קודם כל אני שמח שאתה בריא ושלם הפחדת פה אנשים ברצינות!!! ואתה בריא:)
קצת נשמע מטורף שאחד כזה ישראלי יעשה את זה אבל אני מאמין לך:).
שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד
492ממש לא:) בסך הכל שיתפתי בחוויה בטיסה...
זה לא אומר שהיא בהכרח זונה,היא דווקא בחורה טובה, שפעם ראשונה מגיעה לישראל, ובסך הכל רוצה ביטחון נוסף של גבר שגר בישראל, זה שאני מניאק וניצלתי אותה לסיפוק המיני שלי, לא מעיד כלל על אופיה, אני לא גאה במעשים שלי, כי זה אני ואני לא יכול להשתנות, לטוב ולרע.אל תבין מדברי שזה היה קל, לקח לי כ6 שעות לשכנע אותה, והיא הפצירה בי שהיא באה להתחתן לא מעט...
לרוע מזלה אני נפלתי עליה.
נ.ב תודה לכל המתעניינים ולכל ההודעות של החברים בפורום
493[QUOTE=שחר סגל]ממש לא:) בסך הכל שיתפתי בחוויה בטיסה...
gunner 2012-03-21 19:13:57
זה לא אומר שהיא בהכרח זונה,היא דווקא בחורה טובה, שפעם ראשונה מגיעה לישראל, ובסך הכל רוצה ביטחון נוסף של גבר שגר בישראל, זה שאני מניאק וניצלתי אותה לסיפוק המיני שלי, לא מעיד כלל על אופיה, אני לא גאה במעשים שלי, כי זה אני ואני לא יכול להשתנות, לטוב ולרע.אל תבין מדברי שזה היה קל, לקח לי כ6 שעות לשכנע אותה, והיא הפצירה בי שהיא באה להתחתן לא מעט...
לרוע מזלה אני נפלתי עליה.
נ.ב תודה לכל המתעניינים ולכל ההודעות של החברים בפורום
[/QUOTE]
בקיצור, יש פה לא מעט שמקנאים בך על כל מעלליך ורואים בך גבר - גבר.
אני שייך למיעוט שיודע שאתה כלב - כלב, כפי שאתה מעיד על עצמך.
יכול להיות שגלגלי הצדק האוניברסליים שמחמיצים לא מעט במהלך תנועתם, פגעו באדם הנכון, עת פגש אותך "הנוכל" הישראלי. חבל שיצאת מזה כל כך בזול, כי לדעתי עדיין לא למדת את הלקח שלך.
I fart in your general direction
494כמה שאלות והערות ממני:
1. איך לעזאזל אתה לא מפחד לזיין שם בלי קונדום, מה אתה בכוח מנסה להידבק בHIV???? זה לא שאני היפוכונדר או משהו אבל האחוזים שם די גבוהים ועל אף שלא זיינתי כמוך בתאילנד, אני מאוד ממליץ לך בכללי תמיד לשים קונדום שם, רק שתדע שגם בדיקות HIV הן יכולות לזייף, אני מכיר אחת שהיתה לה בדיקה מזויפת, ככה זה כשאתה בתאילנד מספיק שאתה מחליק כמה באטים מתחת לשולחן ואתה מסודר...
2. שאפו על התקציב, 50,000 ב-10 חודשים זה בהחלט מכובד. אם אפשר לשאול, כמה היית מוציא על לינה ליוםחודש?? וכמה על אוכל? אגב יצא לך לבלות בשאר האזורים בתאילנד צפון (צ'אנג מאי וכו') דרום (פוקט וכו') איים (קופיפי, קו-סמוי,פנגן וכו')?
3. באיזה אזור של פאטיה התגוררת שזיינת כל כך הרבה בחינם? תשמע אני לא מפקפק בהישגך אבל עדיין נראה לי מוזר שזיינת כל כך הרבה בנות והם לא רצו ממך כסף, בסופו של יום הבנות האלה מגיעות לשם לעשות כמה שיותר כסף ולשלוח למשפחה. לבלות ולהזדיין סתם עם פלאנג שבוע שלם בלי לקבל כסף בתמורה נראה לי קצת תמוה כשבנות שעובדות כפרילנסריות בד"כ לוקחות 500-700 לזמן קצר 1000 לארוך ואני לא מדבר בכלל על בנות ממועדוני חשפנות ששמה המחיר יכול להיות אפילו כפול ויותר
4. כמה כסף נלקח ממך לשוחד? למה שלא תפרסם תשם של הבן זונה הזה או פרטים עליו שכולם יידעו להתרחק ממנו? אגב עם כמות הבנות שזיינת אני עדיין חושב שיצאת בזול... ציפיתי כבר לשמוע על כריתת הזין מאחת הבנות שהייתה קנאית.
אה והכי חשוב - ברוך שובך
1. איך לעזאזל אתה לא מפחד לזיין שם בלי קונדום, מה אתה בכוח מנסה להידבק בHIV???? זה לא שאני היפוכונדר או משהו אבל האחוזים שם די גבוהים ועל אף שלא זיינתי כמוך בתאילנד, אני מאוד ממליץ לך בכללי תמיד לשים קונדום שם, רק שתדע שגם בדיקות HIV הן יכולות לזייף, אני מכיר אחת שהיתה לה בדיקה מזויפת, ככה זה כשאתה בתאילנד מספיק שאתה מחליק כמה באטים מתחת לשולחן ואתה מסודר...
2. שאפו על התקציב, 50,000 ב-10 חודשים זה בהחלט מכובד. אם אפשר לשאול, כמה היית מוציא על לינה ליוםחודש?? וכמה על אוכל? אגב יצא לך לבלות בשאר האזורים בתאילנד צפון (צ'אנג מאי וכו') דרום (פוקט וכו') איים (קופיפי, קו-סמוי,פנגן וכו')?
3. באיזה אזור של פאטיה התגוררת שזיינת כל כך הרבה בחינם? תשמע אני לא מפקפק בהישגך אבל עדיין נראה לי מוזר שזיינת כל כך הרבה בנות והם לא רצו ממך כסף, בסופו של יום הבנות האלה מגיעות לשם לעשות כמה שיותר כסף ולשלוח למשפחה. לבלות ולהזדיין סתם עם פלאנג שבוע שלם בלי לקבל כסף בתמורה נראה לי קצת תמוה כשבנות שעובדות כפרילנסריות בד"כ לוקחות 500-700 לזמן קצר 1000 לארוך ואני לא מדבר בכלל על בנות ממועדוני חשפנות ששמה המחיר יכול להיות אפילו כפול ויותר
4. כמה כסף נלקח ממך לשוחד? למה שלא תפרסם תשם של הבן זונה הזה או פרטים עליו שכולם יידעו להתרחק ממנו? אגב עם כמות הבנות שזיינת אני עדיין חושב שיצאת בזול... ציפיתי כבר לשמוע על כריתת הזין מאחת הבנות שהייתה קנאית.
אה והכי חשוב - ברוך שובך
495שחר תפרסם עוד פרטים לגבי "הישראלי" שנדע להזהר ממנו
תחייכו לכולם ובמיוחד לאלה שלא רוצים לראות את החיוך שלך...
496gunner אף אחד לא מכריח אותך להכנס לפוסטים שלי, ואני בטח שלא כותב אותם ומשקיע מזמני בשביל אנשים כמוך.
את תסכולך תשאיר בצד," כלב " אני לא מכיר אותך, לא מתכוון להכיר אותך, והאמת מכיוון שאתה חבר בפורום היקר הזה אין לי שום כוונה להשמיץ אותך. אני מניח שהתגובה החזקה שלך באה בגלל שנפגעת בשלב מסויים בחיים ממניאק כמוני שכנראה שכב עם החברה/אישתך ללא ידיעתך, אז אל תאשים את המניאק או "כלב" איך שקראת לי, תשאל את עצמך למה, מה לא בסדר אצלך?
( שאלה רטורית , לא מצפה לתגובתך:)
אתה יודע היה שלב לפני שהיא עשתה לי ביד, שהיא ביוזמתה קראה לי לבוא איתה לשירותים, כמובן שהלכתי, אבל התקבצות של ישראלים מחוץ לשרותים לא נתנה לנו להמשיך הלאה....
אני מת להגיד לכם מי הישראלי, אבל אז זה יחזור אלי כמו בומרנג, מעדיף לא לקחת סיכון בשלב זה...
לגבי השימוש בקונדום, למעט 2 בחורות, שכבתי עם כולם עם קונדום, האחת הייתה בנקאית , והשניה זה בא בהפתעה, והאמת שהלחץ שנמצאתי בו הוסיף למצב, אני לא מעודד אף אחד לשימוש ללא קונדום.
דניס בפאטיה הייתה לי אחת שנשארה איתי חודש שלם, שילמה כל יום על הארוחות, כן היא הייתה זונה, היו לה לא מעט ספונסרים שמשלמים לה 3000 באט לשעה, היא בת 20, התאהבה בי, ולפי מה שאני יודע, בחורות תאילנדיות כשהם אוהבות הם לא נותנות לגבר לשלם עד החתונה... לא פעם ראשונה היו לי עוד שתי בחורות כאלה, אחת שנשארה איתי 4 חודשיים ולא נתנה לי לשלם ואחת חצי שנה בבנקוק ..... זה לא אומר שבמהלך שהותי איתם לא הלכתי עם בנות אחרות, ובמידה והיה בא לי לשלם אז שילמתי ובכיף:)
דוגמאות לא חסר, הרבה סטוצים אתה הולך עם בחורה שאתה מכיר ברחוב , רוב הסיכויים שהיא זונה, אבל אני הולך איתה לתצפית בחזור אני עוצר בחורשה ואנחנו עושים סקס מטורף, להגיד לך ששילמתי? לא, היא בקשה כסף? לא, היא התקשרה אחכ......
הבנקאית שהייתה איתי חודש וחצי , למעט מקום לישון מעולם לא קיבלה ממני כסף... ועוד מלא דוגמאות...
אבל באותה מידה, אני גם נהנה מסקס בתשלום, יש בזה משהו גם מדליק, אז גם אם יש לי בחינם, לפעמים אני נהנה ללכת לבודי מסאג ולהתפנק שם בתשלום...
נ.ב את רוב הבנות אני אוהב להכיר בסופרים כמו הBIG C וכאלה, או בבתי קפה...
497[QUOTE=שחר סגל]בגלל שנפגעת בשלב מסויים בחיים ממניאק כמוני שכנראה שכב עם החברה/אישתך ללא ידיעתך, אז אל תאשים את המניאק או "כלב" איך שקראת לי, תשאל את עצמך למה, מה לא בסדר אצלך?
קישקשתא 2012-03-24 22:12:32
[/QUOTE] ברור לך שזה רק שאלה של זמן שאתה תיפול על הבן אדם הלא נכון?
(שמן הסתם לא ישאל את עצמו "מה לא בסדר אצלו").
אני אישית מייחל לכך.
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
498[QUOTE=שחר סגל]
gunner אף אחד לא מכריח אותך להכנס לפוסטים שלי, ואני בטח שלא כותב אותם ומשקיע מזמני בשביל אנשים כמוך.
את תסכולך תשאיר בצד," כלב " אני לא מכיר אותך, לא מתכוון להכיר אותך, והאמת מכיוון שאתה חבר בפורום היקר הזה אין לי שום כוונה להשמיץ אותך. אני מניח שהתגובה החזקה שלך באה בגלל שנפגעת בשלב מסויים בחיים ממניאק כמוני שכנראה שכב עם החברה/אישתך ללא ידיעתך, אז אל תאשים את המניאק או "כלב" איך שקראת לי, תשאל את עצמך למה, מה לא בסדר אצלך?
אתה יודע היה שלב לפני שהיא עשתה לי ביד, שהיא ביוזמתה קראה לי לבוא איתה לשירותים, כמובן שהלכתי, אבל התקבצות של ישראלים מחוץ לשרותים לא נתנה לנו להמשיך הלאה....
[/QUOTE]
נכון, לא מכריחים אותי להכנס לפוסט שלך וגם לא ימנעו ממני להגיב ולהגיד מה אני חושב על מעלליך.
לא התאפקת, עברת להתקפת נגד אישית ומייד נהיית גם הפסיכולוג שלי, שמנתח את מניעי ותגובותי.
יפה לך, אך אני מסתפק בפסיכולוג הצמוד שלי. הוא עושה עבודה לא רעה בכלל ואני גם משלם לו על כך.
אתה לעומת זאת מהווה את התגלמות הישראלי המכוער והדוחה.
מתחת למעטפת המילים המלוקקות שלך מתגלה אדם דוחה שהתנהגותו מבישה.
מספר סיפורי אבו עלי לשם ניפוח האגו הניאנדרטלי שלך.
שש שעות! שש שעות תמימות הטרדת את הבחורה התאילנדית המסכנה הזו במהלך הטיסה עד שהתשת אותה והיא כבר עברה למוד של לעשות מה שתרצה, העיקר שתרד ממנה.
אם זו לא התנהגות של כלב אז זו התנהגות של מניאק שלא מסוגל לשמוע לא. אתה בעצם אנסת אותה. זה מה שעשית.
אתה מגעיל ודוחה וצריך להוקיע אותך מעל גבי כל במה.
מזל שלא סיפרת שגם גנבת לה את הפלאפון בסוף הטיסה.
I fart in your general direction
499gunner - הוא בטח ציפה שרק מתלהבים מ"מעלליו" יכתבו "בפוסט שלו" אז"ש!
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
500חחחחחחחחחחחחחחח איזה כיף לקרוא תתגובות שלכם....
להביא תבחורה מתאילנד, רק בשביל לזיין אותה בארץ ולהשוויץ עם החברים, זה ניצול, והיא יודעת את זה... אז דיי כבר לצביעות.
הבחורה הגיע לארץ הקודש כי הבטיחו לה גן של שושנים, כשהיא נחתה בשדה, אותו ישראלי התייחס אליה כמו סמרטוט שחייבת לו תחיים על זה שהוא קנה לה כרטיס טיסה. הבחורה התעקשה לקחת ממני תטלפון....
gunner היא אמורה להתקשר אלי בקרוב( ברגע שתקבל סים מקומי), אני מבטיח לך שתזיון הראשון איתה אני מקדיש לך....