התקשרתי לשם לפני יומיים שאלתי אם יש איזה אתיופית שעובדת, בלי להזכיר איזה שם
אמרו שכבר לא עובדת שם
מישהו היה שם בזמן האחרון?
יכול להעיד שיש שם אתיופית?
אני מוכן לדגום ולדווח
האורגים חולון
22האם יש שם מישהי עם חזה טבעי?
בעבר מי שהוצגה שם עם חזה גדול היתה למעשה מסולקנת.
בינו
בנימין הפטיש
האורגים חולון
25טעות שלי.
חבר מסר לי שהוא היה השבוע ושיר כן היתה.
היא רק היתה בחופשה בחודשיים האחרונים.
ממה שנשאר בהאורגים היא המומלצת.
האורגים חולון
28מוניק מהאורגים - שרות לא מספק
לפני מספר ימים פניתי לאורגים, והתקבלתי על ידי מוניק.
מוניק מקבלת במשמרת בוקר בלבד, כבת ארבעים, 160 ס"מ, חטובה לגילה, שער קצר שטני בהיר, מראה סתמי.
לא מצאתי המלצות לגביה, אך הנחתי שאקבל שרות סביר ומעלה לפי העקרון שמעסה פחות יפה ויותר מבוגרת (כמו מוניק) תפצה על כך בשרות טוב.
השרות ארך 25 דקות. 15 דקות של מסג' גב סתמי, כשמוניק מקפידה לעמוד מאחורי (ולא לצדי).
מיד לאחר ההתהפכות מוניק ביקשה "לא לתפוס אותה חזק" , כלומר לא לגעת. 5 דקות של עיסוי ציצים סתמי גם כן (זהו הבודי), ולסיום 5 דקות של עבודת יד, המבוצעות במסירות ובסקסיות של שרברב העמל על פתיחת סתימה בכיור.
התנאים הסביבתיים של האורגים - גישה, חנייה, חדר, מקלחת הם מצויינים. התברר לי כי לא כל העובדות מסוגלות לתת שרות מינימלי בתחומן. בעבר קיבלתי שרות טוב שם, ובעתיד אפעל לפי המלצות.
עבורי שימש הביקור לכיול השרות של העיסוי הארוטי - זהו מצב האפס.
האורגים חולון
29טופז לא עובדת באורגים מזמן ,אלה בהכשרת הישוב .
אם היה מועיל הבעלים לרכז את טופז אביטל ובר וכדומה,אני היתי שוכר חדר קבוע.
אני את מוניק עזבתי בשלב הפרטים דאז,אין ארוטיקה ובודי גוף אל גוף שאני מחפש.
הנחמה היא שממצב אפס אפשר רק לעלות.
עלו והצליחו.
המאסטר למס"ז אירוטי
http://www.sexadir.co.il/forum/forum_posts.asp?TID=44037&PID=333990#333990
http://www.sexadir.co.il/forum/forum_posts.asp?TID=44037&PID=333990#333990
האורגים חולון
30גם עלי מוניק לא עשתה רושם מי יודע מה בשלב הפרטים ( מזמן ) וויתרתי על הכניסה איתה.
אני רוצה לציין דבר טוב באופן כללי על הספא בחולון, שהבנות שם עומדות מאחורי מה שהן אומרות ו"משדרות" בשלב הפרטים. כלומר אם בחורה אומרת לי בפרטים שהיא לא עושה משהו שאני אוהב, לא אכנס איתה "בכוח" ואנסה לבדוק בטיפול אם מה שהיא מסרה בפרטים הוא נכון. מובן שלפי מידת ה"כימיה" עם הלקוח יש דברים שמשתנים בטיפול עצמו לעומת הפרטים, אבל לדעתי עדיף לא לקחת את הסיכון, בכל זאת מדובר בסכום שלב 200 ש"ח לפחות.
מחפש את הדבר האמיתי!