שלום לכולם הייתי אצל ניקי אתמול בערב ואבקש לדווח לחברים בפורום
הגעתי לעלמה אחרי תיאום בשעות הערב, הייתה זמינה בטלפון לאורך כל התהליך קבענו בשעה במיקום שלה במרכז ת"א התקשרתי ונכנסתי לבניין בזמן.
התמונות אמיתיות הגוף שלה באמת ניראה כמו שבתמונות רזה מאוד עם מראה נערי ותחת קטן וחצוף, בפנים היא באמת יותר נושקת לאזור גיל ה40 מאשר ה30 אך ניראת טוב לטעמי.
אחרי שיחה קצרה הבקשיש החליף ידיים, ועברנו לחדר ביצועים, החדר מאובזר מכל טוב למי שאוהב חוויות שליטה, מתלבושות פטיש שונות ואביזרים קלים וכבדים, שתי נדנדות ומוט קשירה.
ביקשתי ממנה לשים תחרה שחורה והתחלנו באקט, אחרי חירמונים הדדיים ניקי התחילה במציצה טובה מאוד ועמוקה, תוך כדי ביקשתי ממנה להכניס אותו עד הסוף וניקי ביצעה מיידית עד הגאג ריפלקס שלה נכנס לפועל ונזל לה רוק מהצדדים של הפה וכל זה מספר פעמים כשאני עוזר לתהליך עם היד שלי על הראש שלה, גם שיחקתי קצת עם הזין שלי על הפנים שלה והוצאתי אותו מהלחיים שלה החוצה היה לא רע בכלל -
אחרי זה התחלתי לשחק לה עם הכוס, לניקי הייתה פציעה מעל הדגדגן בעקבות סשן כניראה אגרסיבי עם עגיל שעשתה וביקשה לא לגעת שם אבל אפשר היה להחדיר אצבעות לכוס בחופשיות, אחרי משחק קל היא ניהייה רטובה שם בצורה ממש קיצונית וזה היה מחרמן מאוד ליראות, לא יכולתי להתאפק ודחפתי אצבע גם לכניסת הספקים במקביל וכך עשיתי לה פינגר פאקינד מספר דקות, לאחר מכן נתתי לה ללקק את האצבעות שלי מה שהיא עשתה בהנה מרובה - רוצה לציין בנקודה הזאת שניקי לפני סשן עושה נקיון יסודי לכניסת הספקים עם חוקן וריח הגוף שלה הוא מאוד מתוק ונעים להבדיל מבנות עובדות אחרות כאן בפורום שיצא לי להתקל בהן בסיטואציות דומות.
אחרי כל זה שמנו גומי על מר בחור והתחלנו ברכיבה ניקי מאוד קטנה הכוס שלה הוא צר נעים וחם, מעבר לזה היא אקטיבית ויודעת לזוז כמו שצריך, אני מלווה את זה בסטירות קלות בשדיים שלה, אחרי שרכבה עלי מספר דקות, עברנו לדוגי כאשר אני חודר לכניסת הספקים, גם כאן הכניסה הייתה מאוד נעימה וחור התחת של ניקי מאוד צר ומזמין, ככה אני מזיין אותה מספר דקות עם משיכות קלות בשיער והצלפות באחוריים.
אחרי שהתעייפתי מהתנוחה ביקשתי לעבור עמידה כאשר ניקי מוצצת לי על המיטה, גם כאן ניקי זורמה שוב עם מציצה עמוקה ורטובה, הכניסה את מר בחור עד הסוף והכניסה את הביצים שלה לפה, מצצה לי כאשר אני עומד - כשהרגשתי שאני מתקרב לג'ומנג'י, שוב ביקשתי ממנה להכניס אותו עד הסוף וגמרתי לה בפהגרון עם שיר מזמור.
לסיכום החויוה הייתה בהחלט איכותית לא זולה אבל הרגשתי תמורה לאגרה כמו שחברים כאן אומרים בהחלט לא לכל כיס אבל למי שחשקה נפשו להגשים פנטזיה גם אם זה בקטנה כמוני בלי יותר מידי שוטים ועקרבים.
חשוב לי רק לציין משיחה עם הגברת שחשוב לה לקבל יחס מכבד ולא משפיל בשביל שהיא תוכל להרגיש בנוח ולדעת שהיא בטוחה בלעשות את מה שהיא עושה בחדר המיטות, בשביל שהיא תוכל לדעת שאתם יודעים לשים גבולות ובאתם להנות ולא להתעלל בבחורה ממקום סדיסטי.
שתיהיה שבת שלום לכולם :)