לוואל ושרון בפגישה סוטה במיוחד! 

נפגשתי עם שרון מיד איך שהיא חזרה מרכיבת האופניים שלה. היא פתחה לי את הדלת כשהיא לובשת טייץ' שלושת רבעי שישב בצורה מושלמת על ישבנה התפוחי!
אחרי חיבוק, נשיקה וכמה מזמוזים, שרון הורידה את הטייץ' עם החוטיני הורוד עד הברכיים והזמינה אותי לצלול למטה. התיישבתי על ברכיי, התחלתי להסניף את ישבנה ובמהרה ליקקתי את חור התחת שלה! 

אחחחח איזה טעם משגע יש לטוסיק של שרון אחרי האופניים 

המשכתי להריח ולהסניף את גופה של שרון. הורדתי את הגופייה שלה ומצצתי בשקיקה את פטמותיה הזקורות. שרון הרימה את ידה השמאלית ומיד ליקקתי את בית השחי שלה עד ששרון קפצה (זה מדגדג אותה
). שרון הרימה את ידה הימנית והתנפלתי גם על בית השחי השנייה 
). שרון הרימה את ידה הימנית והתנפלתי גם על בית השחי השנייה 
בהמשך ליקקתי את בטנה של שרון, ואז את הפופיק שלה טיפה, ירדתי לכוס החלק שלה וליקקתי את הפרח הורדרד הזה בהנאה גדולה! נעמדתי, הסנפתי את הצוואר של שרון ונישקתי אותה בצוואר.
שרון התכופפה לעבר הזין הקשיח שלי והתחילה למצוץ לי אותו במציצה חמה ורטובה וגם פינקה את שתי הביצים החלקות שלי! גררררר התחרפנתי! 

זרמנו למקלחת... התחלנו לסבן זה את זו ולהתמזמז. החלקתי את הזין שלי על פלחי ישבנה של שרון וסיבנתי את הציצים שלה. שרון סיבנה את הזין שלי וחירמנה אותי בטירוף! סיבנתי לה את הכוס ואת התחת ובערתי מחרמנות
אחחח התחת העסיסי הזה פשוט לאכול אותו!
אחחח התחת העסיסי הזה פשוט לאכול אותו!כאשר ירדתי כדי ללקק את ישבנה, שרון הרטיבה אותי מלמעלה ושיחקה עם שיערי הרטוב. שרון
התלהבה מהאורך שלו, משכה אותו למעלה ועשתה לי אחלה תסרוקת

התלהבה מהאורך שלו, משכה אותו למעלה ועשתה לי אחלה תסרוקת

יצאנו מהמקלחת ושרון מצצה לי עוד טיפה את הזין, אחחח שפתיה המתוקות משגעות אותי!
אחרי המקלחת שרון לבשה בחזרה את הגופיה הורודה שלה, את החוטיני הורוד (שבו היא עשתה אופניים) והפעם את השורט האדום המחרפן שלה! 

הרצנו משחק משעשע ששרון רוכבת על אופניים ואני מנסה להתחיל איתה ורודף אחרי הטוסיק המקפץ שלה 

שרון רכבה בטיילת ועצרה לרגע כדי לשתות מים... ניגשתי אליה מאחורה ותפסתי את ישבנה התפוחי! (חחח שרון עשתה תנועות שהיא נותנת לי בוקס
)
"אתה רוצה אולי לשתות מים?" שאלה שרון והביטה בי בשובבות...
"תודה רבה (לקחתי את מיכל הקצפת ששימש אותנו כבקבוק מים
) האמת שאני רוצה אותך! את נראית מצויין" עניתי לה והמשכתי למזמז אותה..
) האמת שאני רוצה אותך! את נראית מצויין" עניתי לה והמשכתי למזמז אותה.."הממממ תודה. תשמע האמת היא שאתה מפריע לי קצת, אני עכשיו במשימה... אז ביי! ואל תעקוב אחריי!" דרשה שרון כשחיוך ממזרי מרוח על פניה והתחילה להתרחק ממני.
"היי סקסית תעצרי בצד!" צעקתי לשרון ומצאתי אותה מתחבאת ממני בפינה (שרון התחבאה מאחורי הארון).
"אההההה! אתה עוקב אחריי! ידעתי שתעקוב אחריי! תשכב מיד על המדרכה עכשיו אני אכסח אותך! אתה יודע שיש לי חגורה שחורה? הנה לך קבל את זה! אתה מרגיש את החגורה השחורה שלי?!"
צעקה שרון והתחילה להצליף לי על התחת עם החגורה שלה בזמן ששכבתי על הבטן על המיטה.
צעקה שרון והתחילה להצליף לי על התחת עם החגורה שלה בזמן ששכבתי על הבטן על המיטה.אחרי ששרון קצת נרגעה היא דרשה לדעת למה אני עוקב אחריה? אז עניתי לה שלא יכולתי לעמוד בפני התחת השובב והמקפץ שלה גרררררררררררררר 

שרון שוב אמרה שהיא נמצאת במשימה מאוד חשובה והתיישבה על פניי עם ישבנה התפוחי שאותו עטף שורט אדום אששששששששששש

הסנפתי בשקיקה את ישבנה של שרון והתענגתי על הטוסיק העסיסי והחצוף שלה. הזין שלי עמד כמו טיל והתפללתי שמתיישהו שרון תשחרר אותו לחופשי
(מהתחתונים)
(מהתחתונים)שרון חנקה אותי עוד קצת עם ישבנה ואז נתנה לי למזמז לה את התחת באין מפריע
עד ש...
עד ש..."אתה יודע שאתה חתיכת בן זונה?! אתה הכנסת אותי להריון!"
צעקה שרון...
צעקה שרון..."מה? מתי הספקתי?"
שאלתי אותה בהלם.
שאלתי אותה בהלם."יש לי עכשיו איחור של שבועיים במחזור! מה את צוחק שם? (התפוצצתי מצחוק) אתה תהיה עוד מעט אבא, קדימה תביא כסף להפלה!" צעקה שרון. התפוצצנו מצחוק

תפסתי את הרוכבת הסקסית שרון ונפלתי על המיטה ביחד איתה ככה שהציצים החצופים שלה דוקרים לי את הפנים 

"עכשיו תצטרך לזיין אותי חזק כדי שתהיה לי הפלה טבעית! למה לא שלפת בזמן הא?"
צעקה שרון והתפוצצה מצחוק. שרון נראה לי הגזמת עם הוודקה 
צעקה שרון והתפוצצה מצחוק. שרון נראה לי הגזמת עם הוודקה 
התנפלתי על פטמותיה הזקורות ומצצתי אותן בשקיקה, וגם ליטפתי את ישבנה, בזמן ששרון התחככה על הזין שלי עם מפשעתה שהייתה בתוך השורט האדום 

שרון רצתה ירידה ונשכבה בהתלהבות על הגב. הורדתי ממנה את השורט האדום שאותו שרון מיד הלבישה לי על הראש, ואז הורדתי את החוטיני הורוד שלה שאותו שרון הלבישה לי על הצוואר (אחרי שהסנפתי אותו כהוגן כמובן
)
)שרון התפוצצה מצחוק ואמרה שאני חייב לראות את עצמי במראה, חחחח נראיתי מצחיק בטירוף! 

נזכרתי במיכל הקצפת, והבאתי אותו מהר למיטה. השפרצתי על הכוס של שרון כמות יפה של קצפת ושרון צעקה מרוב שזה היה קר
צללתי למטה התחלתי לאכול לה ת'כוס בשקיקה!
צללתי למטה התחלתי לאכול לה ת'כוס בשקיקה! "העוגיה טעימה לך?" שאלה שרון וחייכה לעברי בשובבות...
"גררררררר מאוד!" גנחתי בחרמנות.
חחחח בזמן שליקקתי לשרון את הכוס חלק מהקצפת נפלה למטה, אז מרחתי לה את הקצפת על החור של התחת 

"נו מה עשית שם? עכשיו תנקה גם את הטוסיק, עשית שם בלאגן" אמרה שרון.
"אהההההה גרררררררר עשיתי בלאגן בחורים שלך!"
אמרתי לשרון והתפוצצנו מצחוק.
אמרתי לשרון והתפוצצנו מצחוק."אחרי שבילגנת את החורים שלי תלקק לי ת'כוס ותעשה שם סדר!"
דרשה שרון והמשיכה להתפקע מצחוק.
דרשה שרון והמשיכה להתפקע מצחוק.אחרי כמה דקות הבונבונית הסקסית שלי גמרה ברעידות והתנשפויות קלות וקרנה מאושר 

נישקתי אותה בירכיים ובכוס המתוק שלה והתיישבתי מעליה ב-69.
שרון מיד התחילה להפליק לי על התחת וצעקה: "יייאאאאהההוווווו הנה התחת הסקסי שלך!" 

שרון לקחה את הזין שלי לפיה והתחילה למצוץ לי בשקיקה בזמן שליקקתי את הכוס ואת חור התחת שלה. שוב עשיתי עם הקצפת בלאגן בחורים שלה והתחלתי לסדר את הבלאגן עם לשוני השובבה 

"איזה תחת שובב! התחת שלך נתון לחסדיי עכשיו!" צעקה שרון והפליקה לי על התחת ללא הפסקה 

ואאאאווווו בערתי מחרמנות! היה אששששששששש!
"בא לי עכשיו משהו מתוק!" צעקה בהתלהבות שרון...
התיישבתי מול שרון והתחלתי לנענע ת'זין שלי מצד לצד ובמעגלים.
"רגע נקניקיה פרועה שלי!" צחקקה שרון ותפסה את מיכל הקצפת (שוב התפוצצנו מצחוק)
המשכתי להרקיד ת'זין שלי מול הפנים של שרון, היא תפסה אותו וציירה עליו
עם קצפת 
עם קצפת 
היא עטפה לי ת'זין עם שפתיה המתוקות ומצצה את הזין המאוהב שלי 

לא כל יום שרון זוכה לזין מתוק ומאוהב כזה, שרון חירפנה לגמרי עם המציצה שלה את הנקניקיה הפרועה שלי 

אחרי ששרון העיפה אותי לתקרה עם המציצה המדהימה שלה, נשכבתי על המיטה ושרון זינקה על הזין שלי. התחלתי לזיין אותה מלמטה בכוס, ליטפתי ומזמזתי את גופה הענוג 

שרון נשכבה עליי ונעצה את שיניה החדות באוזן שלי. מיד שחררתי צעקה והגברתי את קצב הזיון מה שהיה בדיעבד טעות כי כמעט נשארתי בלי אוזן 

"קדימה זונה תפתחי פה גדול!" צעקה שרון והביטה בי בחיוך ממזרי.
פתחתי פה גדול ושרון ירקה לי תוך הפה 

התלהבתי מזה בטירוף ודרשתי עוד! שרון נשכה אותי בינתיים בצוואר ואחרי שהצטבר לה עוד רוק היא ירקה לי שוב לתוך הפה. נדלקתי בטירוף! 

עברנו לספה. התיישבתי על הספה ושרון התיישבה לי על הזין. הורדתי מראשי את השורט האדום ושמתי אותו על הראש של שרון. היא נראתה מצחיק בטירוף עם השורט הזה על הראש
שרון הסקסית התחילה לקפץ עליי וירקה לי שוב לתוך הפה. ואז התחלנו לסטור זה לזו. אני סטרתי לשרון על התחת והיא סטרה לי על הלחיים. באיזשהו שלב שרון החטיפה לי סטירות כ"כ מצלצלות עד שהראש של אף מצד לצד והלחיים שלי בערו 

התחרמנתי עוד יותר! קמתי ביחד עם שרון תוך כדי שהיא תלויה עליי והתחלתי להקפיץ אותה באויר 

שרון התחילה להשתולל וממש עפה. היא רצתה להציץ במראה, אז הסתובבתי ככה שהיה לה נוח לראות את הטוסיק השובב שלה מתעופף באויר ומקפץ

אחרי כמה דקות התיישבתי שוב על הספה ביחד עם שרון והיא נחתה עליי בפוזת הצפרדע

שרון קיפצה עליי במרץ, התלהבה מהכובע המצחיק שלה וירקה לי לתוך הפה 

בהמשך הרמתי את שרון ונשאתי אותה למיטה. השכבתי אותה על המיטה, הזין שלי עדיין בכוס שלה והמשכתי לזיין אותה במיסיונרית 

הסנפתי בשקיקה את השורט האדום שהיה על ראשה של שרון ושחיתי בכוס הרטוב שלה!
בהמשך הרמתי את רגליה והמשכתי לזיין אותה כאשר רגליה על כתפיי... גרררר מדליק! 

נשכבנו על הצד... שרון ירקה לי לתוך הפה והמשכנו להזדיין בכפיות לוהטות, תוך כדי שאני משחק עם הרוק של שרון בפה שלי, מלטף את גופה ומפליק מידי פעם על ישבנה.
שרון לא השאירה את הטוסיק שלי בודד וסטרה על הקטן והשובב שלי ללא הפסקה... הוא בער 

אחרי הכפיות הלוהטות שרון נשענה על השידה, כאשר השורט האדום על ברכיה. הכנסתי את הזין הקשיח שלי לכוס החם שלה והתחלתי לזיין אותה כשאני באטרף! 

לפתע שרון לקחה את החגורה השחורה שלה והתחילה להצליף לי איתה על התחת במיומנות רבה! שני הפלחים שלי קיבלו הצלפה הגונה
(חחח שרונוש את אלופה בזה! זאת הייתה אשכרה הצלפה אחורית
)
(חחח שרונוש את אלופה בזה! זאת הייתה אשכרה הצלפה אחורית
)שרון התיישבה בקצה המיטה בדוגי והמשכתי לזיין אותה בכוס הלוהט שלה! הטוסיק התפוחי שלה קיפץ ולא יכולתי להוריד את העיניים מהמחזה המדהים הזה! 

שרון התלהבה גם כן והציצה במראה על הטוסיק השובב והמקפץ שלה 

אחחח איזו סקסית פשוט לאכול אותה! 

זחלנו על המיטה, ואחרי שטרפתי עם לשוני את חור התחת של שרון והמשכנו להזדיין בדוגי לוהט!
אחרי כמה דקות של זיון מטמטם, הפלקתי בתרועת ניצחון על שני פלחי ישבנה של שרון (חחחח בו זמנית) והשפרצתי כמות אדירה של זרע לתוך הכוס החם והורדרד שלה 

שרון הייתה מסופקת מאוד והודתה לי על זיון מהנה 

נפרדנו בחיבוק ונשיקה וקבענו להפגש בימים הקרובים 

אחרי כמה ימים שרון הפתיעה אותי בביתי. ישבתי על הספה וראיתי טלויזיה... כבר באתי לעשות ביד מרוב חרמנות כשלפתע לסלון נכנסה שרון כשהיא לובשת את השורט האדום שלה! 

גרררררר טוסיק שובב שלי חזר מהאופניים!
אמרתי לעצמי וחייכתי מאוזן לאוזן.
שרון עשתה מול פניי ריקוד חושני וסקסי ואז התיישבה על הזין שלי והתחככה בו עם ישבנה ממש כמו חשפנית מקצועית
אמרתי לעצמי וחייכתי מאוזן לאוזן. שרון עשתה מול פניי ריקוד חושני וסקסי ואז התיישבה על הזין שלי והתחככה בו עם ישבנה ממש כמו חשפנית מקצועית

בערתי מחרמנות! חפנתי בשני ידיי את שדיה המתוקים והרגשתי את הזין שלי הופך לנקניקיה קשיחה במיוחד! 

חיבקתי את שרון והסנפתי את גופה הענוג, הריח שלה שיגע אותי! שרון הובילה אותי למיטה, ואחרי שנשכבתי על המיטה היא התיישבה עם ישבנה על פניי וחנקה אותי קצת עם הטוסיק הסקסי שלה שאותו עטף השורט האדום גררררררררררר 

הזזתי את השורט הצידה והתחלתי ללקק בשקיקה את שני החורים הטעימים שלה! שרון נשכה אותי כמה פעמים בצדדים מה שגרם לי לקפוץ
ואז היא התכופפה לעבר הזין שלי והתחילה ללקק אותו כמו חתולה... מלקקת אותו בחושניות ואז מכניסה אותו לפיה ומעניקה לי מציצה מחרפנת. זה מה שנקרא מציצת פוליש במיטבה! 

בערתי מחרמנות! והרגשתי איך אני עף לעבר הרקיע השביעי... שרון עלתה עליי לרכיבה הפוכה והתחלתי לזיין אותה בזיון טרמפולינה. שרון התחילה לצעוק ולהניף את ידיה באויר. הצטרפתי אליה והנפתי את ידיי גם כן. חחח איזה זיון מטורף זה היה 

שרון שמה אודם על שפתיה וממש רציתי שהיא תמצוץ לי ת'זין עם האודם האדום שלה 

שרון הביאה כוס יין וצחקקה בממזריות. היא נישקה את כוס היין, התיישבה בדוגי מול המראה, עטפה את הזין שלי עם שפתיה המתוקות והתחילה למצוץ לי בשקיקה בזמן שליטפתי את ישבנה השובב שאותו עטף השורט האדום האהוב עליי 

אחרי כמה דקות רעדתי ללא שליטה והשפרצתי לפיה של שרון כמות יפה של זרע!
שרון צחקקה ואמרה בחיוך: "לוואל בולע שפיך!" 

ואז היא תפסה את כוס היין וירקה את הזרע לתוך הכוס

"קדימה תבלע את זה!" צעקה לעברי שרון 

נישקתי את הסימן של שפתיה של שרון שעל הכוס וליקקתי את האודם שנשאר על הכוס (חחח התחרפנתי לגמרי
)
)ואז שתיתי את הזרע בשקיקה! שיחקתי איתו קצת בפה ובלעתי אותו כמו שרמוטה טובה! יאמי יאמי!
התפוצצנו מצחוק! ותודה לשרון על ארוחת הבוקר הטעימה והמזינה!

סוף
שרונוש סקסית שלי היה מדהיייייייים !!!

אחחח איזה זיון חם ולוהט היה לנו! 

והדברים המטורפים שעשינו הוסיפו אחלה פלפל

חולה לך על הישבן הסקסי שלך גררררררר 

Lavelle

(שלא לומר פתטי).

גם הנעליים שלי נעלמו והכי גרוע זה שלא השאירו לי את הבקבוק וודקה שלי!
תשמע אני צריכה לעשות קניות בכיכר המדינה... נעליים, שמלה, חזייה... אני צריכה שתיתן לי כסף!"
וווואאאאווווו איזו זונה צווחנית הייתי! מה שכן נהנתי מזה חבל על זמן!