שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד
692זה נראה כאילו היא רוקדת את ריקוד הסמבה
תחייכו לכולם ובמיוחד לאלה שלא רוצים לראות את החיוך שלך...
694תגיד שחר אתה יודע מה ההפרש השעות שם סתם מעניין אותי?
695תגיד שחר
לא היה צריך להיות לך איזה ילד/ה מאיזו נערה ?מה נסגר עם זה בסוף ?
696[QUOTE=yellow-horny]תגיד שחר אתה יודע מה ההפרש השעות שם סתם מעניין אותי?[/QUOTE]
הנה אתה יכול לבדוק כאן http://www.goodwork.co.il/left_navigation.asp?m_id=168 

הכל מכל כל....
697TAL באותה קלות כמו בתאילנד, לגבי השחורות, לגבי הלבנות, מתאמצים קצת יותר, אבל עצם העובדה שאתה תייר נותנת לך יתרון מסויים.... ב 99% מהמקרים שחורות או לבנות הן נתנו לי תטלפון להתקשרות.
שחר סגל 2012-06-17 19:11:17
SHAGUAR יש במזל טוב... אני בדרום אפריקה, הופך את כל העולם בניסיון להתגייס כלכלית להגיע לתאילנד ויש לי ילדה מנערת ליווי....
עשינו בדיקת אבהות לפני חודש וחצי, 900 שח נשלח לארהב ויצא שאני האבא, לוקח אחריות בהמשך...
כרגע אני במדינה זרה, והיא עובדת זרה , ככה שהיא לא בדיוק יכולה לתבוע אותי, אבל חלפה תקופה והיא דומה לי קופי , ככה שגם אם לא הרגשתי כלום בהתחלה , פתאום אתה רואה את עצמך בילד קטן, זה עושה משהו....
היום אני מקווה לנסוע לסמט המועדון, מרוב געגועי לתאילנד, נראה לי אני חוגג שם עם תאילנדית, אני אשתדל לצלם, אל תצפו לכוסית תאילנדית, לצערי אין פה כוסיות תאילנדיות , אם היא כוסית אמיתית עדיף לה להשאר בתאילנד ולמצוא מפרנס אוליגרך רוסי....
כמובן שאין מה להשוות בין הפוט הצר שיש לתאילנדיות ולבין הפוט האין סופי שיש לשחורות....
699כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
700מזל טוב שחר