כ מילנה מעסה - סקס אדיר

מילנה מעסה

2
דברתי איתה עכשיו.נשמעת כבת 35 פלוס בערך,רוסיה.מציעה עיסוי,מאסז' עדין והרפיה.לדבריה,לא מדובר ביחסי מין.אמרה לי שהיא נמצאת בבוגרשוב-פינת בן יהודה.מחיר הפינוק 250 לארבעים דקות.נשמעת אישה אינטליגנטית.כמו כן,לדעתי,יהיה מצב גם לאקסטרות

מילנה מעסה

5

גם אני שמתי עין על המודעה הזאת.

[QUOTE=lover1982]יכול להיות שזאת מילנה שהיתה מקבלת ברמת גן? ברחוב כזה צדדי ושקט? [/QUOTE]

גם אני חשבתי כך בהתחלה שראיתי את המודעה. מילנה שאתה מדבר עליה הייתה מקבלת(ואולי עדיין מקבלת? אין לי מושג...) ברחוב צדדי שקט בר"ג סמוך לאורלוזורוב. זה השרשור אודותיה:

זאת המודעה שלה:

ביקרתי אותה פעם אחת לפני כעשרה חודשים, מאוד נהניתי, דיווחתי והמלצתי עליה בשרשור הנ"ל, אך לצערי למרות ניסיונות חוזרים ונשנים מצידי להיפגש עימה שוב - היא לא הייתה זמינה. וניסיתי לא מעט להשיגה במספר הזדמנויות מאז.

האם מדובר על אותה אחת? לא יודע. הטלפונים בשתי המודעות שונים וגם המיקום שונה.

*בלי קשר - אם מישהו יודע מה קורה עם מילנה מהשרשור שהוספתי כאן למעלה והאם עדיין פעילה כיום אני אשמח לדעת.
zooz

מילנה מעסה

7
אחרי הנפילה שהייתה לי שלשום במנדלי 9 החלטתי שאני חייב פיצוי בדוגמת מסאג' טוב אצל פרטית ללא לחץ זמן. נכנסתי לאתר ובדקתי דיווחים אבל לא מצאתי כלום. עברתי על המודעות עד שמצאתי מודעה שמשכה את תשומת ליבי.

http://www.sexadir8.com/girl.asp?CategoryID=16&AdvertiseID=6130

התקשרתי וענתה לי בחורה צעירה עם מבטא רוסי, שאלתי במה מדובר והיא ענתה שקוראים לה מילנה היא בת 30 ועושה מסאג' מקצועי עם הרפיה בדירה פרטית בפינת בן יהודה ובוגרשוב והמחיר 250 ₪ ל 40 דקות. לא שאלתי על אקסטרות, אמרתי נגיע, נראה, נזרום.

קבעתי איתה שעה וכשהגעתי בדיוק בזמן היא ענתה וכיוונה אותי לדירה. ואכן מדובר בדירה פרטית כנראה שהיא גם גרה בה. מילנה עצמה היא אישה נאה, נראית בסביבות סוף שנות השלושים תחילת ארבעים, קצת מלאה אבל עדיין מושכת. קיבלה אותי בחיוך נעים ששיכנע אותי להישאר. כיוונה אותי לחדר שבו מיטת הטיפולים צמודה למיטה זוגית. כבר נחמד חשבתי לעצמי, כנראה שיש אופציה לאקסטרות למרות שהעיקר בשבילי היה לקבל מסאג' טוב והרפיה.

נכנסתי להתקלח, חזרתי ונשכבתי על מיטת הטיפולים. מילנה שאלה אם אני מוכן וכשעניתי שכן נכנסה לחדר. היא הורידה בגדים, נשארה בתחתון וחזייה והתחילה במסאג' מצויין לרגליים בשמן חם ולא פיספסה אף שריר. היא עברה רגל רגל כשהיא מעסה גם את כפות הרגליים ואת האצבעות. אחר כך עלתה על המיטה והתחילה במסאג' מצויין לגב ולכתפיים.

אחרי כחצי שעה של מסאג' מעולה היא הורידה תחתונים וחזייה והתחילה בליטופים לאורך כל הגוף. כשהיא שולחת יד ומלטפת בעדינות את שמוליק מאחור. אחרי כמה דקות היא ביקשה שאסתובב והחלה בליטופים גם מקדימה. יש לציין שהיא לא התחילה מיד לשפוך שמן ולשפשף אלא קודם גירתה אותי בליטופים עדינים לאורך כל הגוף עד ששמוליק ניצב במלוא הדרו ואז החלה לשפשף בעדינות ולשים אותו בין שדיה. כך המשכנו עוד כמה דקות עד לגמירה שלי. לא ניסיתי לבקש אקסטרות כי כל כך נהניתי מהמגע שלה שלא רציתי להפסיק, והיא לא משכה אותי עד כדי כך שארצה לזיין אותה.

בקיצור נהניתי, מומלצת למי שמחפש מסאג' מקצועי עם הרפיה אירוטית ועדינה ולא למי שמחפש אקסטרות עם איזה כוסית על.

אני כנראה עוד אחזור, במיוחד כשהשרירים שלי תפוסים.
UMA2013-02-28 11:19:46
איבר קטן לו לאדם, מרעיבו, שבע, משביעו רעב...
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”