כידוע לכם (או שלא) דיווחתי בעבר כי הייתי עם המלאה שנתנה שירות בינוני למדי וקיבלה את הציון 7,כמו כן שיתפתי אתכם
בהרגשותי כלפי השותפה שלה,השמנה יותר,בתקווה להיות גם איתה וסוף סוף לדעת שסגרתי מעגל.
יש בנייכם שירימו גבה או אולי יחשבו שאני משוגע ויגידו שהשמנה היא כלל לא מציאה, אבל מבחינתי היא ממש
לא אכזבה ובמידה והסכום אותו היא מבקשת ירד לכיוון המאה יש מצב שאקח אותה לסיבוב נוסף.
11 בלילה ו"צמד הבנות" יושבות בתחנה האוטובוס הקבועה שליד הגן,אני עוצר ודורש לשלומן והן במבטן מזהות אותי
ושואלות בנימוס "מה קורה"?. זה היה ימים בודדים אחרי שסיפרתי למלאה שהן מפורסמות באינטרנט והיא השיבה שעידכנו אותה בנושא והוסיפה את שם האתר סקס אדיר. שאלתי אם המחיר עדיין 200 והן עקשניות מטבען השיבו בחיוב, לכן נסעתי לכיוון צ'לנוב
בתקווה למצוא בחורה כלבבי.
חזרתי חזרה להר ציון ולאותה תחנה ושוב נעצרתי ליד "צמד הבנות" ושאלתי "נו מה יהיה? עם מחיר כזה אתן תשבו כך עוד שעה!".
הצעתי 150 לשמנה רק כדי לסגור את הפינה של סגירת המעגל והיא בשלה,חברתה דוחקת בה שתסכים כדי שלפחות לא יחזרו
הביתה בכיסים רייקים,היא לבסוף משתכנעת ועולה.
בנסיעה האווירה זורמת וחייכנית ויש הרגשה שאנו מכירים כבר שנים,אני מאיץ ונוסע למקום מרוחק,במהרה אנו עוברים לאחור ומתחילים בעניינים. היא חושפת הכל ומתחילה במציצה ללא קונדום, תשמעו... הפתעה לטובה, הבחורה יודעת למצוץ מצוין ובנוסף לבקשתי
יורדת לבייצים תוך שהיא שואבת אותם לפייה כך במשך כ- 5 דקות שלאחריו שכבה על גבה ואני בתוכה.
תוך כדי שאני בתוכה אנו נצמדים ומתנשקים ללא כל התנגדות מצידה עד לגמירה המיוחלת.
לסיכום...למרות שהיא שמנה ואת חלקכם זה כנראה מרתיע,דעו כי רמת השירות והסובלנות שלה גבוהים,סה"כ ציון 7.5.
אני את שלי עשיתי ושמח שסגרתי מעגל,
היום אני יכול ללכת בגאון ולצעוק בקול...."הייתי עם צמד הבנות שנראות רק בחופש הגדול".