Lavelle חוגג על התחת של שרון! 

הפעם המפגש שלי עם שרון היה קצת לא שיגרתי. לא היה משחק תפקידים אבל היה הרבה מאוד אקשן שהתמקד ברובו בתחת של שרון.
הדיווח הוא לא לבעלי לב חלש...
ראו הוזהרתם!

ראו הוזהרתם!

הגעתי לשרון בשעת לילה מוקדמת. אלה השעות האהובות עליי... אין כמו זיון לילי עם שרון.
שרון פתחה לי את הדלת כשהיא לובשת שורט ג'ינס קצר שהדגיש היטב את ישבנה העגלגל וחולצה קייצית מגניבה ביותר. שתי נשיקות הדדיות על הלחי וחיבוק חם... והזין שלי נעמד דום!
עשינו כמה צעדים למסדרון והתחלנו למזמז זה את זו. שרון תפסה עם ידה את מפשעתי ואני התחלתי לפתוח את הכפתורים של המכנס שלה. במהרה המכנס נפל למטה, את החוטיני האדום ששרון לבשה הורדתי לברכיה. פתחתי מהר את מכנסיי ושלפתי את הזין הקשיח שלי. שרון ליטפה אותו טיפה ואז התכופפה אליו והעניקה לי מציצה חמה ורטובה. אחזתי בראשה ביד אחת וליטפתי את הכוס ואת הטוסיק החם שלה בידי השניה.
סובבתי את שרון לעבר הקיר, התיישבתי על ברכיי והתחלתי לאכול את התחת שלה ברעב גדול!
"טעים?" שאלה שרון וצחקקה... גררררר זה רק חירמן אותי עוד יותר! 

אחרי כמה שניות שרון נשענה על הקיר ומרחה את חור התחת שלה בג'ל. באתי מאחוריה והכנסתי את הזין שלי לתחת הדורש שלה. הזין החליק כולו פנימה וצמרמורת של עונג עברה בגופי. עברה כבר תקופה דיי ארוכה מאז שזיינתי את שרון בתחת אבל זה משהו שאי אפשר לשכוח.
אחרי כשתי דקות של זיון, הוצאתי את הזין מהתחת החם של שרון וירדתי לברכיים. ליקקתי שוב את חור התחת שלה, שהפעם היה אפילו יותר חמים וטעים 

אחרי הפתיחה המדהימה הזאת הלכנו לסלון. מדברים, צוחקים ומעבירים חוויות.
הבאתי איתי מיכל קצפת ושוקולד MERCY... כדי שהפגישה תהיה מתוקה וחגיגית
אחרי כמה דקות התחלנו להתמזמז שוב בסלון. מצצתי את פטמותיה של שרון, נישקתי את גופה והסנפתי את שיערה. שרון לקחה מהשוקולד ושמה אותו בין פלחי הישבן שלה, ככה שזה נראה כאילו השוקולד תקוע לה בתחת! גרררררררררר 

ירדתי על הברכיים והתחלתי לאכול את השוקולד בביסים קטנים, עד שהשוקולד נגמר והגעתי לחור התחת שלה שהיה מרוח בשוקולד... ליקקתי וניקיתי את הטוסיק שלה מהשוקולד עם הלשון שלי בזמן ששרון צחקקה ואכלה שוקולד.
נשכבנו על המיטה. שרון רכנה מעליי ומצצה לי את הזין בפוזה סקסית בטירוף! ליטפתי את גופה ואת שיערה, לא שוכח גם להעביר אצבעות על שני חוריה המתוקים.
אחרי כמה דקות שרון התיישבה עליי והכניסה את הזין שלי לתחת שלה. שמנו מולנו מראה ככה שיכולתי לראות איך הזין שלי נכנס ויוצא מהתחת החצוף שלה! חיבקתי אותה ונהנתי מכל רגע.
בהמשך שרון הסתובבה והמשיכה לרכוב עליי אנאלית כשהיא עם גבה אליי... המחזה מרהיב ומחרפן!
לקחנו הפסקה קטנה מהזיון. שרון נשכבה על הגב וצללתי במהרה לכוס הורדרד והמתוק שלה. ירדתי לה בשקיקה במשך כמה דקות עד שהיא התחילה לרעוד ולהתנשף בחוזקה. במהרה חיוך ענק הופיע על פניה היפות, פשוט לא יכולתי להסיר ממנה את העיניים... אחחח כמה שעיניה זרחו מאושר! 

אחרי מנוחה קלה עברנו ל -69. שרון מצצה לי את הזין ואני ליקקתי את חוריה הטעימים ודחפתי לה אצבע לתחת. בפנים כ"כ חם ונעים... אין דברים כאלה! 

לאחר כמה דקות שרון שוב התיישבה עליי עם הפנים אליי והפעם רכבה על הזין שלי עם הכוס הרטוב שלה. היא נשכה אותי בצוואר ובאוזניים ועשתה הכל כדי לגרום לי לצעוק 

הקפצתי אותה על הזין שלי, הסנפתי את צווארה, חיבקתי אותה ודחפתי לה אצבע לתחת 

התהפכנו והמשכתי לזיין את שרון בתחת במיסיונרית.
שרון תפסה את התחת שלי והתחילה לסטור לי עליו, ממריצה אותי להגביר את הקצב... באיזשהו שלב כמעט ואיבדתי שליטה והגעתי לנקודת האל חזור (החיכוך בחור האחורי של שרון במיסיונרית זה משהו מטמטם!) אבל עצרתי את עצמי בזמן ועברנו לדוגי.
זיינתי את שרון כמה דקות בתחת, ואז עברתי לכוס וחזרתי שוב לתחת... הייתי כבר כזה חם שהשפרצתי כמו מטורף בתחת שלה! נשארתי בתחת של שרון איזה דקה עד שנרגעתי ונשכבתי לידה כשאני מתעופף ברקיע העשירי

אחרי מנוחה קלה למסג' וצחוקים, עברנו למנה העיקרית! 

לקחנו את מיכל הקצפת והתיישבנו על המיטה. שרון התיישבה בדוגי והכניסה את הפיה של המיכל לתחת ואני לחצתי על המיכל. הקצפת עשתה את דרכה עמוק לתחת של שרון ושאריות הקצפת שלא נכנסו לה לתחת התפזרו על התחת, על הכוס שלה ועל הסדין מתחתיה 

חיוך זדוני הופיע על פניי
נשכבתי עם הראש מתחת לתחת של שרון וחיכיתי למנה הראשונה. חיכיתי בשקיקה ששרון תחרבן לי לפה את הקצפת! שרון עשתה מאמצים אבל הקצפת פשוט לא יצאה. פאק! אמרתי לעצמי ולא הבנתי מה קורה פה?!
נשכבתי עם הראש מתחת לתחת של שרון וחיכיתי למנה הראשונה. חיכיתי בשקיקה ששרון תחרבן לי לפה את הקצפת! שרון עשתה מאמצים אבל הקצפת פשוט לא יצאה. פאק! אמרתי לעצמי ולא הבנתי מה קורה פה?! ניסיון שני... שרון מכניסה את הפיה לתחת שלה ואני שופך לה כמות יפה של קצפת לתוך התחת. נשכב מתחתיה, פותח פה גדול ורואה איך שרון משחקת עם פי הטבעת שלה, מתאמצת לתת לי את מנת הקצפת שאני כ"כ משתוקק לה, אבל שוב הקצפת לא יוצאת 

פאק מה זה זה? חשבתי לעצמי... התחת שלה בלע את כל הקצפת ולא היה מוכן להחזיר 

מסתבר שהתחת של שרון לא פחות רעב מהכוס שלה

שוב שפכתי קצפת לתוך התחת שלה והפעם שרון גם דחפה את שאריות הקצפת לתחת שלה עם האצבעות... הסיטואציה הייתה מצחיקה והזויה בו זמנית... והבלאגן חגג! כל התחת של שרון והמיטה היו מלאים בקצפת... אז הגיע הזמן שגם אני אקבל את המנה שמגיעה לי לא? 

נשכבתי שוב מתחת לתחת של שרון ופתחתי פה גדול. שרון עשתה מאמצים וסוף סוף הקצפת פרצה מהתחת שלה! הקצפת הקרה התחממה טוב טוב בתחת החם של שרון וקיבלתי בפה שפריץ של קצפת נוזלית... יאמיייייייי יאמיייייייי !!!! 

השפריצים מהתחת שלה באו בהפסקות קטנות ואני חייב לציין שגם הצליל של הקצפת יוצאת מהתחת של שרון חירמן אותי בטירוף! 

במהרה גם האף וגם העין שלי ספגו קצפת... הראייה שלי הייתה מטושטשת אבל זה לא הפריע לי ללקק עם הלשון את שאריות הקצפת שיצאו מהתחת של שרון גרררררררררר 

המיטה נראתה כמו שדה קרב, לא הפסקנו להתפקע מצחוק. קמנו מהמיטה והלכנו למקלחת לשטוף את עצמינו.
אחרי שהיינו נקיים חזרנו למיטה ושרון התיישבה עליי ב-69. לא יכולנו להרגע ממה שעוללנו לפני כמה דקות ותהינו כמה קצפת עוד נשארה בתחת של שרון? שרון דחפה אצבע לתחת לבדיקה ולשמחתי קצפת לבנה ונוזלית זרמה לה מהתחת ישר לפה שלי... גררררררררר 

המשכנו לקשקש תוך כדי שאני מלקק לשרון את הכוס ואת התחת והיא מוצצת לי את הזין.
ואז שרון אומרת לי לפתע... שהיא גם ככה הולכת לנקות את התחת שלה מהקצפת ואם בא לי היא תשפריץ לי מים מהתחת שלה לתוך הפה שלי!
WTF!!! אמרתי לעצמי... רגע רגע תני לי לחשוב שניה... ברווווווווווווווווור שבא לי! חחח איזו שאלה???

שרון משפריצה לי בפה מים מהתחת שלה? לא זה בטח חלום!

התחרמנתי כבר בטירוף מכל הדיבורים על התחת וכמעט השפרצתי לשרון בפה בלי כוונה... פאק יותר מידי השפרצות בפגישה הזאת 

אחרי כמה דקות שרון עלתה עליי לרכיבה הפוכה והקפצתי אותה במרץ על הזין שלי בזיון טרמפולינה 

אחרי הזיון שרון התיישבה בדוגי באלכסון מול המראה והתחילה למצוץ לי בשקיקה.
פעם ראשונה שיוצא לי לצפות בתחת של שרון בפוזה האלכסונית הזאת.... WOW זה משהו מטמטם!
לא יודע כמה זמן עבר אבל השפרצתי כמו מטורף לפה של שרון... אחחחח זאת הייתה חתיכת גמירה! 

שרון פתחה פה גדול, הראתה לי את הנוזל הלבן שלי שוחה בפיה ואמרה: "אוינק אוינק" 

אחרי שצחקנו כהוגן הלכנו למקלחת. התיישבתי במקלחת... ושרון מילאה את התחת שלה במים. במהרה היא התכופפה עם ישבנה מעליי וזרם חזק של מים פרץ לה מהחור של התחת!!! 

הייתי די מופתע מהעוצמה של הזרם... זה היה פשוט מדהים!

המים נכנסו לי גם לאף וחשבתי שאני עוד שניה טובע 

כל הפנים והגוף שלי נהיו רטובים... כמובן שבלעתי הרבה מהמים שהיו די מתוקים, כנראה משאריות הקצפת שיצאה ביחד עם המים

בזה הסתיים הערב המטורף שלנו! 

אני חושב שאי אפשר לחגוג על/עם התחת של שרון יותר ממה שחגגתי איתו הפעם

אחחח שרונוש תודה שהגשמת לי את הפנטזיה של לאכול קצפת מהתחת שלך! 

שיחקת אותה כשהצעת לי לשתות מים מהתחת שלך! זה היה סופר מגניב

את בטח כבר יודעת אבל אחזור על זה שוב... חולה לך על התחת!!! 

Lavelle