מפגש מסתורי בתחנת הרכבת
שלום לכולם! שמי הוא קוונטין טרנטינו

באחד הימים עשיתי את דרכי לתחנת הרכבת... הייתה זאת שעת ערב מאוחרת והרכבת האחרונה הייתה אמורה להגיע כל רגע. ירדתי לרציף במהירות ומאוד שמחתי לראות שם אנשים. את עיניי לכדה בחורה ברונטית יפייפיה שעמדה על שפת הרציף... נעצרתי לידה והבטתי בה בעניין רב. מבט חטוף על השעון ובמהרה חוזר להביט עליה... מוקסם מיופיה ומהסקסיות שלה. היא לבשה חצאית מיני לבנה שהדגישה היטב את ישבנה העגלגל... הרבה מחשבות עברו לי בראש, אם רק הברונטית המסתורית הייתה יודעת מה הן... לפתע היא הסתכלה לעברי וחיוך ערמומי הופיע על פניה. החזרתי לה חיוך והנה הרכבת נכנסת לתחנה.
הרכבת הייתה די עמוסה... נדחקנו לקרון ומצאנו מקום נוח לעמוד בו. על לשבת בכלל לא היה מה לדבר. עמדתי מאחוריה ויכולתי ממש להריח את שיערה, ישבנה המפתה התחכך מידי פעם במפשעתי והיא הביטה בי בחיוך שובב אך מאשים משהו.
רציתי להגיד לה: "מה את לא רואה שצפוף פה?" אבל לשוני לא זזה... וגם נראה היה שהברונטית המסתורית בלעה את הלשון.
לפתע התפנה מושב לשני אנשים... היא התיישבה ואני לידה. היא החלה לקרוא ספר ואני נעצתי בה עיניים... כנראה היא הרגישה את המבט שלי והסתובבה אליי... עינינו נפגשו וחייכנו זה לזו במבוכה. לפתע הרגשתי את רגלה מלטפת את רגלי, אני מת ללטף אותה בחזרה אבל מתבייש. היא חזרה לקרוא ספר...אפשר היה ממש לחתוך את המתח המיני שהיה באוויר... כעבור כמה דקות היא סגרה את הספר ונרדמה. בזמן שהיא ישנה ראשה נפל על כתפי.
הייתי מוקסם ממנה... נעצתי את עיניי בשדיה ובפניה... שאלתי את עצמי מתי שפתיה המתוקות יעטפו את הזין הקשיח שלי...
הרכבת נעצרה בתחנה ושנינו ירדנו... היא ראשונה ואני אחריה. תפסנו מונית ועלינו עליה ביחד, הברונטית הביטה לעברי וצחקקה בשובבות. לאחר כמה דקות של נסיעה היא יצאה מהמונית ראשונה ואני אחריה. היא צעדה לכיוון סמטה חשוכה והתרחקה ממני מבלי להביט לאחור. עקבתי אחריה ולא יכולתי יותר להחזיק את עצמי, חיבקתי אותה מאחורה ונישקתי את צווארה.
הברונטית צעקה ולפתע השפריצה קצפת על הפנים שלי!
(שוב שרון עם הרעיונות המטורפים שלה
)
(שוב שרון עם הרעיונות המטורפים שלה
)תפסתי את הפנים וברחתי לביתי, כאשר בדרך אני טועם מהקצפת הטעימה וחושב על הברונטית המסתורית והמדהימה.
נכנסתי לדירתי והתיישבתי על הספה... כעבור כשתי דקות הברונטית מהרכבת לפתע הופיעה בדירתי וניגשה אליי כאשר היא מחזיקה בידה פתק שעליו כתוב "הסתער עכשיו!"
נכנסתי לדירתי והתיישבתי על הספה... כעבור כשתי דקות הברונטית מהרכבת לפתע הופיעה בדירתי וניגשה אליי כאשר היא מחזיקה בידה פתק שעליו כתוב "הסתער עכשיו!"
העפתי את הפתק מידה והתנפלתי עליה! נישקתי אותה בצווארה ומיזמזתי אותה בכל חלקי גופה. בהמשך הברונטית אמרה שקוראים לה שרון, אני אמרתי שקוראים לי קוונטין טרנטינו וציינתי בפניה שאני במאי סרטים.
"סרטי פורנו?"
שאלה שרון בסקרנות...
שאלה שרון בסקרנות..."המממממ לא..." עניתי וצחקקתי
שרון התחילה לפתוח את כפתורי מכנסיי, שלפה את הזין הקשיח שלי ופניה זרחו מאושר!
המשכנו להתלטף ולהתמזמז... שרון נשענה על השולחן והזמינה אותי להתענג על ישבנה המפתה. ירדתי על ברכיי, הורדתי את החוטיני האדום שלה וטרפתי את ישבנה בנשיקות ובליקוקים. שרון שמה שוקולד בין פלחי ישבנה כך שהטוסיק שלה הפך לטעים ומתוק עוד יותר 

היא ניסתה לתפוס את הפנים שלי בין פלחי ישבנה והצליחה בקושי רב... כי הטוסיק שלה היה חלקלק במיוחד 

זרמנו למיטה... שרון התיישבה בדוגי והבליטה את התחת המחרפן שלה! שמתי לה כמות יפה של קצפת על הכוס והתחת והתחלתי ללקק אותם בשקיקה... הטעם משגע! 

לאט לאט שרון כרכה את רגליה סביב הצוואר שלי והשכיבה אותי על גב. היא נשכבה עליי ב-69 ושמה לי קצפת על הזין. כמו חתולה רעבה היא ליקקה את הקצפת מהזין שלי ומצצה אותו במציצה חמה ורטובה. ובלי אזהרה מוקדמת היא חשפה שיניים והוסיפה נשיכות מקפיצות בצדדים.
המשכתי לשכב על הגב ושרון התהפכה ונשכבה עליי בפוזה הזאת
[FLASH WIDTH=480 HEIGHT=320]http://media.sexinfo101.com/positions/Cunnilingus-8Final.swf[/FLASH]
ליקקתי לה ברעב גדול את שני החורים בזמן ששרון ליטפה בהנאה את השיער שעל ראשי עם כפות רגליה

עשינו גם 69 הפוך (אני מעליה) שהיה מאוד משעשע 

[FLASH WIDTH=480 HEIGHT=320]http://media.sexinfo101.com/positions/69-2Final.swf[/FLASH]
אח"כ נשכבתי בין רגליה של שרון והתחלתי ללקק לה את הכוס בהנאה גדולה! לאט לאט הגברתי את הקצב ושרון גמרה כעבור כמה דקות ברעידות והתנשפויות קלות 

נשכבתי לידה והבטתי בפניה היפות והזורחות. ליטפתי את הכוס שלה ומצצתי את פטמותיה הטעימות שהיו זקורות להפליא 

שרון התיישבה מולי בפוזה סקסית ומצצה לי את הזין בזמן שאני מלטף את שיערה. כעבור זמן קצר היא עלתה עליי לרכיבה ונשכבה עליי עם גופה הענוג.
זיינתי אותה לאט בכוס בזמן שהיא נשכה אותי בצוואר ובאוזניים, נשפה לי לתוך האוזניים ועשתה קולות מפחידים
היא הצליחה אפילו לנשוך אותי טיפה בצדדים בזמן שאני בתוכה 
היא הצליחה אפילו לנשוך אותי טיפה בצדדים בזמן שאני בתוכה 
אחרי כמה דקות שרון רכבה עליי ככה...
[FLASH WIDTH=480 HEIGHT=320]http://media.sexinfo101.com/positions/Cowgirl-6Final.swf[/FLASH]
ואז ככה...
[FLASH WIDTH=480 HEIGHT=320]http://media.sexinfo101.com/positions/Cowgirl-8Final.swf[/FLASH]
היה פשוט מחרפן לראות את ישבנה המקפץ ולהרגיש את הכוס החם שלה גרררררררררררר 

בהמשך זרמנו לפוזה הכייפית הזאת 

[FLASH WIDTH=480 HEIGHT=320]http://media.sexinfo101.com/positions/FacetoFace-11Final.swf[/FLASH]
הרגשה מדהימה מאין כמותה 

המשכנו את הזיון בעמידה כאשר שרון נשענת על השידה ונותנת לי קונטרות חזקות. זה פשוט מחזה מרהיב ומחרמן מאין כמותו לראות את פלחי ישבנה המקפצים 

התיישבתי על הספה... שרון התיישבה עליי ורכבה עליי ככה
[FLASH WIDTH=480 HEIGHT=320]http://media.sexinfo101.com/positions/FacetoFace-21Final.swf[/FLASH]
ואז תפסתי אותה וקמתי בזמן שהיא כורכת את ידיה ורגליה סביבי
[FLASH WIDTH=480 HEIGHT=320]http://media.sexinfo101.com/positions/FacetoFace-17Final.swf[/FLASH]
נעמדתי מול המראה בזמן שאני מזיין אותה במרץ, ושנינו התלהבנו מהישבן המקפץ שלה 

השכבתי את שרון על המיטה והתחלתי לזיין אותה במרץ בכפיות לוהטות! שרון סטרה על ישבני ונתנה לי קונטרות חזקות במיוחד 

המשכנו את הזיון במיסיונרית ופה שרון התחילה כבר ממש להשתולל! פלחי ישבני הרגישו היטב את נחת ידיה של שרון
והקצב שהיא דרשה היה מהיר במיוחד 
והקצב שהיא דרשה היה מהיר במיוחד 
עברנו לזיון מהיר בדוגי וכעבור כמה דקות נשכבתי על הגב ושרון התיישבה עליי... היא רכבה עליי עוד כמה דקות עד שגמרתי בעוצמה אדירה וחיבקתי אותה... היה מ-ט-ו-ר-ף !!!

כזה בילוי לילי סוער היה לי ולשרון

למחרת בזמן שישנתי את שנתי הענוגה, שרון החליטה להעיר אותי עם ישבנה המתוק 

לזה אני קורא שעון מעורר! אחד כזה שמאוד אוהבים להתעורר ממנו בבוקר 

שרון קיפצה עליי עם ישבנה וצעקה שהיא רוצה סקס! 

כנראה שהיא הייתה יותר רעבה ממה שחשבתי... היא התחילה לאכול לי את הצדדים ברעב גדול. היא מצאה כמה מקומות רגישים במיוחד אצלי וגרמה לי לצרוח כמו מטורף! 

אויי כמה היא הייתה מבסוטית מזה 

הזין שלי היה קשיח כמו אבן ושרון מצצה אותו בהתלהבות בזמן שליקקתי את הכוס ואת הטוסיק שלה בשקיקה 

שרון התיישבה עליי ברכיבה הפוכה וביקשה טרמפולינה סוערת 

הקפצתי אותה על הזין שלי במרץ בזמן ששרון הביטה במראה והתלהבה ממה שראתה 

אני הבטתי בזין שנכנס ויצא מהכוס שלה והפלקתי על פלחי ישבנה הסקסיים 

אחרי כמה דקות שרון התיישבה בדוגי והתחילה למצוץ לי את הזין... תוך כדי שאני מביט בישבנה במראה ומסניף את החוטיני שלה

גמרתי בעוצמה אדירה בפיה המתוק והיא אמרה את שמי: "קוונטין טרנטינו" בחיוך גדול 

סוף
שרונוש יפה שלי היה מדהים!!! 

חולה עלייך ועל התחת המקפץ שלך 

Lavelle

סיכנתי את הביצים שלי, שהארנבת תפסה חזק עם כף ידה, אבל זה היה שווה את זה

שאלה בקול סמכותי ומאיים השוטרת. חיוך ממזרי היה מרוח על פניה היפות. היא לבשה שמלה כחולה מאוד סקסית. שמלה שישבה בצורה מדהימה על גופה הענוג והדגישה הייטב את חמוקיה ואת ישבנה החטוב. שיערה הברונטי גלש על כתפיה ובאותו רגע לא ידעתי אם לבכות או לצחוק.