כ Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב - דף 37 - סקס אדיר

Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב

361
[QUOTE=קישקשתא]בובאר - אתה לא חושב שהגיע הזמן לשקול טיפול מקצועי?

אתה לא מבין שמשבוע לשבוע מצבך מחמיר? Wacko
[/QUOTE]

אל תתן לו רעיונות , טוב. זה מה שאתה רוצה? לקרא את הגירסה שלו לטיפול פסיכולוגי בשבוע הבא..

אם כבר להיות חבר, מדוע לא להראות לבבואר את הדרך הנכונה להשתמש בשטרות.
[TUBE]6MBoQTePZQs[/TUBE] .

363
[QUOTE=רימינג מעשי]
אל תתן לו רעיונות , טוב. זה מה שאתה רוצה? לקרא את הגירסה שלו לטיפול פסיכולוגי בשבוע הבא..
[/QUOTE]
תאמין לי - זה בדיוק מה שעבר לי בראש אחרי שכתבתי את ההודעה. קריצה

כבר תארתי לעצמי את ההתכתבויות בינו ולבין פקושה הלבלר II:

'בוא נעשה משהו בסגנון בובאר המטופל אצל הפסיכולוגית הסקסית שרון, הבוסית תהיה מבסוטית, לא?' צחוק

שני הלבלרים בחופשה מיחצון של הבוסית:

2 stupid guys

קישקשתא2012-12-15 14:21:08
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

364
[QUOTE=פררו רושה]
נראה לנו שמי שצריך טיפול אצל הפסיכולוגית הסקסית שרון Hug אחרי זה זה אתה חוי חוי חוי צחוק
[/QUOTE]
בקטנה פקושה - זה עדיין היה פחות נורא מהביקור אצל הבוסית. קריצה
[QUOTE=קישקשתא] [QUOTE=luciano]הייתי אצל שרון לפני שנתיים באוגוסט כמדומני,היה יום חם בטירוף בחוץ
זה היה במשכנה הקודם בבוגרשוב
הלכתי אליה בהרגשה די טובה,אמרתי לעצמי שסביר להניח שאצל בחורה שיש מסביבה באזז כזה מטורף אמורה להיות חוויה נעימה
נכנסתי,שלמתי,ניסיתי להגיד משהו שישבור את הקרח,נאדה,הבחורה נמנעת מליצור קשר עין,ובכלל נדמה לי שסובלת מתסמונת נדירה שמונעת משרירי הפנים ליצור את הדבר הזה שנקרא חיוך חיוך גדול,ככה זה נראה שרון,אני יודע שאת מרבה להשתמש בזה בהודעתייך,נסי להשתמש בזה גם בחיי היום,תתפלאי אולי גם תהני מזה
לאחר מכן החלה הרס"ר שרון לתפעל אותי:
קח מגבת,מקלחת שם,הנה מיטה
החלה במציצה מכאנית,זה הרגיש לי כאילו r2d2 הרובוט ממלחמת הכוכבים מוצץ לי,לאחר כ2 דקות בקשתי ממנה לשים גומי
מהסיבה היחידה שלמרות שאני מאד נהנה ממציצה,קשה לי לגמור ממנה ופשוט רציתי לסיים את הסיוט עם r2d2
ניסיתי לגמור כמה שיותר מהר,עצמתי עיניים ופנטזתי שאני נמצא עם מישהי אחרת,לא זוכר מי
נוצרה לי ממש סיטואציה שאני רוצה לגמור לא בשביל ההנאה שבדבר,אלא רק בשביל לסיים את זה ולברוח משם
התלבשתי ומהרתי לכיוון הדלת,שרון ליוותה אותי כמובן ללא חיוך וללא יצירת קשר עין,אמרה שלום קר וכאן נגמר הסיוט
יצאתי חזרה אל החום המטורף והלחות הלא הגיונית,אבל הפלא ופלא,לא היה לי חם,הרגשתי מין קרירות נעימה כזאת
מסתבר שהקור המקפיא ששרון מקרירה יכול לצנן את גופך לכמה שעות טובות[/QUOTE]

r2 d2 stop trying to suck my dick

[/QUOTE]
* לפני שהייתי קישקשתא, הייתי luciano.

קישקשתא2012-12-15 19:55:22
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

365
הייתי חסר לך פקושה? Cool
לפחות תשכיל ותלמד שכך לא כותבים מוסקוטרים:
מוסקטריםצרפתית: Mousquetaires) היו חיילים רגליים שחימושם העיקרי – רובה מוסקט (ומכאן שמם). המוסקטרים, אשר התקיימו עוד מראשית המאה ה-16, החלו להיות נפוצים כחיל עיקרי נפרד בצבאות אירופה רק במאה ה-17. בתחילה התחרו המוסקטרים עם נושאי רמחים על הבכורה בין חילות הרגלים, אך עם הזמן נעלמו נושאי הרמחים כליל מצבאות אירופה, ונותרו המוסקטרים – אשר היו בבחינת "סוסי העבודה" של הצבאות, עד אשר הוצאו משירות במחצית השנייה של המאה ה-19.
I fart in your general direction

369
שרון משתוללת עם בבוארוש חשמלי! Tongue

אהלך חבר'ה!

שמי הוא לוואל ואני בעל חנות סקס מאוד מצליחה. יש בחנות שלי כל דבר שמאונן מצוי צריך ואפילו מעבר לזה קריצה

יום אחד הגיעה לחנות שלי בחורה כוסית בטירוף! היא לבשה חצאית שחורה וחולצה לבנה חגיגית. שיערה הברונטי היה פזור ויופיה פשוט היפנט אותי! לא כל יום קופצת לחנות שלי חתיכה ברונטית אקזוטית מלוכסנת עיניים! Tongue

"היי גבירתי אפשר לעזור לך?" שאלתי אותה וחייכתי לעברה בחמימות...

"כן חיוך גדול אני מעוניינת בבובת סקס!" ענתה הבחורה הצעירה בהתלהבות. שאלתי את שמה והיא אמרה שקוראים לה שרון, פשששש איזה שם סקסי חשבתי לעצמי חיוך גדול

"הגעת למקום הנכון שרון יקירתי! יש לי פה מבחר גדול של בובות סקס שיספקו את תאוותייך המיניות הפרועות ביותר!" אמרתי לה והתחלתי להציג לה את בובות הסקס המובחרות שיש לי בחנות.

"אני רוצה את זאת!!!" Tongue צעקה שרון ועיניה נדלקו כאשר הצביעה על אחת הבובות Tongue

"בחירה מצויינת! זה בבוארוש חשמלי, בובת הסקס המתקדמת ביותר שיש לנו! קצת חשמל וקצת טרפנטין ויהיה לך סקס פרוע כל הלילה!" Star אמרתי לשרון שהביטה בבבוארוש חשמלי בחרמנות!

"אני אקח אותה!" Tongue Tongue Tongue צעקה שרון בהתלהבות.

ארזתי לשרון את בבוארוש חשמלי והזכרתי לה שלא תשכח "להשקות" אותו בטרפנטין ולשים כמה דקות בטעינה. שרון חייכה לעברי בשובבות ועשתה לי עיניים לפני שיצאה מהחנות... מעניין מעניין חשבתי לעצמי... נראה לי אנחנו עוד ניפגש Evil Smile

שרון לקחה את בבוארוש חשמלי וצעדה איתו הבייתה (שרון כרכה את ידה מסביב לגוף שלי וככה הלכנו בסלון צחוק)

שרון הגיע הבייתה ומיד חיברה את בבוארוש חשמלי לחשמל. אחרי דקות בודדות בבוארוש חשמלי היה טעון היטב וקם לתחיה.

* עכשיו אני בבוארוש חשמלי

קיבלתי כוס טרפנטין ואחרי שבלעתי אותה בלגימה אחת חייכתי לבחורה חתיכה שעמדה מולי ובהתה בי בסקרנות.

"ואווו איזה כוסית את! ... את זאת שקנית אותי?" שאלתי את שרון...

"כןןןןןןןןןןןןןן!!! קדימה בבוארוש חשמלי שלי תספק אותי מינית! שילמת עלייך הרבה כסף! חסר לך שאתה לא מפרק אותי היטב!" צעקה שרון ותפסה לי ת'זין Tongue

לקחתי עוד שלוק מהטרפנטין ומיד כל הגוף שלי התחיל לבעור מחרמנות! הזין שלי נהיה קשיח בטירוף והרגשתי כמו מכונת סקס משומנת! Approve Evil Smile

עמדנו צמודים זה לזו והתמזמזנו בטירוף! שלחתי יד לתחתון החוטיני הסגול של שרון והרגשתי את הכוס החם והרטוב שלה בוער בידי! Cool
נישקתי את צווארה של שרון והסנפתי את שיערה הברונטי שהיה לו ריח משגע! Tongue
אני אומנם בובת סקס אבל יש לי חושים מעולים! אני הדגם המתקדם ביותר שיש! Star

שרון חשפה את הציצים שלה ונתנה לי לטעום את פטמותיה הורודות והמתוקות! הי היא זחלה על המיטה והזמינה אותי לבדוק את הטוסיק שלה...
הרמתי את החצאית שלה למעלה ולפניי נגלה החוטיני הסגול והסקסי שלה, שחצה את פלחי ישבנה הסקסיים בצורה מושלמת! אני מאוהב! Heart Tongue

הרחתי את הטוסיק התפוחי והסקסי שלה ואז הזזתי את החוטיני שלה הצידה... פאק מי איזה חור תחת מדהים! והכוס הורוד הזה מאמא מיה!!! יש חשמל באוויר! Tongue
התחלתי ללקק את חוריה המתוקים במרץ לשמחתה של שרון שהלכה והתחרמנה יותר ויותר!
לא האמנתי שכזאת כוסית קנתה אותי! אוההההוווו היא הולכת להנות כהוגן מהקניה שלה, בבוארוש חשמלי והזין החשמלי שלו אף פעם לא מאכזבים! Approve

"שרון סקסית שלי! אני כל כך שמח שאת זאת שקנית אותי ולא איזו זקנה בת 60! Wacko את הבחורה שתמיד חלמתי עליה!!!" צקעתי לה בשמחה והמשכתי לטרוף את חוריה המתוקים.

"מה אמרת? אני קניתי אותך לסבתא שלי! אתה מתנת יום הולדת של סבתא שלי! Tongue אני רק בודקת מה אתה שווה בסקס ואח"כ אתה הולך לבלות עם סבתוש! Tongue כדאי מאוד שתספק אותה כמו שצריך היא נימפומנית יותר ממני! חה חה חה!" צחקקה שרון והביטה לעברי בממזריות צחוק

"לא נכון! את סתם אומרת את זה! אני לא רוצה את סבתוש אני רוצה אותך! את קנית אותי!" צעקתי לעברה של שרון, מנסה להתאושש מהבשורה המרה שנחתה עליי מבולבל

"מהההההההההההההההה?????? איזה חוצפן אתה! אתה לא רוצה את סבתוש שלי? אני אראה לך מה זה!!!" צעקה בעצבים שרון, הפכה אותי על הגב והתיישבה על הפנים שלי עם ישבנה! Embarrassed

שרון זיינה לי ת'פנים ללא רחמים עם חוריה ודרשה שאני אלקק לה טוב טוב ת'חורים!
את זה כמובן עשיתי בשמחה רבה! מה זה ליקקתי לה ת'חורים? עשיתי לה פוליש מחרפן! החורים שלה נצצו! Tongue קריצה
שרון הייתה מאוד מרוצה ממני והקניטה אותי שסבתוש הולכת להנות כהוגן מהלשון שלי Shocked צחוק

שרון הייתה סופר חרמנית! היא הורידה את התחתונים שלי והתנפלה על הזין הקשיח שלי! מצצה אותו בשקיקה ואז מצצה את הביצים החלקות שלי שעשו חיים בפיה החם Tongue
שרון קינחה במציצת פוליש נפלאה וצעקה שהיא רוצה ירידה חיוך גדול

היא נשכבה על הגב ודרשה שאני אצלול בין רגליה לעבר הכוס הסקסי שלה! Tongue
הורדתי את החוטיני הסגול שלה, הסנפתי אותו כהוגן ושמתי אותו על הצוואר. הבטתי בחרמנות על הכוס היפה שלה... בוחן בקפידה כל חלקיק ורדרד ממנו! פאק אני מעריץ אותו! אמרתי לעצמי חיוך גדול
ליקקתי את הכוס הטעים של שרון במשך כמה דקות... היא רעדה, התנשפה וגמרה כשחיוך ענק מרוח על פניה היפות! חיוך גדול

"פשששששש זה היה מצויין! סבתוש תמות על זה!" צחוק המשיכה לצחוק שרון ואני כמעט פרצתי בבכי בכי צחוק

כפות רגליה של שרון היו קצת קרירות אז חיממתי אותן עם כפות הידיים שלי, ואז מצצתי את אצבעות רגליה! שרון נגנבה מזה! Tongue צחוק
בזמן שליקקתי לשרון את חור התחת הקטן והמתוק שלה, היא הודיעה לי שעכשיו היא תבדוק האם אני מכונת סקס טובה קריצה
אבל לפני זה שרון בדקה עד כמה העור שלי רגיש... היא התנפלה עליי בנשיכות ואכלה אותי בכל דרך אפשרית! בהתחלה זה לא הזיז לי וצחקקתי לעצמי, מתגרה בשרון... עד שהיא במהרה מצאה את הנקודות הרגישות שלי וגרמה לי לצרוח בקולי קולות משיניה החדות צחוק

לבסוף נפלתי על הגב, שרון עלתה עליי ב- 69 והתחילה לנשוך את הזין שלי ונשכה בפראות גם את הביצים החמודות שלי. צרחתי מעונג וליקקתי את החורים הטעימים שלה Tongue
שרון שוב התחילה לעשות לי מציצת פוליש עד שלפתע נגמרו לה הסוללות והיא נשכבה עם הלחי שלה על הזין שלי צחוק (שרון אוהבת לשגע אותי! שהיא מפסיקה למצוץ לי באמצע ואני משתגע צחוק)

"שאני אתן לך טרפנטין?" קריצה שאלתי את שרון והתפוצצנו מצחוק צחוק צחוק צחוק

שרון עלתה עליי והתחילה לדהור על הזין הקשיח שלי שהתבשל בכוס הלוהט שלה Tongue
היא נשכבה עליי והתחילה לנשוך אותי באוזניים! נשפה לתוכן מה שהדליק אותי בטירוף! ואז נשכה גם את הצוואר שלי ללא הפסקה! זיינתי אותה במרץ מלמטה, חיבקתי את גופה הענוג וליטפתי את ישבנה הסקסי! Tongue

אחרי כמה דקות זחלנו לקצה המיטה. קמתי מהמיטה כאשר שרון תלויה עליי והקפצתי אותה במרץ על הזין שלי! שרון חיבקה אותי ונהנתה מכל רגע! Tongue
עשינו טיול בסלון... צעדתי כמה צעדים מהמיטה ונעמדתי מול המראה. המשכתי להעיף את שרון באוויר לשמחתה הרבה חיוך גדול "שלא תחשבי על זה אפילו! אני לא מעיף ככה את סבתוש!" Shocked צחוק צעקתי.

התיישבתי ביחד עם שרון על הספה, והיא המשיכה לקפץ על הזין הקשיח שלי בפוזת צפרדע חרמנית! התענגתי על הציצים המקפצים שלה ומצצתי אותם בשקיקה! Tongue
בהמשך הרמתי את שרון שוב, זיינתי אותה עוד קצת באוויר והשכבתי אותה על המיטה! ככה שאנחנו נוחתים למיסיונרית פרועה! Tongue
זיינתי אותה במרץ בכוס הלוהט שלה והסנפתי את צווארה ושיערה. שרון סטרה לי על התחת והתחילה לנשוך אותי בידיים ובחזה, פאק איזה גמישה היא הזללנית הזאת! צחוק
הבטתי בפניה היפות מלמעלה ושמתי את רגליה על כתפיי. אחחח איזו פוזה מדהימה! גם החדירה קטלנית וגם המראה מלמלה מטריף ת'חושים! Tongue

עברנו לזיון בעמידה. שרון נשענה על השידה והתחלתי לזיין אותה בכוס הורדרד והדורש שלה באיזה 200 קמ"ש! שרון הייתה ברקיע השביעי Tongue
"סבתוש בטח לא תעמוד בקצב הא?" צחקקתי בלגלוג צחוק

"חה חה חה סבתוש יותר מטורפת ממני! הלך עלייך!" החזירה לי שרון והתפוצצנו מצחוק צחוק

בזמן שהזין שלי בכוס שלה, שרון התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לחגוג על הכוס שלה במרץ חיוך גדול ואז שרון נשכבה על המיטה והזמינה אותי לכפיות לוהטות Evil SmileTongue
נשכבתי מאחוריה, החדרתי את מיסטר חשמלי שלי לכוס הרטוב שלה וחישמלתי לה ת'כוס כהוגן! לשרון נעמדו השיערות בכוס! צחוק קריצה (בכאילו כן? שרון הייתה מגולחת חיוך גדול) היא תפסה את התחתונים שלי והצליפה לי איתם על התחת! ואת התחת שלה היא ליטפה עם התחתונים צחוקהתעצבנתי! כועס הורדתי את החוטיני שלה מצווארי והצלפתי איתו על התחת שלה! היא צחקה ששלה יותר גדול (התחתונים שלי שהיו אצלה צחוק) והמשיכה להצליף לי איתם על התחת צחוק

אחרי הכפיות הלוהטות, שרון נשכבה על הבטן. נשכבתי מעליה ואחרי שמיסטר חשמלי שלי החליק לכוס החם שלה זיינתי אותה בשקיקה והתענגתי על הטוסיק המקפץ שלה שהפליק לי על הבטן! אחחח זה היה מחרמן! Tongue

שרון נעמדה בדוגי והמשכתי לזיין אותה בכוס בזיון מהיר ועצבני! Evil Smile
לא הפסקנו לדבר על סבתוש ועל מה שהיא תעולל לי צחוק
אחרי כמה דקות גמרתי בחוזקה בכוס החם של שרון שהסתובבה לעברי בהתלהבות וחיבקה אותי! היא הייתה כל כך מאושרת אין דברים כאלה! Tongue

"OK בבוארוש חשמלי שלי! עמדת בכל הציפיות! עכשיו נארוז אותך באריזה יפה ונביא אותך לסבתוש! היא תהיה ברקיע השביעי!" צעקה שרון והתפוצצה מצחוק צחוק

"לאאאאאאאא את זקוקה לי!" צעקתי לה נואשות...

"חה חה חה ממש לא! יש לי את המוכר בחנות הסקס! שמתי עליו עין אז אני הולכת לחגוג איתו!" Tongue Evil Smile צעקה שרון וחיבקה אותי בחיבוק פרידה.

זה הוא גורלו האכזר של בבוארוש חשמלי... לספק סבתא חרמנית... פאק אני חייב למצוא את המנגנון להשמדה עצמית! צחוק צחוק צחוק

היי זה שוב אני, לוואל! בעל חנות הסקס הכי שווה במדינה! Tongue

ישבתי לי בנחת על הכיסא בחנות שלי כשלפתע לחנות פרצה בסערה שרון המדהימה! Tongue
היא נמרחה עליי והתחילה ללטף אותי בחרמנות!

"וואאוווו איזו הפתעה!" אמרתי לשרון וקרצתי לעברה... שרון לבשה רק תחתון חוטיני והציצים שלה היו חשופים לפניי במלוא הדרם! אחחח איזה פטמות זקורות וורודות! Tongue

"היי לוואלוש! חזרתי אלייך!" צעקה שרון והמשיכה להימרח עליי חיוך גדול

"רגע ומה עם בבוארוש חשמלי? אל תגידי שאת לא מרוצה ממנו..." קריצה

"אההה חגגתי עליו כל הלילה ועכשיו הוא מוכן ומזומן לעבור לידיים החרמניות של סבתוש כלת היום הולדת! אני רוצה את הדבר האמיתי!" צעקה שרון ודחפה אותי בפראות על המיטה Tongue

נפלתי על המיטה ושרון קפצה עליי במהירות! חיבקתי אותה בחרמנות ומצצתי את פטמותיה הורודות והטעימות! Tongue אחרי כמה דקות שרון נשכבה עליי ב-69 והגישה לי את הטוסיק שלה לטעימה. הסנפתי את הטוסיק שלה דרך החוטיני והזין שלי התקשח בשניות!
הזזתי את תחתון החוטיני שלה הצידה והתחלתי ללקק בשקיקה את הכוס ואת חור הטוסיק המשגע שלה! Tongue

שרון הורידה לי את התחתונים והתחילה למצוץ לי ת'זין בשקיקה! מצצה גם את הביצים החלקות שלי ועשתה לי מציצת פוליש מדהימה! אין דברים כאלה! Star
היא גם נשכה אותי בצדדים מה שהקפיץ אותי לשחקים והעלה לי את מפלס החרמנות למקומות קסומים! Tongue

שנינו היינו כבר חרמנים בטירוף! שרון התיישבה על הזין שלי ברכיבה הפוכה ובמהרה התחלתי להקפיץ אותה במרץ על הזין שלי, בזיון טרמפולינה מחרפן! Star Tongue
שרון התלהבה מהזיון והתענגה עליו במראה שהייתה מולינו. לא יכולתי להוריד את עיניי מישבנה הסקסי והמקפץ! ללא ספק הטוסיק הכי יפה שראיתי בחיי!!! מוחא כפייה Tongue

אחרי כמה דקות של זיון מענג שרון השתוקקה למצוץ לי ולטעום את הזרע שלי! Tongue
מה ששרון המתוקה רוצה היא מקבלת! קריצה

שרון התיישבה מולי בדוגי והתחילה למצוץ לי במציצה חמה ורטובה! כאשר ישבנה משתקף במראה ואני מלטף אותו ומתענג עליו! Cool גררררררררררררר Tongue

אחרי כמה דקות של מציצה מעלפת! השפרצתי בפה החם של שרון כמות יפה של זרע חם ונתתי לה נשיקה בראש! חיוך גדול
שרון הרימה את הראש וחייכה לעברי בשובבות כאשר פיה פתוח ואני רואה את הזרע שלי שוחה שם להנאתו חיוך גדול קריצה

שרון צחקקה בשובבות ואמרה בפה מלא: "בבוארוש חשמלי!" צחקנו בטירוף והתחבקנו בחום! Heart

ממש משתלם למכור בבוארושים חשמליים! Tongue צחוק

בטח שלנימפומניות כמו שרון שמחליפות זין כמה פעמים ביום צחוק קריצה

סוף

שרונוש סקסית מטריפה שלי! היה מדהיייייייים!!! Tongue

כמה צחוקים וחוויות היו לנו במפגש הזה! Tongue חיוך גדול

הזיון אשששששש!!! ואת מחרמנת אותי בטירוף! Star

אחחח כמה שאני חולה לך על התחת ועל החורצ'יק המתוק שלך! Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

370
[QUOTE=Lavelle]
בטח שלנימפומניות כמו שרון שמחליפות זין כמה פעמים ביום צחוק קריצה

[/QUOTE]
GSPOT יקר - בתור מדווח פעיל שנראה שדי פעיל בתחום (ובתור המדווח האותנטי האחרון שדיווח על שרון):

האם התרשמת שמדובר בנימפומנית? האם התרשמת שבכלל מדובר בבחורה שנהנית מסקס עם לקוחותיה?

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”