819
על ידי דוקטור N
חברי הפורום שלום רב , אני בתאילנד !!!! מה לא נכתב ונאמר
בחרתי לכתוב על הפוסט של שחר ולא לפתוח פוסט חדש. אני שבועיים בתאילנד ( מתוך חודש :))) ) . על ציר בנגקוק - פטיה
אז ככה , התחיל עם המסקנות הסופיות : כול הסיפורים נכונים כמובן , חשוב לשמור על הכיס ( יכול לעלות גם יקר ) ועל הבלאנס האישי ( יכולים גם להשתגע ) . שווה שווה שווה ( גם בשביל החוויה )
התכנונים לטיול של חודש בתאילנד לקחו לי 3 ימים מיום העליה למטוס ; טיסה רוייל גורדניאן , מזוודה קטנטנה ( הכל קונים פה ) , ומזומנים ( שעדיין לא נגמרו ).
עשיתי שמירת חדר בבנגקוק ל 4 לילות ראשונים בלבד באינטרנט, משם הכל זורם בקלות .
בנגקוק : בגדול עיר מפוייחת עם כמה מרכזי זימה עיקריים ברובע ״ סיאם ״ שכולל : סוי 8 למאסזים , סוי קוובוי לנערות גו גו וכל מה שבינהם. אני אישית חתכתי מבנקוק אחרי 3 לילות . שימו לב : בעיר מפוייחת , מרכזי התיירות יקרים !!!! בסוי קוובוי יכולים לבקש 2500 באט לשורט טירם , והסוי 8 חתכו ממני 2000 באט לבודי חלומי ( שהיה שווה ) אבל יקר מאוד במושגים המקומיים. העיקרון זה ללמוד את השיטה מהר ולקבל תמורה ראוייה בעד ההגרה. :-)
בסה׳כ השער היציג בתאילנד ( לתייר ) זה 1000 באט ( בחורה אצלך בחדר כל הלילה כרטיס פתוח gfe בדוק ) משם רק המחיר יורד .
פטייה : הגעתי לפטייה מאוד בקלות מבנקוק ( כל 15 דקות אוטובוס נח - 120 באט ( 14 שח )
קיבלתי המלצה למלון של ישראלי יורד ( גיא ) שם המלון may travel . פלוסים : מלונית מדוגמת , מסעדה עם תפריט ישראלי שווה וטוב , מחיר טוב . מינוסים : לראות ישראלים , מרוחק מעט מהווקינג סטריט.
פטייה עיר הזימה והרשע - טיחואנה של המזרח. בכל מקום ובכל פינה פיתויים מעניינים . לא צריך אפילו ללכת לווקינג סטריט . פלוסים: אזור נחיתה טוב , הכל מכל וכל . מינוסים: לטעמי יותר מדי אגרסיבי , עמוס , מפוייח , ופעמים יקר .
ג׳ום טיין : אם כתבתי את הפוסט הזה זה עבור הטיפ הנ׳ל : עזבתי את פטיה אחרי 4 ימים וגלשתי לעיירה בשם jomtien. שווה שווה שווה . עיירה ניחוחה ( בהשוואה לפטייה ) , 10 דקות מפטיה ( נסיעה של 1.5 שח לכיוון בטוקטוק) , חוף ים ובריזה שווה ( מרגישים גם קצת חופשה בחוף ים , מסעדות יפות וזולות , בחורות בכל חור כמו בפטייה .... רק יותר רגוע.
אני בג׳ום טיים כרגע :) . כל טוב לפורום . אנסה להעביר להנהלה מספר תמונות הגונות של נערות חסודות שביקרו בחדרי. קיץ נעים.
דוקטור N2012-08-06 12:51:49
תן כבוד ותיהיה גבר באשר תלך
דוקטור N