כ דגימות בחיי הנשואין - דף 6 - סקס אדיר

דגימות בחיי הנשואין

51
אני לא מצביע ליכוד (ולא, גם לא למפלגת מרכז כלשהי - חסכתי לך עקיצה נוספת)

ואם שגיאת כתיב אחת מתוך שרשור שלם הופכת את עורך - הבעיה היא כנראה אצלך.

ואני לא מנסה להבין "מה אחוז הטובעים לפי מספר האנשים שעונים לי בפוסט"
אם זה מה שהבנת אז כנראה - שיש לך עוד בעיה.

לצערך אני לא נוהג לבזבז אנרגיה על מקרים כאלה, אז זה בעצם יהיה הפוסט האחרון המופנה אליך.
ploni2012-11-29 16:37:22

דגימות בחיי הנשואין

53
[QUOTE=אחים שלו גברים]מר נפוח ב״מיטבו״, אדמין לא הגיע הזמן לחסוך מהפורום את המפגע הזה?[/QUOTE]
זה נשמע כמו: "אוי אוי אוי... כואב לי בעיניים. אני לא יכול לסבול את זה. אני כל כך רגיש..."
אחים שלא גברים, תפנים:
מר נפוח או מתוק נפוח, זה לא משנה.
מרגע שהבנתי שהנוכחות שלי מבאסת אותך, עשית לי את היום - כל יום.
אני כאן כדי לדגדג.
אני כאן כדי לעקוץ.
אני כאן כדי לבקר.
אני כאן כדי לדווח.
אם אתה לא מרוצה ונכנס לחוסר רוגע כתוצאה מכך, אתה מוזמן ללעוס גת/לקחת רגיעון של הדס (מה אכפת לי).
אתה יכול לקרוא לי מפגע מכאן ועד הודעה חדשה, אבל הלו, זה לא חלון מה שאתה מסתכל דרכו וחושב שאתה רואה אותי שם.
לא, זו מראה.
I fart in your general direction

דגימות בחיי הנשואין

54
אתה כאן כי אתה אדם אומלל ושקרן
חיי הנישואים שלך מחורבנים ואתה תקוע בהם בלי יכולת לעזוב
ובחיים האמיתיים אתה פקיד עלוב
אבל המדיה סובלת כל שקר.

אתה מקבל זקפה מלהציק לאנשים שכל חטאם היה לכתוב בשגיאות כתיב כאשר כבר הוכח לך שגם אתה לא נקי משגיאות.

בקיצור אתה נפוח וצבוע.

דגימות בחיי הנשואין

55
[QUOTE=אחים שלו גברים]אתה כאן כי אתה אדם אומלל ושקרן
אבל המדיה סובלת כל שקר.

אתה מקבל זקפה מלהציק לאנשים שכל חטאם היה לכתוב בשגיאות כתיב כאשר כבר הוכח לך שגם אתה לא נקי משגיאות.

בקיצור אתה נפוח וצבוע.
[/QUOTE]
מה שתגיד "אחים שחיים בכחש", מה שתגיד.
רק אל תשכח: זה לא חלון. זו מראה.
אם כבר העלית את זה, אז אעשה לעצמי outing קטן:
חיי הנישואין שלי מאושרים, הגם שאני מגוון מדי פעם.
תפנים את זה טוב טוב: אני מת על אשתי. אני מוקיר אותה, אני מכבד אותה, אני מטורף עליה ואני מעריץ את הקרקע שעליה רגליה דורכות.
יש לי את אחת הנשים המדהימות ביותר שחיות במדינתנו. היא אינטיליגנטית, היא מדהימה בעבודתה, היא אם השנה - כל שנה, היא כוסית על והיא זיון מטורף. זה רק אני שדפוק ולא מסוגל להסתפק רק בה. Embarrassed
חיי נישואין מחורבנים? חחחחחחחחחח... הצחקת אותי.
פקיד עלוב? חחחחחחחחחח... וואלה - קומיקאי על נהיית. אם לא היית כל כך מעציב הייתי צוחק.
בשונה ממך, עלוב נפש מאוס, שנטפל לזונה אומללה וקורא לה בהמה באופן אובססיבי, כי איך לך חיים, אני לופת את החיים במלואם ומוצץ ויונק את כל לשדם ועסיסם. נהנה מכל רגע ועושה מה שבראש שלי. רק מה שבראש שלי.
שגיאות כתיב?
עזוב. אל תדבר איתי על שגיאות כתיב. זה חלון הראווה של כל אחד מאיתנו.
במקרה שלך, חלון הראווה מלוכלך במיוחד.

דגימות בחיי הנשואין

56
כל מה שיש לי להגיד זה - הפוסל במומו פוסל.
יותר ממה שכתבתי בפוסט האחרון (שבשעה טובה אושר) לא אגיד (ראה זאת כפת לחם שהפרשתי לעני).

אבקש לא להמשיך להספים את השרשור בתקווה שאולי בכל זאת תצא ממנו פואנטה והוא ימצא את עצמו בשבילי ובשביל אנשים נוספים.

דגימות בחיי הנשואין

57
[QUOTE=ploni]קיש - ראה את ההודעה הראשונה של השרור , בה מצוין בפירוש שעשיתי כבר שיעורי בית ואפילו עשיתי סבבי דירות לבחון את מצב השוק.
כשהולכים לסכן משהו לא בודקים רק את רמת הסיכון אלא גם את רמת הרווח, וכמו שהבנת את זה כבר בדקתי.
השרשור הזה נועד לבדוק את רמת הסיכון (ע"י שאלה אחת פשוטה שאתה תרם הועלת לענות עליה :) )
[/QUOTE]
אין לי מה לתרום אחינו, לא מבין בזה.
אני רווק, אני לא מתעסק במערכות יחסים.
אין ולא יהיו לי נקיפות מצפון (כי אין ולא יהיה על מה).
אבל אם אתה שואל אותי - גם מפגש עם זונה נחשב לבגידה (אבל פחותה מבגידה שבה אתה מנהל מערכת יחסים).
ולגבי עוד נושא שעלה כאן - אתה צודק, בדרך כלל אתה לא אמור להתפס. אבל כמו שנמרוד ציין, הכל יכול לקרות בחיים...
ולסיום - בגידה או לא, חיה עם זה ותתמודד עם זה, כי זה כמעט בלתי אפשרי להתמודד עם האפשרות השניה (מונוגמיה).
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

דגימות בחיי הנשואין

58
[QUOTE=ploni]
אני לא מצביע ליכוד (ולא, גם לא למפלגת מרכז כלשהי - חסכתי לך עקיצה נוספת)

ואם שגיאת כתיב אחת מתוך שרשור שלם הופכת את עורך - הבעיה היא כנראה אצלך.

ואני לא מנסה להבין "מה אחוז הטובעים לפי מספר האנשים שעונים לי בפוסט"
אם זה מה שהבנת אז כנראה - שיש לך עוד בעיה.

לצערך אני לא נוהג לבזבז אנרגיה על מקרים כאלה, אז זה בעצם יהיה הפוסט האחרון המופנה אליך.
[/QUOTE]
ploni - לא היית צריך לכתוב תגובה נוספת כדי לבסס את מעמדך כ"מאור הגולה".

דגימות בחיי הנשואין

59
מר נפוח למה אתה משקר
הרי שנינו יודעים את האמת
והיא רחוקה ממה שאתה מציג מרחק גלות.

[QUOTE=gunner]
[QUOTE=אחים שלו גברים]אתה כאן כי אתה אדם אומלל ושקרן
אבל המדיה סובלת כל שקר.

בקיצור אתה נפוח וצבוע.
[/QUOTE]
מה שתגיד "אחים שחיים בכחש", מה שתגיד.
רק אל תשכח: זה לא חלון. זו מראה.
אם כבר העלית את זה, אז אעשה לעצמי outing קטן:
חיי הנישואין שלי מאושרים, הגם שאני מגוון מדי פעם.
תפנים את זה טוב טוב: אני מת על אשתי. אני מוקיר אותה, אני מכבד אותה, אני מטורף עליה ואני מעריץ את הקרקע שעליה רגליה דורכות.
יש לי את אחת הנשים המדהימות ביותר שחיות במדינתנו. היא אינטיליגנטית, היא מדהימה בעבודתה, היא אם השנה - כל שנה, היא כוסית על והיא זיון מטורף. זה רק אני שדפוק ולא מסוגל להסתפק רק בה. Embarrassed
חיי נישואין מחורבנים? חחחחחחחחחח... הצחקת אותי.
פקיד עלוב? חחחחחחחחחח... וואלה - קומיקאי על נהיית. אם לא היית כל כך מעציב הייתי צוחק.
בשונה ממך, עלוב נפש מאוס, שנטפל לזונה אומללה וקורא לה בהמה באופן אובססיבי, כי איך לך חיים, אני לופת את החיים במלואם ומוצץ ויונק את כל לשדם ועסיסם. נהנה מכל רגע ועושה מה שבראש שלי. רק מה שבראש שלי.
שגיאות כתיב?
עזוב. אל תדבר איתי על שגיאות כתיב. זה חלון הראווה של כל אחד מאיתנו.
במקרה שלך, חלון הראווה מלוכלך במיוחד.
[/QUOTE]

דגימות בחיי הנשואין

60
[QUOTE=קישקשתא]
אין לי מה לתרום אחינו, לא מבין בזה.
אני רווק, אני לא מתעסק במערכות יחסים.
אין ולא יהיו לי נקיפות מצפון (כי אין ולא יהיה על מה).
אבל אם אתה שואל אותי - גם מפגש עם זונה נחשב לבגידה (אבל פחותה מבגידה שבה אתה מנהל מערכת יחסים).
ולגבי עוד נושא שעלה כאן - אתה צודק, בדרך כלל אתה לא אמור להתפס. אבל כמו שנמרוד ציין, הכל יכול לקרות בחיים...
ולסיום - בגידה או לא, חיה עם זה ותתמודד עם זה, כי זה כמעט בלתי אפשרי להתמודד עם האפשרות השניה (מונוגמיה).
[/QUOTE]

תודה,
אכן כמו שאמרתי העיסוק באם זה בגידה או לא הוא לא רלוונטי.

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”