מאוד . יש סינון מסויים וישנם ימים שהיא לומדת אז לפעמים קצת קשה להגיע למצב של פגישה , אבל אין ספק - שווה את המאמץ!

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”