כ ויקטוריה מרמת גן - סקס אדיר

ויקטוריה מרמת גן

1
ירדתי מירושלים לרמת גן ודגמתי את ויקטוריה
התמונות אמיתיות, היא בת כ45-50 קצת שמנמונת לפי גילה.
ציצים גדולים, נמוכה קצת
קיבלה אותי בשמלת מיני החושפת חזיה סקסית, ושלחה אותי קודם למקלחת.
כשיצאתי היא הספיקה להוריד את השמלה, ועמדה מולי עם חזיה וחוטיני תואמים - ומבטיח!
שכבתי על הבטן והיא החלה במסג' איטי עם הרבה שמן בכל הגוף עם דגש מהתחלה באזור הישבן והירכיים
אחרי כ-10 דקות התפשטה לגמרי ועלתה על המיטה לבודי מושקע כשאני ממזמז לא אחורנית בציצי ובשבלול.
ביקשה שאתהפך, והחלה לעסות את החזה, הרגליים והכל כשאני ממזמז לה בין רגליה.
ביקשתי ללקק לה והיא מיד הסכימה ועלתה על המיטה בתנוחת 69. ליקקתי לה, מגולחת, היא לא מוצצת אך ידעה לעשות עם ידיה באופן מושקע בלי להביא אותי במהירות לגמירה.
המשכנו כמה דקות עד שבסוף השפרצתי, והיא גם "גמרה" (נראה לי שרק עשתה את עצמה, אך מה זה משנה?)
היא ירדה, הביאה מגבונים, וניקתה ביסודיות והמשיכה דקות ארוכות לעסות אותי כאני גם מלטף את ישבנה ברגיעה.
בסוף מקלחת נוספת.
סה"כ 45 דקות, 200 ש"ח, חוויה טובה לשמואליק שנזנח לאחרונה.
נראה לי שווה לחזור

ויקטוריה מרמת גן

5
טוב אז ככה

כבר תקופה חיפשתי את ויקטוריה לאחר שעזבה את הרוא"ה
אכן כבת 45 - 50 בלונדינית אם מצב רוח טוב חיוך
הייתי הולך אליה הרבה כי היא גם הייתי עושה עבודה טובה וגם לדעתי שווה להשקיע ולפתח קשר עם כמה שפחות בנות

אם כן הרמתי צלצול לאחר ששמחתי ש"מצאתי" אותה אך ענתה לי בחורה בשם יאנה ואמרה שהיא עובדת במקום ויקי
קצת התבאסתי מבולבל אבל אמרתי ננסה

אחרי אימות קצרצר עם הבחורה הגעתי למקום לא רחוק מכיכר רמב"ם, הדירה דיסקרטית עם כניסה צדדית
דפקתי בדלת בשעה המנוקבת ופתחה לי את הדלת יאנה הבלונדינית על עקבים , שיער קצר, עיניים יפות וחזיית פוש אפ שגורמת לך לרצות לשחק לה בו ישר. הבחורה רזה וסך הכול נראית טוב
הדירה עצמה נחמדה קטנה ומרוהטת יפה (כמובן שהיא לא גרה שם)

מקלחת והופ למיטה
נשארה בחוטיני, גוף יפה וחלק, ציצי טיפה נופל אך גדול
יש לציין כי היא באמת משקיעה במסג' ולא מחפפת
לאחר כ -30 דקות התהפכתי, עוד רצת נעימי וקדימה לפעול. עלתה עליי בבודי בהתחלה היה נעים ואח"כ קצת לחצה עליי כשנשכבה.
התחילה להביא ביד עם עינוגי ביצים והגמירה הגיעה מהר

לסיכום
בחורה נחמדה מיקום דיסקרטי שווה לבוא שוב, אולי זאת תהיה הקבועה החדשה

יובל

ויקטוריה מרמת גן

9
עיסוי מן הצלחת להפתיע אותי... זוהי ויקטוריה שעבדה עם ילנה ברחוב הרואה ברמת גן. היא קיבלה אותי ברחוב החייל האלמוני ברמת גן.
לדעתי ממש לא נראת טוב וגם לא סקסית מה שכן עשתה לי ביד בצורה מחרמנת ביותר....

שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”