טוב, הגיע הזמן לדיווח סובייקטיבי שלי.
נפגשתי עם ניקה לפני מספר שבועות. מבחינת מראה, היא די הטעם שלי, רזה וחטובה, למרות שאני יכול להבין גם אנשים שלא אוהבים את הטיפוס. חשוב לציין, שהיא לא פרגית צעירה ואני מעריך שעברה את גיל 30, למרות ששוב, מבחינת מראה היא סבבה לגמרי, לטעמי.
בטלפון שאלתי אותה אם מפגש של שעתיים עולה 800 ש"ח כמו שרשום באתר שלה והיא אמרה שכן. כשהגעתי אליה, פתאום אמרה 1200. ממש לא הבנתי מאיפה הסכום הזה הגיע והזכרתי לה שדיברנו על 800 בטלפון, היא אמרה שזה המחיר, העמידה פנים כאילו הייתה לנו אי הבנה וסיכמנו על 1000 (סקס רגיל, בלי אנאלי ובלי שום תוספת אחרת).
אצטט מהשיחה שגרמה לאי ההבנה הנ"ל:
אני: המחיר הוא 800 ש"ח כפי שמופיע באתר?
ניקה: כן.
האמת, שהייתי די קרוב לוותר ולעזוב בשלב הזה, אבל בכל זאת היו לי ציפיות גבוהות מהמפגש והחלטתי לתת עוד צ'אנס.
האקט הראשון היה בינוני מינוס, אני די בטוח שתפסתי אותה ביום לא טוב. היה די מאוחר, והיא כנראה הייתה כבר עייפה. המציצה הייתה חלשה וקצרה, הסקס היה בסדר גמור. למרות שהרגשתי שהיא לא בקטע של להיהנות, היא לא זירזה אותי, החלפנו כמה תנוחות ודי נהניתי. הקטע שלא אהבתי, זה שלא הסכימה למספר תנוחות (סטנדרטיות לחלוטין) וכל הזמן דחתה דברים למפגש הבא, כאילו ברור מאליו שהוא יקרה. הניסון לקשור את הלקוח, על מנת שיחזור, הזכיר לי קצת חברות סלולר שמבטיחות החזר על שיחות (תנוחות נוספות במפגש הבא).
בין האקטים דיברנו על החיים וכל מה שמסביב, השיחה זרמה בכיף. הבחורה מאוד לא סגורה על עצמה, על המקצוע שבחרה ואם בא לה להמשיך עם זה. רואים שהיא בחורה טובה ודי סימפטית.
האקט השני היה דומה לראשון, גמרתי, התקלחתי והייתי בחוץ תוך כשעה וחצי, שזה בסדר גמור מבחינתי, לא הרגשתי שום תקתוק.
לסיכום: לדעתי, צריך לקבוע איתה לשעות מוקדמות יותר, בערב היא כנראה עייפה מידי. אם המחיר שלה היה 300 ש"ח לשעה או 500 ש"ח לשעתיים (אם היא מתעקשת על שעתיים) אז כנראה שהייתי חוזר לעוד ניסיון, כי כמו שציינתי, אני מרגיש שתפסתי אותה ביום לא טוב, אבל ברמות המחירים האלה, היא לא שווה את המחיר, בעיניי.
אמנם, אני גם מרגיש שנעקצתי ב-200 ש"ח, אני אציין שהבחורה בעלת אופי די נוח וסימפטי, וברור לי שהיא מנצלת כל הזדמנות להרוויח יותר. בכל אופן, לא התבאסתי יותר מידי על הכסף, שמחתי לעזור.
למרות שהדיווח שלי סובייקטיבי וגם די מאוזן, ברור לי שאתקל בתגובות עוינות מחלק מהמעריצים, אז ישר אציין שבאתי מקולח, מגולח, מבושם היטב וניקה אפילו לא רצתה שאתקלח.
מקווה שתרמתי לפורום.