לאחרונה שב לפורום שמוגלי ואיתו חזרו הביריונות והקיטורים
ונזכרנו שוב כמה טוב היה כשהוא היה ברוגז עם הפורום.
שווה להזכיר ש:
- מדובר על עכבר ביבים שאיים לבצע אאוטינג לערבה אנושית אם לא ישתוק עבירה חמורה על כללי הפורום.
[QUOTE=מוסלי]ערבוביה תקשיב טוב,
עוד שקר אחד שיצא מפיך לכיווני - אני חושף את כככככככככככככככככככככככככככככככככככככככל שאני יודע עליך. את הכל.
מציע לך להתקפל כל עוד זה אפשרי.[/QUOTE]
- מדובר על אדם שמבחינתו זונה היא חפץ והוא רשאי לעשות בה כרצונו.
[QUOTE=מוסלי]
ואפרת החליטה שבא לה לעשות "פס". אחרי ששאפה אותו התחילו הבעיות. התכרבלה לה כבמיטתה והחלה להדוף כל נסיון להתקרבות מצידי. נצמדתי לגופה המדהים בתנוחת כפיות ומששתי את שדיה. היא כל רגע טענה שקר לה, ושאני מוריד ממנה את השמיכה, ושהיא עייפה ושב150 ש"ח לא קניתי שום דבר. הסתובבה אל הקיר והחלה לנחור.
החלטתי שאותה אני יותר לא לוקח אבל בלי גמירה מפה אני לא יוצא!
המתנתי עד שתירדם וביצעתי בה את זממי בהשראת סרטי הSLEEPING GIRL .
כשקמתי לצאת, אפרת הייתה חצי ערומה, רגליה פזורות בצורה לא ברורה תחת השמיכה שגמרתי עליה.
לא נותר אלא לתהות מה קרה לאחר מכן ולאיזה מחזה נחשפה אותה הפקידה כפתחה את הדלת, מחזה שהיה נמנע מעיניה לו רק איפשרה חדר נורמלי עם מים ללקוח ותיק.
ואני? חמקתי מהבנין מבלי שאף אחד ראה אותי... עם עוד חויה לפנתיאון... 
[/QUOTE]
[QUOTE=מוסלי]
ילד רוסי? גם אם ימות - לא ילך להלשין על הוריו במשטרה.
ילד ישראלי? חונך ההיפך.
בשביל שאישה רוסיה תתלונן על הטרדה מינית במשטרה דרוש חיה במלוא מובן המילה. לישראלית לא צריך הרבה, נגעת נסעת. נגעת באישה? נסעת בניידת.
במקרה הנ"ל האשה הייתה רוסיה, סלחה לח"כ והמשיכה בטיפול.
[/QUOTE]
- מדובר על אדם שסרסר זונה בעברו.
[QUOTE=administrator]חברים יקרים.
יודעים אתם כמה אני "אוהב את עמית" ...
אבל יש דבר שצריך להבין יותר נכון חייבים להבין.
חוקי הפורום חייבים להשמר הרי יש אתר בית לפורום ויש הוראות שחייבים לשמור.
פרסום של אחד החברים כאן על בחורה שלא נראת למנהל מכל סיבה שהיא וזה יכול להיות כל דבר, זכותו לא לאשר את זה.
למשל:
אני קבלתי כמה הוראות מפורשות לגבי פרסום של בחורות מסוימות שהן לא יכנסו כאן לפורום ואם אני יראה אותם מפורסמות כאן אצתרך מיד למחוק כל דבר הקשור אליהן.
הסיבות שמורות אצלי ואני לא יכול לומר לכם למה, אבל זה מה יש.
יש גם הרבה חוקים (בגלל החוק החדש) שאני צריך לאכוף אותם ולשמור על דברים מסויימים שלא יכנסו, ומצד שני אני מעביר כמה דברים כדי שפורום זה ימשיך בדרכו כמה שאפשר באותו מתכונת, כגון אי הכנסת תמונות של בחורות ישירות לפורום.
דבר נוסף:
אני גם יכול לדווח כאן כמוכם ( גם אני פעיל

) ואני לא עושה זאת כדי שלא יחשבו שאני נותן במה למועדפות שלי (ויש כאלה) והן לא יודעות ובחיים לא ידעו מי אני כדי לא לקבל מהן יחס מועדף.
מה שכן אם אני רואה דיווח של אחד החברים על בחורה שאני מכיר אני יכול לומר לו מה אני חושב עליה (מהכרות שלי איתה) בצורה אוביקטיבית לחלוטין.
מה שעשה עמית (חברי היקר

) למוסלי אני לא יודע אם זה מוצדק או לא, אבל חובה לכבר את בקשת מנהל הפורום שהסיבות שלו שמורות לו בלבד, לא תמיד חייב מנהל הפורום להסביר למה,מה ,וכמה, או שאסור לו להסביר למה החליט מה שהחליט, לפעמים זה בגלל הבחורה המפורסמת ולפעמים זה בגלל החבר שפרסם אותה, הרי יש כאן גם חברים בעלי מיקומים או בעלי משרד ליווי(ואני לא מחדש כלום) בעלי אינטרס מסויים ואת זה גם אני מנסה לאכוף.
כשמוסלי פרסם נערה שהוא הנהג שלה הוא כאילו בעל המשרד (גם הוא מרוויח מזה), זה דבר שגם אני לא ארשה ויש לי גם הוראות לגבי זה גם אני לא אתן שיפרסמו נערה שעובדים איתה בשום צורה או שמרוויחים ממנה בכל דרך.
לכן יש הצדקה מסויימת להחלטה של עמית (כמה שאני אוהב אותו:)))
החזרתי את מוסלי בכל זאת מכיוון שאני מאמין שלכל אדם מותר לתת הזדמנות להבין כמה שאפשר את הטעות, ואם יהיה אפשרי להסביר לו את הטעות ויבין זאת, מה טוב.
שלכם באהבה
אדמין
[/QUOTE]
- מדובר על גנב לשעבר.
[QUOTE=מוסלי]אפשר להוסיף משהו קטן משלי?
הרבה זמן הייתי עם מסך שבור בפלאפון: למי יש זמן להתעסק בזה?
מקבל שיחות, מחייג - יופי לא צריך יותר מזה.
(מובן שלא אתנגד למכשיר חדש, רק שיבוא כבר)
הוכנסתי ל"חדר הטיפולים" לחכות ובום! מכשיר שוכב על המיטה
ניקח? לא ניקח? - לקחתי.
קימה מיידית, סירוב מידי לטיפול וסידורים מידיים שהומצאו בו במקום.
פתאום צלצול בדלת.
נכנס מישהו ומתחיל בסיפורו המרגש "שכחתי פה אצלכם..."
בו זמנית גם אני פוצח בסיפורי המרגש לא פחות "טוב, תודה אז נשתמע..."
כך התחככנו חזה בחזה,
הנכנס והיוצא,
בעליו של המכשיר לשעבר והבעלים הנוכחי. [/QUOTE]
הוא איש מסוכן והפורום צריך להקיא אותו.
(ותודה לכל מי שסייע במציאת הקישורים)