כ הג’ינג’ית המשפריצה [ + תמונות אמיתיות ] - דף 48 - סקס אדיר

הג’ינג’ית המשפריצה [ + תמונות אמיתיות ]

473
[QUOTE=שביל החלב]
חברים. די. די. הצחקתם אותנו.
אני מעריץ את כישוריה המיניים אבל אל תגזימו בכמויות הנוזלים המושפרצים.
המזרון שלה מצופה ביריעת מגן כך שאינו יכול לספוג נוזלים. יריעת המגן עשויה מחומר פלסטי ודי בחצי כוס מים בלבד כדי ליצור עליה כתם של 2 מטרים רבועים. ואם בזמן ההשפרצות המצטברות פני המזרון אינם מפולסים (-: ייתכן אפילו שרבע כוס השפרצה בלבד תנזול אל הרצפה. ועל הרצפה אפילו עשירית כוס נוזל יוצרת כתם ענקי.
לסיכום : רותי משפריצה הרבה, רותי משפריצה בלי הפסקה, אבל הכמות המצטברת של נוזלים שהיא פולטת היא קטנה יחסית למרות שהנוזל נפרש על שטח גדול.
תצפיות של חוקרי מיניות בהשפרצות חשפו את העובדה שרוב המשפריצות מגיעות לכמות של 15-90 סמ"ק לכל היותר אף כי נצפתה אישה אחת שפלטה 400 סמ"ק באקט מיני יחיד

[/QUOTE]
קח בבקשה האישה שכי אוננתי עליה בשנים האחרונות היא מוציאה הכי הרבה שאני ראיתי יש עוד מישהי אבל אני לא זוכר את השם שלה.

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

474
נו באמת אנשים מה הקטע

אני מבטיח פעם הבאה אבוא עם מבחנה שהכל יכנס אליה ואז אוכל לתת לכם מידות מדויקות כולל משלוח לבדיקות מעבדה
והתאור המדעי על כיסוי הפלסטיק לא הייתי צריך אותו
אני דיווחתי על חוויה סוביקטיווית ממה שראיתי ומה שקרה כמיטב יכולתי

היה לי טוב נהניתי ספרתי

ולגבי המראה של רותי - to each his own
אפשר גם הערה כזאת לא להוציא בצורה נבזית - מה קרה לא אוהב את המראה שלה , סבבה, מכאן עד להערה
מבזה הדרך רחוקה

477
הודעה חשובה!

בזמן הקרוב אני אמשיך להיפגש רק עם אנשים שכבר נפגשתי איתם בעבר ו/או עם אנשים שמתכתבים איתי.
יכול להיות שהדבר יארך שבוע ויכול להיות שיותר מכך.

נ.ב.
מכיוון שהורדתי את הפרסום שלי באתר, גם הפוסט הזה יירד בימים הקרובים ויוחזר לאחר שאחזיר את הפרסום לאתר.

בכל מקרה אני מאחלת לכם סוף שבוע קריר ונעים והמון שיגולים מענגים.

רותי

חיוך

479
[QUOTE=redhead]
הודעה חשובה!

בזמן הקרוב ..........

נ.ב.
מכיוון שהורדתי את הפרסום שלי באתר, גם הפוסט הזה יירד בימים הקרובים ויוחזר לאחר שאחזיר את הפרסום לאתר.

בכל מקרה אני מאחלת לכם סוף שבוע קריר ונעים והמון שיגולים מענגים.

רותי

חיוך

[/QUOTE]

היינו בטוחים שזהו "פורום פרסומי חינם", ככתוב בכותרת הפורום
מעופף גבוה בזנב ממוזלג

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”