כבר דיברנו כל זה שאתה לא שם חליפה . מתי תלמד ?
שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד
702[TUBE]bnJcojANv_M[/TUBE]
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
703yellow בקרוב אצלך

קישקשתא ילדה מנערת ליווי זה שמחה או ברכה?
הייתי בסמאטטטטטטט שוב הגעתי יום ראשון המקום ריק חחח אני מתחיל עם המלצריות , מסתבר שאין להן אפילו תחתוןןןןןן
וזה מדליק אותי, כל שניה מישהיא אחרת יושבת עלי מתוך צפייה שאני אקח אותה, אני קובע עם המלצרית לשעה 3 בבוקר אחרי העבודה שעה 3 מגיע, ופתאום הופעה אחרונה עולה מתלמדתתתתת צעירה לבמה דופקת מופע עם חיוך על עמוד, כולה ביישנית, אני נדלק מוותר על המלצרית, יש נגש אליה שואל עם יש לה חדר למעלה, אומרת כן, ישר הולכים למעלית.....
לפני שאני שוכח לספר, מרוב שהמקום הזוי!!!! ומסוכן אני אתאר לכם מה הלך שם, באמצע מופע לסבי, בחור שחור עומד ליד הבמה מוציא תזין שלו ומאונן להם בפנים ליד כולם, וכל הלקוחות מוחאים לו כפיים חחח אני חשבתי שאני חולם, כמובן הוציאו אותו.
המשך, אנחנו מגיעים למעלית עולים לחדר זיון מדהיםםםםם דוגי GF מדהים, חיבוקים ישנים כל הלילה, נפרדתי מ100שח :)
תמונות שלה בעירום בדוגי יש
, מעלה מחר
, מעלה מחרשחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד
704ישבן אפריקאי
למי ששאל איך אני מצלם....

ותמונה אחרונה חביבה מאוד
תודו שיש לה ישבן יפה
706שחר שוב התמונות יפות ואני מבין שעברת מלון
תחייכו לכולם ובמיוחד לאלה שלא רוצים לראות את החיוך שלך...
707זה בחדר של הבנות למעלה במועדון....
אנחנו הולכים לבית קפה לראות תמשחק, חבר מביא שחורה שהכיר בקניון, סגרנו שננסה לעשות עליה אורגיה מראש.
יושבים יחד, אני שולח לה יד מתחת לחצאית היא זורמת, שולח תיד שלה למכנס שלי, והיא בינתיים מדברת עם החבר חחחח
אנחנו מתחילים לדבר על סקס, היא בגדול דלוקה על החבר שלי, פתאום בתוך הסעדה הם דופקים צרפתית חחח
אנחנו לוקים אותה ברכב היא עושה לו ביד, אני הנהג:) קבענו למחר היא תביא תחברה שלה ונעשה מסג ביחד כולם, הקטע ההזוי פה שהיא מזיינת לי תשכל במסעדה שהיא מחפשת קשר רציני בלבד חחחח
הורדנו אותה באלכסנדריה, מקום כמו בברזיל, עברושים ברחוב, בקיצור מקום מפחיד, הסתכנו בשוד וחטיפה במקום הכי מסוכן ביוהנסבורג וכל זה בשביל פוט, חור קטן שעושה לך חור גדול בכיס....
709איזה לילההההההההההההה היה לי חברים
נפגשנו עם הבחורה מאתמול, היא הביאה חברה פחות יפה ממנה
לקחנו אותם לדירה, קצת השתכרנו חחח
בקיצור לקחתי תפחות יפה, הלכנו לחדר, אמרה שהיא במחזור, ישר נתתי לה לרדת לי:) גמרתי לה בפה, היא שאלה למה? אמרתי לה שזה בריא ושזה חלבונים.... אחרי חצי שעה היא שולחת לי ידיים בסלון, מציצה שניה גמריה שוב בפה....
אחרי חמש דקות אני חם על החברה שלה, שלפני כן הזיינה עם החבר שלי, קראתי לה לחדר, משם ישר שלחתי לה ידיים, היא אמרה לא, שאלתי אותה למה את מתכוונת

בקשתי שתמצוץ לי, היא מצצה ישר, ואז היא אומרת לי שזה מחרמן אותה חחח ואנחנו שוכבים בדוגי כשהמכנס מופשל, כמובן גמרתי לה בפה, היא להפתעתי שאבה הכל, והמשיכה למצוץעד שגו'ני נרגע:)
שלושה מספרים בערב אחד, גן עדן....
מחר מצפה ל פגישה עם בת 19 שהברזתי לה הלילה
710טוב נפילה קשה הלילה

פגשתי בחורה שחורה, שביקשה טרמפ לעיר אחרת, סיכמנו שאני אקבל מציצה בתמורה לנסיעה, לפני שיצאנו הסבירו לי שזה לא 20 דק כמו שאמרה אלה שעה, לא כולל סיכון לחטיפות למקום הנל, סיכמנו שאני מוריד אותה במקום מרכזי עם מוניות ושהיא לוקחת מונית לבית שלה. תוך נסיעה קיבלתי מציצה, גמירה בפה, הכל זרם יפה, שעה 12 בלילה אין כלב בחוץ, הבחורה מתקשרת למשטרה, ומנסה לסחוט ממני כסף, לא מוכנה לצאת מהרכב עד שהשוטרים לא מגיעים, אני קולט שנפלתי לתרגיל עוקץ ושהיא דיי מנוסה, אני נותן לה כסף העיקר לעוף, והיא מתעקשת להשאר ברכב, היא הבינה שהיא יכולה לסחוט ממני הרבה יותר, כאילו אנסתי אותה, אני מבין שאם השוטרים מגיעים אני אוכל אותה בגדול, וזה יסתיים במאסר( לך תסביר להם שקיבלת מציצה בתמורה לטרמפ),כולי לחוץ, אני מוציא אותה בכוח מהרכב, והיא זועקת לעזרה כאילו מישהו אונס אותה, ותכלס אני רק רוצה לברוח ממנה לפני שהשוטרים מגיעים, כל הזמן הזה הכסף אצלה כבר, אבל היא ממשיכה לצעוק, למזלי בדרום אפריקה אף אחד לא באמת אכפת מהשני אלא אם כן יש לו אינטרס של כסף, ככה שאף אחד לא באמת יצא, אני קופץ לרכב וטס משם, מקווה לטוב, כולי סרוט עם מכות יבשות ממנה, אני יציין שלא הרמתי יד , הכתי, הדבר היחיד שעשיתי הוא למשוך אותה מרכב, בקיצור שוב פעם אני בורח מהמשטרה, ואין לי כבר כוח לזה