כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 66 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

652
[QUOTE=שחר סגל]GUNNER המטרה שלי היא שאתה תפרסס ותתן גז מהפוסט שלי.
יש לי הרבה על מה לדווח, מאכזב אותי לדעת שאנשים כמוך שלא מעריכים חברים בפורום שמדווחים מידי יום ותורמים לפורום הזה עם כל ההודעות שטנה שאתה כותב בפוסט שלי.

המטרה שלי מלחתחילה היא לשתף ולעזור לכולם, כל ההערות הדביליות שאני מקבל ממך מורידות לי תחשק לדווח, אז פשוט תתעסק בשלך. זכותך להביע את דעתך, אבל יש דרך לכל דבר...

[/QUOTE]

תגובה על ההדגשות שלי בצבעים במקור:

אין סיכוי. אני כאן כדי להביע את דעתי. זהו פורום פתוח, ואם יש משהו שלא מוצא חן בעיני (ובמקרה שלך יש לא מעט) - אביע, גם אביע.

הודעות שטנה בפוסט שלך? Shocked אתה לא רציני, נכון? זה אתה שכפית את עצמך, לפי עדותך, על מישהי מסכנה במהלך טיסה ארצה.

לא?

לשתף ולעזור לכולם. על הכיפק. ואם על הדרך אפשר לייצר איזה פולחן אישיות עצמי, אתה הרי נרקסיסט מהזן הקשה, אז למה לא? קריצה

לרוב זו אכן זכותי להביע את דעתי. המקרה שלך הוא מיוחד ואני חש שחובתי להביע את דעתי. בכל דרך ובכל צורה.

אתה אדם מסוכן. יש כאן כמה תמימים שהיו הולכים אחריך כאילו אתה החלילן מהמלין.

חובה להתריע אודותיך.

אתה כל כך מסומם מההערצה ההעצמית שאתה רוחש ביחס לעצמך שאתה אפילו לא מסנן את הדיווחים שלך אודותיך.

לא כשאתה כופה עצמך על מישהי ולא כשאתה מזיין בלי קונדום Dead.

העיקר שבתודעה שלך אתה עדיין בתאילנד והסביבה.

gunner2012-06-06 09:13:17
I fart in your general direction

653
אצבע למטהכלומר כפית על הבחורה צילום שהיא לא הסכימה לו?מבולבל

[QUOTE=שחר סגל]
חזרתי עכשיו ממועדון הסאמט נמצא בדאון טאון ביוהנסבורג, אחלה מופעים, כ100 בחורות במועדון חשפנות, חחח כבר הפכתי לסלברטי, אני יושב שם עם הבחורה משבוע שעבר, אחכ באה החברה שלה יושבת לי על היד, אני מלטף לה תישבן בזמן שהשניה מלטפת לי אותו, פשוט גן עדן::))) אחכ בכלל לקחתי בחורה גבוה ממוזמביק כוסית אמיתית,מחיר 100 שח למרות שנראה לי שלשחורים הן לוקחות 75,
הקטע שהן מוצצות באומנות, לוקחות תתאילנדיות במציצות חחח גמרתי בדוגי
לא נתנה לי לצלם, הגנבתי תמונה...

[/QUOTE]

אחים שלו גברים2012-06-06 09:14:14

654
יש לי הרבה על מה לדווח, מאכזב אותי לדעת שאנשים כמוך שלא מעריכים חברים בפורום שמדווחים מידי יום ותורמים לפורום הזה עם כל ההודעות שטנה שאתה כותב בפוסט שלי.
המטרה שלי מלחתחילה היא לשתף ולעזור לכולם, כל ההערות הדביליות שאני מקבל ממך מורידות לי תחשק לדווח, אז פשוט תתעסק בשלך. זכותך להביע את דעתך, אבל יש דרך לכל דבר...

נשנה נושא:-)
הייתי בסמט מועדון החשפנות, אין יותר מידי מה לדווח התמונות מדברות בשם עצמן....

קטע שקרה לי בקניון
נכנסתי לחנות תמרוקים בעקבות חיוך שקבלתי מאחת המוכרות, בקצור הייתה זרימה, אני היא ועוד מוכרת בחנות, אנחנו אוחזים ידיים, משם היד שלי למכנס שלה, היא זורמת, אני לוחש לה לבוא איתי להפסקה ואנחנו הולכים לכיוון השירותים, המקום מלא חחח אני מעלה רעיון, מדרגות החירום, מחכים לרגע שאף אחד לא במסדרון, וישר נכנסים לחדר מדרגות חשוך, נשיקות מזמוזים, אני ללא קונדום:( נגמר בהפי הנד, קבענו להפגש מחר... המשך יבוא

[/QUOTE]

אוייייי הלוק השחור המדהים הזה !!!
שחר אתה ממש יכול לרשום לעצמך קופסת צבעים מלאה כמעט עשית לבנות, עשית צהובות ועשית שחורות....עכשיו נשאר לך לעשות אינדיאניות בשביל האדום ואתה קומפלט....צחוק

תמשיך לבלות
הכל מכל כל....

655

אפרודיזיאק - חבר'ה כמוך שנותנים לשחר סגל הנרקיס רוח גבית (איזה רוח גבית בעצם - מלחכי חומיות שכמותכם), הם רעה חולה בפורום הזה.

הגיע הזמן שיגידו לכם בפנים את האמת הפשוטה הזו.

האיש הזה יוצר לעצמו פולחן אישיות ואתם על הדרך לא שמים לב לאיזו איוולת מהלכת על שתיים אתם מריעים בסך.

656

[/QUOTE]

שחר - "לדווח" "לתרום" "לעזור" זה הדבר האחרון שמעניין אותך!
כפי ש - gunner ציין אתה מפתח פולחן אישיות ואתה נרקיסיסט.
כל מה שמעניין אותך זה התגובות של המתלהבים ממעלייך (בין אם הם קרו, או לא).
אתה כל כך ילדותי שאתה רוצה ליצור פוסט סגור שבו יורשו לצפות רק אלה
שמתלהבים ממך ומאמינים לך (כמה ילדותי) אצבע למטה
אבל לי בניגוד ל - gunner אין בעיה עם זה.
אדמין חתיך - אם שחר נרקיס רוצה לפתוח פוסט לקהל משבחיו ומהלליו תן לו.
אפשר לקרוא לפוסט: "עלילות הנרקיס".

קישקשתא2012-06-06 12:02:14
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

657

ואיך טכנית יצרו פוסט כזה, אני רוצה להבין?

הנרקיסגל יעביר לאדמין רשימת מורשי צפייה? או להיפך - רשימת משוללי זכות צפייה? צחוק

ומה אז?

אדמין יעבוד בשביל נרקיסגל שעות נוספות כדי ליצור הגדרות חדשות בפורום? חחחחחחחחחחח....

אדמין - זה יהיה בתשלום? קריצה

נרקיסגל - תזכור טוב טוב. קלימרו אולי קטן, אבל הוא בלתי ניתן לעיכול.

gunner2012-06-06 11:57:49

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”