כ תשובה למשתמש המודאג lukas - סקס אדיר

תשובה למשתמש המודאג lukas

1
[QUOTE=lukas]תגיד קישקשתא אני מוכרח לשאול אותך אז שאל, למה אתה מחכה? (ניסיתי לשלוח הודעה אך משום מה חסמת אותי מלשלוח לך הודעות) "משום מה"? אז קבל: נתחיל מזה שמיד אחרי שנרשמת, שלחת לי הודעה (התעניינת לגבי מודעה מסויימת), כבר מהודעתך הראשונה, די הבנתי שאתה חוצפן שחושב שמישהו חייב לו משהו (משהו בהתנסחות שלך). אבל הבלגתי, עניתי לך, כתבתי לך שלא הייתי אצלה, אבל קיים פוסט לגביה (גם שלחתי לך לינק לאותו פוסט). אמנם בלי הרבה מידע, אבל יעצתי לך לשלוח ה"פ לאותו מדווח, מה שלא מנע בעדך, לפתוח פוסט חדש לגביה ולשאול אם יש למישהו מידע לגביה (מה שגרם לאנשים למתוח עלייך ביקורת ולהפנות אותך אל אותו פוסט קיים). עליי לציין שלא התערבתי באותו פוסט ולא ציינתי את העובדה, שאתה מודע לפוסט הקיים, כי אני הפניתי אותך אליו. אבל לא בגלל זה חסמתי אותך, חסמתי אותך בגלל זה:
פשוט הבנתי באותו רגע, שאתה לא מישהו שבא לי להתכתב איתו.
הרגשתי שלא אפיק הנאה מהתכתבות בינינו ושאין לך מה לתרום לי, רק להיפך.
מלבד ללכת לזונות כל היום , יש לך עוד דברים בחיים ? כן, לחסום חוצפנים.
אם מסתכלים על זה מהצד , אתה כמעט כל יום וכל היום מגיב כאן באתר על דיווחים יומיומיים שלך אצל אותן
נערות עוברות , תכלס זה מאוד עצוב לפי דעתי שאתה מבזבז את הכסף הכל כך יקר על אותן "פנטזיות" מאד מרגש אותי שאתה "דואג" לי lukas, אבל השאלה הנשאלת היא זאת:
כשנרשמת, לא הבעת בפניי את "דאגתך" ממצבי, להיפך, רצית להפיק תועלת "ממצבי"
ולהתייעץ איתי לגבי בחורה מסויימת. אגב, הייתי אצלה מאז ודיווחתי עליה, עזר לך? קריצה
תרשה לי להניח ש"דאגתך" לא אמיתית ונובעת מכך שחסמתי אותך. קריצה
שאתה כאילו חושב שאותן בחורות הן חברות שלך , אלא שהן לא הן רק מוכרות לך אשליות ! אני לא מאמין! די? אתה רציני? איזה מזל שיש לי אותך, כדי שתאיר את עיניי.מוחא כפייה
אם תעצור לשניה ותסתכל על עצמך מהצד על כל אותם הפעמים שהלכת או שהזמנת אליך הביתה זונות
ושקנית את שירותן בתשלום , זה לא היה מטריד אותך ? אתה לא שואל את עצמך אם הכל בסדר איתך? אם "הכל בסדר איתי"? אני מניח שלא. ואצלך? הכל בסדר?
יש לך בעיה ידידי , בעיה פסיכולוגית , כי זה לא נורמטיבי ... לא מת על "נורמטיבי", זה משעמם אותי רצח. אגב, אתה פסיכולוג?
במקום לשוטט כל היום באינטרנט במציעית מודעות זנות ולשוטט ברחובות ובכל מיני דירות מפוקפקות
עצה מחבר ממתי הפכנו להיות "חברים"? מבולבלתמצא לך חברה/אישה , תתחתן תביא ילדים , תבנה משפחה. עזוב, לא בשבילי, שוב, לא מת על "נורמטיבי". אבל תודה על העצה. אצבע למעלה
חבל על הנפש , ושלא תיפגע ממני אני לא בא להעליב , אלא באמת מדאגה !

"דאגה" אתה "דואג" לי?
[/QUOTE]

קישקשתא2012-05-05 12:29:04
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

5
rd06 קח לדוגמא סודנים ואריתראים... מבחינתך אין הבדל נכון? מבחינתם יש גם יש.

כעת קח רוסים ואוקראינים - אין הבדל נכון? יש גם יש.

הגיע הזמן שגם שרון תובדל. היא רוסיה כמו שאני סודני.

אתם מוזמנים לנחש:

קווקזית? בוכרית? צ'צ'נית? בשקירית?

אה שרון?

9
[QUOTE=פררו רושה]
שרוני,
עכשיו אני מבין מאיפה העיניים היפות שלך, הטיפה מלוכסנות קריצה

[/QUOTE]

אז רק תחשוב איזה ילדים יפים יכולים לצאת לכם...

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”