כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 82 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

814
אדמין יקר
אני חוזר ומבקש ובטוח שמבטא בכך את דעתם של רבים מחברי הפורום "סקס אדיר " בכלל ו "דיווחי סקס בתשלום מחו"ל " בפרט

להעביר לפורום "קשקשת" את כל התגובות הצדקניות, עוקצניות ומאד משעממות שהופיעו כאן לאחרונה.

עם כל הכבוד למגיבים הותיקים והנכבדים - רובנו (לפחות) מתעניינים בדיווחי סקס ולא בדעותיהם הפרטיות לגבי מוסריות ו/או אותנטיות של הדיווחים שמופיעים בפורום

וכמובן שדעות אלו יכולות להיות מעניינות בתת פורום מתאים כמו "קשקשת" או אחר.

אז אנא ממך אדמין - שקול את הבקשה הזו ברצינות

תודה חיוך

815
טוב לאחר מספר ימים ללא זיון, התקשרתי לשחורה מהאש,דיסקוטק, בגדול היא זונה , אבל שיחקתי תמשחק כאילו שאני לא יודע, בקיצור אני אוסף אותה הולכים אלי לדירה היא אומרת שהיא לא מוכנה לישון אצלי , אני מתחיל לגעת משם לשם אנחנו כסר שוכבים, שלושה מספרים שניים במסיונקית ואחת במציצה בבוקר, הורדתי אותה בקניון לאכול פיצה , סהכ 50 ראנד שזה 25 שחיש תמונות מעלה בהמשך

819
חברי הפורום שלום רב , אני בתאילנד !!!! מה לא נכתב ונאמר
בחרתי לכתוב על הפוסט של שחר ולא לפתוח פוסט חדש. אני שבועיים בתאילנד ( מתוך חודש :))) ) . על ציר בנגקוק - פטיה

אז ככה , התחיל עם המסקנות הסופיות : כול הסיפורים נכונים כמובן , חשוב לשמור על הכיס ( יכול לעלות גם יקר ) ועל הבלאנס האישי ( יכולים גם להשתגע ) . שווה שווה שווה ( גם בשביל החוויה )

התכנונים לטיול של חודש בתאילנד לקחו לי 3 ימים מיום העליה למטוס ; טיסה רוייל גורדניאן , מזוודה קטנטנה ( הכל קונים פה ) , ומזומנים ( שעדיין לא נגמרו ).

עשיתי שמירת חדר בבנגקוק ל 4 לילות ראשונים בלבד באינטרנט, משם הכל זורם בקלות .

בנגקוק : בגדול עיר מפוייחת עם כמה מרכזי זימה עיקריים ברובע ״ סיאם ״ שכולל : סוי 8 למאסזים , סוי קוובוי לנערות גו גו וכל מה שבינהם. אני אישית חתכתי מבנקוק אחרי 3 לילות . שימו לב : בעיר מפוייחת , מרכזי התיירות יקרים !!!! בסוי קוובוי יכולים לבקש 2500 באט לשורט טירם , והסוי 8 חתכו ממני 2000 באט לבודי חלומי ( שהיה שווה ) אבל יקר מאוד במושגים המקומיים. העיקרון זה ללמוד את השיטה מהר ולקבל תמורה ראוייה בעד ההגרה. :-)

בסה׳כ השער היציג בתאילנד ( לתייר ) זה 1000 באט ( בחורה אצלך בחדר כל הלילה כרטיס פתוח gfe בדוק ) משם רק המחיר יורד .

פטייה : הגעתי לפטייה מאוד בקלות מבנקוק ( כל 15 דקות אוטובוס נח - 120 באט ( 14 שח )
קיבלתי המלצה למלון של ישראלי יורד ( גיא ) שם המלון may travel . פלוסים : מלונית מדוגמת , מסעדה עם תפריט ישראלי שווה וטוב , מחיר טוב . מינוסים : לראות ישראלים , מרוחק מעט מהווקינג סטריט.
פטייה עיר הזימה והרשע - טיחואנה של המזרח. בכל מקום ובכל פינה פיתויים מעניינים . לא צריך אפילו ללכת לווקינג סטריט . פלוסים: אזור נחיתה טוב , הכל מכל וכל . מינוסים: לטעמי יותר מדי אגרסיבי , עמוס , מפוייח , ופעמים יקר .

ג׳ום טיין : אם כתבתי את הפוסט הזה זה עבור הטיפ הנ׳ל : עזבתי את פטיה אחרי 4 ימים וגלשתי לעיירה בשם jomtien. שווה שווה שווה . עיירה ניחוחה ( בהשוואה לפטייה ) , 10 דקות מפטיה ( נסיעה של 1.5 שח לכיוון בטוקטוק) , חוף ים ובריזה שווה ( מרגישים גם קצת חופשה בחוף ים , מסעדות יפות וזולות , בחורות בכל חור כמו בפטייה .... רק יותר רגוע.

אני בג׳ום טיים כרגע :) . כל טוב לפורום . אנסה להעביר להנהלה מספר תמונות הגונות של נערות חסודות שביקרו בחדרי. קיץ נעים.

דוקטור N2012-08-06 12:51:49
תן כבוד ותיהיה גבר באשר תלך

דוקטור N

820

אם כבר בחרת להתגורר במלון של ישראלים ,נסה גם את המלון של שמעון , נמצא בסואי LK Metro עשר דקות הליכה מגיא (ליד סואי דיינה), יש שם הרבה יותר פעילות, זה הפך לאחד האזורים הפעילים גם ביום, זה גם קרוב יותר לוולקין סטריט וליים, נסה את המקום שנקרא DEVIL לידו ואת הבר של המוצצות,גם ליד.

תעשה חיים מטורפים..

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”