כ ניקיטה - ללא גבולות - דף 11 - סקס אדיר

ניקיטה - ללא גבולות

106
[QUOTE=אוהבציצים]

אני לעומת זאת ניסיתי שתיים ש - RD06 המליץ ולא היה כל התפריט שהוא כתב עליו.  כך לפי הבחורות עצמן.  אני מעדיף לברר עוד בקשר  לכל המלצה.[/QUOTE]
מעניין שעד עכשיו לא ראינו ממך שום דיווח מנוגד למה שrd המליץ חוץ מהאמירה השטחית המובאת לעיל...
אם לא נראות לך כמה מההמלצות של החברים כאן , תתכבד ותמליץ אחרת לטובת כולם.
דיווח סתמי כמו שכתבת מראה שבמקרה הטוב אתה סתם מנסה לערער אמינות של אחד המדווחים היותר פוריים ואמינים כאן...
לסיכום: אם פעלת לפי המלצות אחד החברים כאן מחובתך לדווח באופן מפורט למי הלכת ומה היתה הבעיה - אנחנו כבר נחליט למי להאמין.
נתינה היא העונג הגדול מכולם

תזהרו מללכת לשרון - הדיווחים הטובים עליה שיקריים ושייכים ליחצנים מטעם ...

ניקיטה - ללא גבולות

107
אוהב ציצים יקר ! אני לקוח של הבנות ולא סרסור שלהן.....הכל עניין של כימייה אולי מה שרלוונטי לי לא רלוונטי עבורךקריצה
(אני למשל תמיד נקי ומסודר... אז בנות מסוימות יעניקו לי gfe שלא בהרכח יציעו לך
הנהלת הפורום החליטה לאחר 5 שנים של דיווחים אמינים ונטולי יחצ"נות להעניק לי את הדרגה הגבוהה ביותר למדווח פה בתוספת הכיתוב -"מדווח אמין חבר של כבוד בהיכל זייני ישראל".
לשיקול דעתך אם להאמין לדיווחים שלי או לא....אבל אם תהיה יותר ספציפי אוכל להבין יותר טוב...Embarrassed

ניקיטה - ללא גבולות

108
חברי היקר והאמין, אין אני מפקפק בדיוחים שלך ואני בטוח שכך היה אמן סלע.
לי במקרה למרות הציחצןח והגילוח היה מפגשים פחות כייפים עם לירי ועם ליה ולמען האמת הלכתי אלהן בגלל המלצותך.
יכול להיות שגילי המתקדם הרתיע אותן או שמראי המפלצתי זעזע אותן כל כך שמזגן הטוב והשירות המדהים שלהן נפגע והפך לתיקתוק כמו של התנין של קפטן הוק. רק רציתי לציין זאת בקשר לחדשה הזו כאן.
לעות זאת הייתי אצל שחר שגם אתה המלצת עליה למיטב זכרוני הרעוע ,ואכן היו דונמים של תחת שירות לעילה וגברת מתוקה ושירותית שאין כמעט דומה לה למעט "ניקול עושה הכל" שהייתה הקבועה שלי עד שנפרדה מאיתנו.
אז אל תפגע ולא צריך לפתוח חזית כולנו באותו עניין בסופו של דבר כאן.

ניקיטה - ללא גבולות

109
[QUOTE=rd06]
3. השם ניקיטה - נשמע לי קצת פטטי- ניקי עדיף (או כל שם אחר)
[/QUOTE]
הצעתך נשקלה בכובד ראש והתקבלה! קריצה
[QUOTE=ניקיטה]
שלום לכולם!!!
שמי ניקי בת 30 רווקה מהמרכז.

[/QUOTE]

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

ניקיטה - ללא גבולות

110
[QUOTE=קישקשתא]
[QUOTE=rd06]
3. השם ניקיטה - נשמע לי קצת פטטי- ניקי עדיף (או כל שם אחר)
[/QUOTE]
הצעתך נשקלה בכובד ראש והתקבלה! קריצה
[QUOTE=ניקיטה]
שלום לכולם!!!
שמי ניקי בת 30 רווקה מהמרכז.

[/QUOTE]

[/QUOTE]
יש שיחלקו על הקביעה הזאת.

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”