לוואל פורץ לביתה של שרון, ואז... לכוס של שרון 

שלום חברים נכבדים, שמי הוא הפורץ לוואל.
עוד לא היה מקום שלא הצלחתי לפרוץ אליו... לא משנה עד כמה המקום מאובטח. האמת שאני עושה את הפריצות שלי בשביל הכיף, מין ספורט כזה הזוי אם תרצו 

בכל לילה אני יוצא לסיבוב הפריצות שלי... הפעם צדה את עיניי דירה נחמדה במרכז תל-אביב מול הים. ומה שקרה לי באותה דירה אני לא אשכח הרבה זמן!

הייתה זאת שעת לילה מוקדמת... התעסקתי קצת במנעול הדלת של הדירה, ולאחר כמה דקות כבר הייתי בפנים. בדירה שרר שקט מוחלט חוץ ממוזיקה שנשמעה מחדר השינה.
עשיתי צעדים זהירים לכיוון הסלון כשגרביון על ראשי. (שרון נתנה לי את הגרביון שלה שאותו שמתי על הראש
)
)לאחר בדיקה יסודית בדירה, את עיניי צדה בובת הלו קיטי . תמיד רציתי בובת הלו קיטי ובלי להסס תפסתי את הבובה והצמדתי אותה לגוף עם ידי הימנית. על הדרך גם תפסתי עם ידי השמאלית כמה שקיות עם בגדים... אין לי מושג מה היה בהן וזה גם לא היה משנה לי כ"כ, הרי כבר אמרתי לכם שאני עושה את זה בשביל הספורט כן? 

ולמרות הכל, ספורט או לא ספורט... אין שום דבר שבעולם שימנע ממני לצאת מהדירה הזאת עם הלו קיטי!

אז חשבתי שזה מה שיקרה... אבל רגע לפני שיצאתי מהדירה הצצתי בחדר השינה.
על מיטה זוגית גדולה ומרווחת, שכבה לה בחורה ברונטית יפייפיה! רגליה היו מקופלות ומתחת לחצאית האדומה שלה אפשר היה לראות את ישבנה המדהים! שאותו חצה חוטיני דק במיוחד! 

בנוסף לחצאית האדומה הבחורה הברונטית לבשה גופיה מנומרת. שיערה הארוך גלש על כתפיה ולמרות שהיא ישנה אפשר היה להבחין על פניה בחיוך קטן ושובב 

הלו קיטי כבר לא עניינה אותי, ולמרות שידעתי שאני לוקח פה סיכון גדול לא היססתי לרגע.
הנחתי את הלו קיטי ואת השקיות ועליתי בזחילה על המיטה. התקרבתי לאט לאט אל הבחורה הברונטית, מציץ לה מתחת לחצאית ומלקק את שפתיי בחרמנות...
לפתע הבחורה הברונטית התעוררה ותפסה אותי עם רגליה! 

היא כרכה את רגליה מסביב לגופי והעיפה אותי קדימה! עשיתי גלגול על המיטה ונתקעתי בפוזה שהרגליים שלי מאחורי הראש
(חחח זה היה ענק!
)
(חחח זה היה ענק!
)"היי! מי זה? מישהו פרץ לי לדירה!" צעקה הבחורה הברונטית ומשום מה צחקה... חחח נראה שזה ממש שעשע אותה
ניסיתי להשתחרר ממנה אבל לא יכולתי... שכבתי על הגב עם רגליים מקופלות מאחורי הראש ולפתע הבחורה הברונטית התחילה להצליף לי על התחת עם חגורה

הבחורה הברונטית סיפרה לי שקוראים לה שרון והיא מאוד כעסה שפרצתי לה לדירה.
"רצית לגנוב את הלו קיטי שלי הא? אתה לא מתבייש?! אני הולכת לפרק לך עכשיו ת'צורה!" צעקה שרון והתחילה לזיין לי ת'פנים עם ישבנה המקפץ. הזזתי את החוטיני המנומר שלה הצידה וליקקתי את הכוס ואת התחת שלה בשקיקה! אחחחחח איזה חורים טעימים! יאמממייי! 

שרון התחילה להשתולל עוד יותר והתחילה להחטיף לי סטירות מצלצלות על הלחיים ולנשוך אותי כהוגן בצדדים 

לא התאפקתי וסטרתי על פלחי ישבנה הסקסיים של שרון! 

"אני אראה לך עכשיו מה זה! פרצת אליי לדירה הא? זונה קטנה ולא ממושמעת שכמותך!
אתה הולך לקבל עכשיו מכות!"
צעקה שרון והמשיכה לנשוך אותי בגוף ולהחטיף לי סטירות בזמן שהשתוללתי עם לשוני מתחת לחצאית שלה 
אתה הולך לקבל עכשיו מכות!"
צעקה שרון והמשיכה לנשוך אותי בגוף ולהחטיף לי סטירות בזמן שהשתוללתי עם לשוני מתחת לחצאית שלה 
שרון שמה לב שהורדתי את הגרביון מהראש... לפתע היא צעקה משמחה ופקדה עליי לקום מהמיטה. עשיתי כדבריה וקמתי מהמיטה...
"ידיים מאחורי הגב!" צעקה שרון וקשרה לי את הידיים מאחורי הגב עם הגרביון 

"OK זונה לא ממושמעת! את הולכת לקבל עכשיו מכות!"
צעקה בממזריות שרון ופקדה עליי להתכופף אל המיטה.
צעקה בממזריות שרון ופקדה עליי להתכופף אל המיטה.שרון הורידה לי את המכנסיים ואת התחתונים עד לברכיים, והעמידה אותי בכיפוף עם הראש על המיטה (חחחח נראתי כמו יען שהכניס את הראש שלו לחול
).
).שרון תפסה את החגורה והתחילה להצליף לי על התחת החשוף שלי... היא צחקקה בממזריות ללא הפסקה והייתה ממש בעננים 

חשבתי ששרון סוף סוף נרגעת אבל אז היא לפתע הודיעה לי שהיא מזמינה לי ניידת 

בלי לבזבז שניה היא התקשרה למשטרה ואמרה את הכתובת של הבניין שלה...
"מה אתה מוכן לעשות?" שאלה אותי שרון תוך כדי השיחה...
"קדימה תענה לי עכשיו או שאני מוסרת את מספר הדירה!" המשיכה שרון...
"כל דבר! אני אעשה כל דבר!" אמרתי לה ונמרחתי עליה 

שרון הודיעה למשטרה שהכל בסדר וההזמנה מבוטלת והשכיבה אותי על המיטה. היא שחררה את הידיים שלי מהגרביון והתחילה להצליף לי עם הגרביון על התחת. הסיטואציה הייתה מאוד מצחיקה כי כמה ששרון לא התאמצה בקושי הרגשתי את הגרביון הזה 

חשבתי שזה סופו של הגרביון המזורגג! בסה"כ שמתי אותו על הראש כדי שלא יזהו אותי... אבל לשרון היו תוכניות אחרות ונראה היה שהיא התלהבה בטירוף מהגרביון הזה והיא שמה לי אותו על הראש שוב... ניסיתי להתנגד אך לשווא

שרון שמה לי את הגרביון על הראש ועלתה עליי ל-69. לא הייתה לי בררה והייתי חייב ללקק לה את התחת דרך הגרביון 

שרון ממש נגנבה מהליקוק המחוספס שהענקתי לה אבל אותי הגרביון הזה שיגע! 

שרון מצצה לי ת'זין ואת הביצים במציצה חמה ורטובה! 

אחרי כמה דקות של אוראלי הדדי הורדתי את הגרביון מהפנים והמשכתי ללקק לשרון את התחת כשאני חופשי ומאושר יאאאהווווו! 

איך ששרון שמה לב שהורדתי את הגרביון היא התחילה להתחרפן! היא הפכה אותי על הבטן והתחילה להצליף לי על התחת החשוף שלי עם החגורה בפעם המי יודע כמה 

אחרי כמה הצלפות טובות שרון התיישבה לי על הגב. התחלתי להתפרע והקפצתי אותה על הגב שלי כמו שור זועם. שרון קראה לי: "זונה קטנה ומופרעת!" והתפוצצה מצחוק כאשר הקפצתי אותה בטירוף באוויר בעודה יושבת על הגב שלי ומחזיקה לי בשערות כדי לא ליפול 

שרון ירדה מהגב שלי אבל המשכנו להתפרע ונאבקנו קצת על המיטה. עד ששרון השכיבה אותי על הגב והתיישבה לי על הפנים עם ישבנה. היא נשכה אותי בחוזקה בביצים, אבל זה לא הספיק לי וצעקתי לה שתנשוך יותר חזק!
(חחחח התחרפנתי לגמרי)
(חחחח התחרפנתי לגמרי)בין היתר זכיתי למלא סטירות מצלצלות על הלחיים מה שהטריף אותי אפילו יותר! 

שרון נשכבה על הגב וביקשה ירידה. לפני שצללתי לכוס שלה הרמתי את רגליה למעלה וסטרתי על הטוסיק הדורש שלה 

בהמשך הורדתי את החוטיני המנומר והדק שלה ושמתי אותו על הצוואר. חוטיני אחד לא הספיק לי, ושמתי עוד חוטיני בצבע ורוד (שהיה בקרבת מקום
) על הצוואר. אחחחח אין כמו הסנפה כפולה של חוטיני ריחני גרררררררר 
) על הצוואר. אחחחח אין כמו הסנפה כפולה של חוטיני ריחני גרררררררר 
לבסוף כששני תחתוני החוטיני תלויים לי על צוואר נשכבתי בין רגליה של שרון והתחלתי ללקק את הכוס הורדרד והמתוק שלה. לאחר כמה דקות שרון התחילה לרעוד ולהתנשף בחוזקה עד שגמרה! חיוך ענקי התנוסס על פניה ועיניה זרחו מאושר! 

שרון נשכבה למנוחה קלה כשרגליה מכופלות, ואני נשכבתי לידה עם הפנים שלי דבוקות לתחת שלה
התחלתי להנות מאווירת הרוגע, אבל שרון הפכה אותי על הגב והתחילה להתפרע עם ישבנה על הפנים שלי ועם פיה על הזין שלי 
התחלתי להנות מאווירת הרוגע, אבל שרון הפכה אותי על הגב והתחילה להתפרע עם ישבנה על הפנים שלי ועם פיה על הזין שלי 
אחרי כמה דקות של מציצה שרון לפתע שמה על הזין שלי גליל נייר טואלט 

בהתחלה לא הבנתי מה זה היה כי ההרגשה הייתה מאוד מוזרה, אבל אחרי שראיתי מה שרון עוללה התפוצצתי מצחוק 

שרון מצצה לי את הראש של הזין שהציץ מתוך הגליל. ההרגשה הייתה מאוד מוזרה 
אחרי ששרון העניקה לי מציצת פוליש נפלאה ואחרי עוד קצת פינוקים הדדיים, היא צעקה שעכשיו אנחנו הולכים להשתולל! 
שרון ביקשה ממני לשבת על הספה ובמהרה התיישבה עליי. הזין הקשיח שלי החליק לכוס הרטוב שלה והיא התחילה לדהור עליי כמו חתולה מיוחמת 

"קדימה תקפיץ אותי דיווו דיווו! יופי יופי!" צעקה שרון והייתה מבסוטית בטירוף מאיך שהקפצתי אותה על הזין שלי. מצצתי את פטמותיה בשקיקה וסטרתי על ישבנה הדורש! 

שרון החזירה לי בכמה סטירות על הפנים מה שממש הכניס אותי לטירוף!
בהמשך קמתי ביחד עם שרון, ובעודה תלויה עליי זיינתי אותה ב 200 קמ"ש בכוס החם שלה 

התחרפנתי מלראות במראה את המחזה הזה! במיוחד שאת ישבנה עטפה החצאית האדומה שלה
חחח שרון צעקה שהיא מרגישה כמו בלונה פארק

חחח שרון צעקה שהיא מרגישה כמו בלונה פארק

לאחר כמה דקות של זיון השכבתי את שרון על המיטה והמשכנו להזדיין במיסיונרית.
ממש בתחילת הזיון שרון שמה לי את הגרביון על הפנים ונגנבה בטירוף כשזיינתי אותה ככה
"אוי אתה מחרמן אותי בטירוף כשאתה ככה עם הגרביון על הפנים" צעקה שרון בזמן שדפקתי אותה חזק בכוס מלמעלה (חחחח שרון התחרפנה לגמרי! אין דברים כאלה
)
)היא סטרה על ישבני בחוזקה והייתה ברקיע השביעי!
בהמשך נעמדנו, שרון נשענה על השידה והמשכתי לזיין אותה חזק בכוס הצר והחם שלה 

תוך כדי הזיון שרון תפסה את החגורה והתחילה להצליף לי איתה על התחת, חחחח אין דברים כאלה! 

תוך כדי שהזין שלי בכוס שלה, שרון התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לדפוק אותה במרץ בכוס הלוהט שלה ולסטור על ישבנה העסיסי והמקפץ! 

בהמשך זרמנו לכפיות לוהטות על המיטה. סטרנו זה לזו על התחת והתחרפנו בזיון לוהט! 

אחרי כמה דקות נשכבתי על הגב ושרון התיישבה על הזין שלי ורכבה עליי ... אחרי שקיפצה קצת על הזין שלי, היא נשכבה עליי והתחילה לטרוף אותי! נשכה אותי בצוואר כמו ערפדית רעבה ואז עברה לאוזניים. אחרי שהיא אכלה את האוזניים שלי עם שיניה החדות, היא לפתע ריירה לי לתוך אחת האוזניים והתחילה להתפקע מצחוק 

לרגע לא הבנתי מה קרה, אבל אחרי ששרון סיפרה לי את מה שעוללה התחרמנתי מזה בטירוף! 

מרחתי את הרוק של שרון מהאוזניים שלי על הפטמות שלה והתחלתי למצוץ את פטמותיה בשקיקה! 

שרון צחקקה כשראתה איך אני נגנב, הגברתי את קצב הזיון ובמהרה התחלתי לזיין אותה חזק מלמטה 

בהמשך עברנו לדוגי לוהט מהיר ועצבני! זיינתי את שרון במרץ בכוס וסטרתי על ישבנה המקפץ!
שרון החזירה לי בקונטרות חזקות וחיממה כהוגן את הזין החרמן שלי עם הכוס שלה 

לאחר כמה דקות התפוצצתי לתוך הכוס החם של שרון וחוויתי אורגזמה מדהימה! 

שרון הייתה ברקיע השביעי! לפני שהלכתי שרון נתנה לי הצלפת פרידה על התחת עם החגורה

גיליתי ששרון מתה על פורצים עם גרביון על הראש, ובמיוחד על כאלה שפורצים לה לתוך הכוס 

מסתבר ששרון היא פורצת לא קטנה בכלל בעצמה. יום אחד היא פרצה לדירתי והתיישבה על פניי עם ישבנה כשישנתי.
התעוררתי ולא האמנתי למראה עיניי! ראיתי מולי את התחת הסקסי של שרון שאותו חצה החוטיני המנומר המטריף שלה! 

"היי! מה אתה ישן? מזמן לא פרצת לי לכוס!" צעקה שרון ושנינו התפוצצנו מצחוק 

"קדימה תזיז את התחתון שלי ותלקק לי שם כמו חתול!" המשיכה שרון והתנפלה לי על הזין 

ליקקתי את הכוס ואת התחת שלה בשקיקה בזמן ששרון מצצה לי את הזין ואת והביצים.
התחרמנתי מזה כ"כ חזק עד שנשכתי לשרון את התחת! 

שרון לא נשארה חייבת והחזירה לי בנשיכות על הזין ובצידי הגוף, חחח צעקתי כמו מטורף! 

שרון הייתה חמה בטירוף ובמהרה עלתה על הזין שלי ברכיבה הפוכה. הקפצתי אותה על הזין שלי לשמחתה הרבה בעודה מייללת כמו חתולה חרמנית! "מייייאאאווווו !!! מיייייאאאווווו !!!"

בהמשך שרון התיישבה מולי בדוגי והתחילה למצוץ לי במציצה חמה ורטובה! 

אחרי כמה דקות נשכבתי על הגב ושרון המשיכה למצוץ לי מהצד בפוזה סקסית! ליטפתי את ישבנה עם יד אחת ועם היד השניה אחזתי בראשה.
הייתי ברקיע השביעי ולאחר זמן קצר עליתי לרקיע השמיני והשפרצתי לפיה המתוק של שרון שהמשיכה לינוק את הזין שלי עד הטיפה האחרונה 

שרון פתחה פה גדול והראתה לי את הכמות הגדולה של הזרע שהיה בפיה גרררררר 

ואז היא אמרה: "לוואל הפורץ!"

נפרדתי משרון השובבה והבטחתי לה שאני אעשה לה עוד הרבה פריצות לכוס

סוף
שרונוש יפה שלי היה מדהים!!!

ואיי ואיי כמה צחקת בפגישה הזאת... אין דברים כאלה!

חולה על התחת הסקסי והשזוף שלך!

חיבוקים ונשיקות!

Lavelle

אמרה שרון בזעם.

) והתיישבה עליי ב-69. היא התחילה לנשוך אותי בביצים ובזין ובהמשך מצצה לי את הזין הקשיח שלי בשקיקה.

( עם האובססיה שלך לגביי , אתה מתחיל להדמות לחיקוי עלוב של אחים שלו אוינק אוינק גברים ... סורי אבל לגמרי אין לך את זה כמו שיש אצלו .. אוינק אוינק