אדון נכבד אתה רואה שזאת לא רק דעתי עובדה שגם 2 דעות של אשים אחרים שהיו עם ניקי אמרו בדיוק אותם דברים ..
אז בבקשה לפני שאתה אומר דברים חסרי שחר בבקשה בדוק את המקורות שלך...
ניקיטה - ללא גבולות
242[QUOTE=White]ALEX 36 הוא יחצן ושקרן.
וזו לא דיעה אישית שלי.
זו עובדה עם הוכחות.
[/QUOTE]
תוכיח בבקשה אני רוצה שתגיד לי איך אתה יודע עם הוא יחצן או לא?!?
ניקיטה - ללא גבולות
243[QUOTE=administrator]
[QUOTE=ALEX_36]אדון נכבד אתה רואה שזאת לא רק דעתי עובדה שגם 2 דעות של אשים אחרים שהיו עם ניקי אמרו בדיוק אותם דברים ..
[/QUOTE]
[/QUOTE]
[QUOTE=ALEX_36]אדון נכבד אתה רואה שזאת לא רק דעתי עובדה שגם 2 דעות של אשים אחרים שהיו עם ניקי אמרו בדיוק אותם דברים ..
[/QUOTE]
זה נכון אתה לא יחצן.
אני יודע את זה ואני מקווה שלפני שחברים מוציאים דברים מהפה צריך לדעת לעמוד מאחורי המילים שמוציאים...
[/QUOTE]
לצערי בהשראה של קשקשתא הנכבד קיימת רדיפת של כול מדווחים מרוצים כיחצנים. הנוראה מכול רדיפת לומברוזו שמעולם לא אמר חצי מילה שהוא לא מאמין בלב שלם.
אני כלקוח קבוע של אחיות מזמן הפסקתי לכתוב כי כבר ברור מה יהיה התגובות.
ומגוחך שבדיוק אלה שטוענים על יקרונות דמוקרטיה הם הסותמי פיות הראשיים של הפורום.
פטיש חשמלי וחולה כוס היו מדווחים מעולים והצליחו לגרש אותם.
רק אגו ולא יעקרונות מובילים את רדיפת יחצנים כביכול.
ועכשיו כמובן אשמע את מקהילה בשירים על הצביעות שלי.
ניקיטה - ללא גבולות
244[QUOTE=סופר לה טיב]כאשר סיימתי לקרוא את הדווח של ALEX_36, והבחנתי שזו ההודעה הראשונה שלו בפורום, וכמובן הדווח הראשון, היה ברור לי שזו שאלה של זמן (קצר ביותר) עד שהוא יוכתר בתואר יחצ"ן.
[/QUOTE]
אוסקר ווילד 2013-01-06 11:34:03
[/QUOTE]
הבעיה שיש ALEX 36 ויש ALEX_36
ההודעה של ALEX 36 נכתבה מפי הגבורה עצמה וניתן לזהות זאת על פי סגנון
הכתיבה של ניקי בדף ה"בלוג-סיפורי חוויות אישיות".
ההודעה של ALEX_36 (זאת שאליה מתייחס האדמין) ושמופיעה לאחר מכן ניכר שנכתבה ע"י משתמש אחר.
בגמילה
ניקיטה - ללא גבולות
245אני לא מבין.
אדמין, מצד אחד אתה מאשר שהוא לא יחצן ומצד שני משעה אותו מהפורום? 
[/QUOTE]
זה נכון אתה לא יחצן.
אני יודע את זה ואני מקווה שלפני שחברים מוציאים דברים מהפה צריך לדעת לעמוד מאחורי המילים שמוציאים...
[/QUOTE]
| פרופיל: ALEX_36 | סטטיסטיקות פעילות | |||||
|
I fart in your general direction
ניקיטה - ללא גבולות
246אהלן לכולם
ושלום ניקי 
אני כותב הודעה זו אחרי מפגש נפלא עם ניקי
ראיתי את המודעה
יצרתי קשר
ובהחלט הדבר הראשון שקנה אותי זה הקול
עדין חברותי ,קבענו להיפגש בשעה מסויימת
הגעתי לדירה והתחלנו בסמול טוק קצר להכיר רושם ראשוני של מראה
הבחורה בהחלט בעלה מראה קינקי מושכת סקסית
קיבלתי סיור קטן בבית במרגש המשחקים של ניקי
בהחלט משו שלא ראיתי עד כה הבחורה עם ראש פתוח
נעימה וכיפית
אחרי שהתפשטנו ניקי התחילה לענג אותי בצורה מושלמת
הכול עושה בצורה טובה
התגובות שלה הגניחות שלה הכול מושלם
המגע שלה הלשון שלה
והסקס -אני מעריך שמילים לא יכלו לתאר מה קרה במיטה שם
אני בהחלט מתחרמן שאני חושב על מה שהלך שם
בכול מקרה חברה
ניקי היא הבחורה !
תודה ניקי היית מדהימה
ניקיטה - ללא גבולות
247לילה טוב לכולם רציתי להגיד המון המון תודה על הפוסטים היפים שרשמתם עלי. חממי לב ומלאי מחמאות . אין כייף גדול מהידיעה שנהנתם בחברתי ושאולי למדתי משהו
המון תודה שלכם ניקוש
רוצים לצפות בגלריית תמונות שלי :לחצו כאן לצפיה בגלריה
ניקיטה - ללא גבולות
249לפנינ שבוע בערך נפגשתי עם ניקיטה ורק עכשיו יצא לי לדווח על זה אז ככה .
ניקיטה מפרסמת שהמפגש איתה הוא ליבראלי וחסר מעצורים, (ללא גבולות בניסוח שלה) מה שאני קיבלתי היה שונה מאוד ממה שהיא מפרסמת ובטח שלא שווה את המחיר ששלמתי עליו(יש בחורות שלוקחות 20% ממה שהיא ונותנות הרבה יותר). אני יכול לסכם את המפגש איתה כתקתוק אחד גדול, מהרגע שקיבלה את הכסף רק רצתה שאני אגמור וילך! בנוסף לזה כל המפגש כלל הסתמסות ושימוש בטלפון כן גם תוך כדי מציצה. המפגש גם כלל הרבה איסורים וגבולות!! כמו בנדנדה זה רק לסשנים(בפרסום רשום במפורש שזה לכולם), בלי אצבעות זה לא נעים, בתנוחה הזאת כואב וכו...
לסיכום: יכול להיות שבאותו היום לא היה בזיין שלה לקבל אנשים או שלא באתי לה טוב, וגם זה בסדר אבל מה שלא בסדר ובלתי נסלח זה שהיא למרות כל זה קיבלה אותי גבתה מחיר מלא והתנהגה כמו שהתנהגה שזה בדיוק 180 מעלות ממה שהיא מפרסמת ומציגה כאן באתר.
נ.ב
בכול זאת אני רוצה להודות לה. ניקיטה ללא גבולות תודה לך!
אני יסביר, ניפגשתי איתה אחרי ששנה שלמה נמנעתי מלהיפגש עם נערות עובדות ואחרי המפגש איתה אין לי חשק לפחות לעוד שנה...
ניקיטה - ללא גבולות
250[QUOTE=גוני 25]
לסיכום: יכול להיות שבאותו היום לא היה בזיין שלה לקבל אנשים או שלא באתי לה טוב, וגם זה בסדר אבל מה שלא בסדר ובלתי נסלח זה שהיא למרות כל זה קיבלה אותי גבתה מחיר מלא והתנהגה כמו שהתנהגה שזה בדיוק 180 מעלות ממה שהיא מפרסמת ומציגה כאן ב
[/QUOTE]
אני מסכים איתך , לפעמים עדיף לא לקבל לקוח מאשר לתת שירות לקוי .
זה קורה...וקרה גם לך עם ניקי , למרות שניקי דווקא נותנת בד״כ שירות טוב.
אבל למה להתנזר עוד שנה...? חשבת שאולי אחרי שנה בלי ביקור אצל נערה עובדת אולי גם אתה היית קצת חלוד או לחילופין נלהב מדי.