כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 57 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

564
ממש ויכוח סתמי נהיה פה..

שחר הכי חשוב שאתה יודע בעצמך מה עשית שם והחוויה תיזכר לך לתמיד..

קישקשתא אני חוזר על מה שאמרתי בעבר. כאחד שהיה בפאטייה ממש לא קשה להשיג שם זיון. במועדון הבנות צובטות לך בישבן ומתות שתתייחס אליהן. גברים בני 70 מסתובבים שם עם בנות 18( זה מגעיל). נסענו אני וחבר וממש ריחמנו על המנקה שכל בוקר הייתה צריכה לאסוף את הטינופת של הקונדומים שנשארו מלילה אחריי. גם אם אהיה שם שוב במשך חודשיים או שנה אגיע למספר גבוה. אבל אחריי שהייתי באודסה זאת הרמה האמיתית להשיג שם רוסייה שווה עם מיני צמוד. פאטייה זה ממש קלי קלות.. בגלל זה שחר חיפש לעצמו הרפתקאות חדשות ובהרפתקאות יש סיכונים.

אני גם בחזרה מהמטוס מאודסה ישב לידי רוסי מהארץ והתחיל לספר לי ששכב עם הדיילת ברכבת ועם שתי בנות בחרסון. לא האמנתי והוא השתיק אותי עם תמונות.צחוק

אחרי שחוזרים משם קשה להסתכל על הבנות בארץ. יש שם כוסיות בכל מקוםם.. אפילו בסופר נהניתי להיות..

565
LOL

מצטער, תצטרך לטוס הרבה שעות להגיע אלי.

בכל מקרה, אני מניח שהיית בתאילנד. אני בטוח שזיינת בתאילנד, ויכול להיות שזיינת הרבה, זה לא גבורה גדולה.

מכאן ועד שנאמין לכל משפט בסגנון: "נסעתי לרחוב מוסקוביץ מספר שקר כלשהו, בדרך ראיתי בחורה בת שקר כלשהו חלקי שתיים, מיד העמסתי אותה על האופנוע, תוך כדי נסיעה הכנסתי לה את הלשון לאוזן, אצבע לכוס, אצבע לתחת ואצבע לאוזן השניה" הדרך ארוכה, ובפרט שצברת לאחרונה קצת פאקים באמינות.

מים שקטים חודרים עמוק עמוק

567
פגשתי את שחר בתאילנד ואני יכול בלב שלם לומר שאין ספק באמינות שלו.

כמה דברים שקהל הקוראים לא יודע הוא ששחר הוא צ'ארמר, והתאילנדיות (וגם האוקראיניות והקולומביאניות) מתות עליו.
לכן, יש דברים שבאים לו בקלות שלאנשים אחרים קשה מאוד להשיג - זו אולי הסיבה לספק שיש לחלק מהקוראים שאלות לגבי אמינות חלק מהסיפורים.
זו גם הסיבה שלא צריך לקחת את החוויות שלו בתור משהו שכל אחד שנוסע יכול להשיג... ממש לא.

אין מה לעשות... הכל נכון. אני יכול להצטער רק שאין לי עותק של הסרטים והתמונות מהפלאפון שלו. קריצה

568

"חסר שחר" - הכל בסדר עד שהגעת למינון יתר.

מרוב דובים לא רואים את היער ומרוב מלל לא שומעים ת'סיפור.

מעבר לזה, הוכחת שבהתנהגותך השחצנית וחסרת הכבוד, אתה די בטוח שהשמש זורחת לך מהתחת.

דרך אגב, ניכר שהשהות בתאילנד שבשה את רמת הכתיב שלך.

לא יזיק לך לעשות הגהה לפני שאתה משגר TRASH WRITING נוסף לחלל הוירטואלי.

למשל המלה קח שאותה כתבת: כך. "אז כך אחריות"... אז קח אחריות גם על הכתיבה שלך.
I fart in your general direction

569
לצערי הרב מרגיש חובה להתערב שוב כועס
הפכתם את זה לאישי מדי....עם ציטוטים...עם ירידות אישיות....

אישית, במהלך הפוסט הארוך היו דברים שהיו נראים לי כלא בטוחים שהתקיימו במציאות, בחרתי במהלך הפוסט כולו לשתוק ונהניתי מהפוסט, האמת מבחינתי לא חשוב אפילו אם זה אמיתי או לא כל עוד שאהבתי.
אז פתאום עכשיו ליפול על הבנאדם ברמה כזו אישית ?
הייתי יכול להבין אם הייתם מסתפקים באמירה כללית שהסיפורים בעינכם לא אמינים, ברגע שהפכתם את זה למסע צלב זה מקבל ניחוח אישי ודווקא משני קנונים כמוכם בפורום (קישקשתא והתותחן) הייתי מצפה להבין שכרגע בין אם אתם צודקים ובין אם לא אתם יותר פוגעים בפורום ובאווירה שבו מאשר מתקנים את דרכיו של שחר (אם בכלל יש צורך או שלכם יש מנדט לתקנם).

בכל מקרה מאוד אשמח אם כולנו (שחר, אלו שמאמינים לו ואלו שלא) יסיימו פה את הסיפור של ההתכתבות המיותרת הזו.

לעניינים חשובים יותר !
שחר, השתגעת ? אתה ? לטוס לאפריקה ?
במקום להשקיע כסף בכרטיס טיסה לאפריקה רכוש לך יישר חלקת קבר.....
אתה לא בקטע של קונדומים, את זה כבר כולנו הבנו, אז אתה רוצה לטוס לזיין באפריקה מדינה שבה 25% מהתושבים נושאים את הנגיף !?!?!?!?!
הכל מכל כל....

570
ידעתי שהפוסטים של שחר בסוף יובילו לירידה עליו . אני אישית מבין את חוסר הפירגון של חלק מאנשים כאן ומבין מצויין גם את מעריציו כאן . אני באופן אישי מקנא בשחר בדבר אחד בלבד . בסבלנות שלו והזמן הפנוי שלו והכוחות הנפשיים והכסף שיש לו כדי לטוס לחול כדי לבלות עם נשים . הלוואי עליי . אין הרבה גם מה לקנא . הבנות בתיאלנד ודרום אמריקה מבינות רק את שפת הכסף והנוחות ושחר שיחק נכון והבין את המשחק הזה . בכל מקרה החוויות נעשו במדינות העולם שלישי ולכן החוויה פחות ערכית וקצת זולה . הייתי שמח אם היה בא לכאן לפורום אחד שיספר על מעלליו במדינות כמו הולנד או שוודיה או קנדה או אוסטרליה . בכל מקרה שחר . אני באופן אישי מעריך ששיתפת אותנו בחוויות שלך . לא הרבה אנשים מסוגלים על בסיס יומי לחלוק את חיי המין שלהם והבילויים עם אנשים זרים אחרים . רק מה שתיאלנד היא לא פונקציה בשבילי . אבל תמיד טוב לדעת שבחלק אחר בעולם החיים יכולים להיות יותר מעניינים .

oreniko2012-03-26 12:07:45
החיים הם מה שאתה עושה מהם

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”