נהיה נעים, חמים ונחמד פה
22[QUOTE=אוהב סבתות]
אוהב סבתות 2012-04-21 12:25:12
מוסלי שוב שכחתי לבקש רשות. |
נהיה נעים, חמים ונחמד פה
23את האמת"אני מה זה מאוכזבת"
ציפינו שפסיה אובססיה יציף את הפורום בסרטונים,

שאוקטביה תוצנח בדרום תל אביב ותרדוף אחרי מוסלי,

שארסנל ירדו בעקבות מכתב תלונה חריף למקום הרביעי,

שקקטוסים יוכרזו לא חוקיים בבתי אבות וכו' וכו'

אבל נאדה גורנשיט כלום... כמה הודעות רפויות וזהו?
אז הנה כשרות לפסיה הוספנו קצת צבעים:
מוסלי שוב שכחתי לבקש רשות. אחים,אם לא הבנת אני בז לך ומזלזל בך כמו 90% מחברי הפורום! אם יחברו את כל האחים כמה יקבלו 10 ס"מ זין? עדיין לא למדת עברית כמו שצריך. את הכוכבים ואלפי ההודעות צברת מרוע לב ושפלות רוח. רימינג מעשי ספרתי לך ארבע הערות מעליבות לגבי החודש! בפרטי דיברת בנימוס...זאת חובת הזאב ללהקה אני מבין. קישקשתא אני מכבד את הממלכתיות שלך מאז עלית בסולם הדרגות אך מבין שגם אתה תשתלח בי עכשיו. אהה שכחתי,אחים!! בולטוק אנס אותך כאן אצל שרון לפני חודש ללא וזלין ואני הייתי היחידי שריחם עליך כשכולם מיצמצו שפתותיהם בהנאה. גאנר אבין אם תתקוף גם ![]() שבת שלום לכם . |
נהיה נעים, חמים ונחמד פה
24קבל עוד הפתעה,שוב החלטתי להפסיק לריב.
הבהרתי את הנקודות שלי.גם אני יכול להיות פרא כשאני רוצה.
אף 1 לא מנהל כאן חוץ מאדמין הטוב והיקר

.

.ואקוה שפעם בכמה ימים אכתוב לשרון או לליה או לכל אחת מהבנות המקסימות "שבת שלום" תתאפקו ולא תתנפלו.
נהיה נעים, חמים ונחמד פה
25סליחה שהערתי אותך אתמול בלילה. 

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
נהיה נעים, חמים ונחמד פה
26פסיה אובססיה - זה לא יקרה אתה תחטוף על הראש כל פעם שתחליט להיות יחצן (ובמקרה שלך אנחנו יודעים שזה בהתנדבות) אתה רוצה להגיד שלום, בוקר טוב או היכן התשלום שלי יש הודעות פרטיות ואפילו המציאו דבר חדש כזה שנקרא טלפון.
אז חזור לריב איתנו הראה לנו את האופי האמיתי שלך.

[QUOTE=אוהב סבתות]
קבל עוד הפתעה,שוב החלטתי להפסיק לריב.
הבהרתי את הנקודות שלי.גם אני יכול להיות פרא כשאני רוצה.
אף 1 לא מנהל כאן חוץ מאדמין הטוב והיקר

.

.ואקוה שפעם בכמה ימים אכתוב לשרון או לליה או לכל אחת מהבנות המקסימות "שבת שלום" תתאפקו ולא תתנפלו.
[/QUOTE]
נהיה נעים, חמים ונחמד פה
27כשאני מחליט להפסיק לריב ואתה ממשיך מה אתה מראה?
כשאתה מפציץ עשרות הודעות אצל שרון ולא מרשהצהודעה אחת שבועית שלי מה אתה מספר לנו בעצם?
כשאתה רודף אחרי הבחורה לפורומים אחרים ?
תחשוב פעם בצורה בוגרת 

נהיה נעים, חמים ונחמד פה
28כל הודעה שלנו בפוסט של אוקטביה היא תגובה למעשה רע הנעשה שם, ההודעות שלך הן תראוני אני כל כך מתוק ומלא באהבת אנוש, כל עוד לא חשפת את הפנים האמיתיות שלך הבלגנו כי השקר היה זניח....
אתה לא יכול להסתתר אחרי המסכה שלך אחרי שכבר הסרת אותה, אבל אתה תמיד יכול להתנצל פומבית בפני גאנר והפורום ולחזור אליה...
[QUOTE=אוהב סבתות]כשאני מחליט להפסיק לריב ואתה ממשיך מה אתה מראה?
כשאתה מפציץ עשרות הודעות אצל שרון ולא מרשהצהודעה אחת שבועית שלי מה אתה מספר לנו בעצם?
כשאתה רודף אחרי הבחורה לפורומים אחרים ?
תחשוב פעם בצורה בוגרת 
[/QUOTE]

נהיה נעים, חמים ונחמד פה
29[QUOTE=קישקשתא]סליחה שהערתי אותך אתמול בלילה.
[/QUOTE]אתה יכול לקרוא לי קליפטומן 
[/QUOTE]אתה יכול לקרוא לי קליפטומן 
נהיה נעים, חמים ונחמד פה
30[QUOTE=אוהב סבתות] אתה יכול לקרוא לי קליפטומן
[/QUOTE]
'אבו קליפ' הולם יותר
Gunner
[/QUOTE]
'אבו קליפ' הולם יותר
Gunner