כ ניקיטה - ללא גבולות - דף 27 - סקס אדיר

ניקיטה - ללא גבולות

261
[QUOTE=סופר לה טיב]ניקיטה, ברור לכולנו שלא כל אחת היתה נוהגת כמוך באותו מצב.

נהגת בצורה מכובדת והוגנת מאד מוחא כפייה

[/QUOTE]
אני יכול לחשוב על מישהי מסוימת, שפשוט היתה מתחפשת לאחות ואומרת לבחור: 'תרגע, הכל בסדר - אני אחות מוסמכת'. צחוק
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

ניקיטה - ללא גבולות

265
בוקר מהממם לכולם העלתי תמונות חדשות וערכתי כמה שינויים בפרטי המפגש בימיים הקרובים יעלה לאתר שלי את שאר התמונות כולכם מוזמנים הפעם הלכתי על סגנון קצת יותר חצוף ופרוע מאוד טבעי וכמעט ללא מעצורים המשך יום סגלגל לכולם TongueTongue
רוצים לצפות בגלריית תמונות שלי :לחצו כאן לצפיה בגלריה

ניקיטה - ללא גבולות

266
[QUOTE=ניקיטה]

בוקר מהממם לכולם העלתי תמונות חדשות וערכתי כמה שינויים בפרטי המפגש בימיים הקרובים יעלה לאתר שלי את שאר התמונות כולכם מוזמנים הפעם הלכתי על סגנון קצת יותר חצוף ופרוע מאוד טבעי וכמעט ללא מעצורים המשך יום סגלגל לכולם TongueTongue[/QUOTE]
מודה שאהבתי מאד את התמונות
אצבע למעלה אצבע למעלה אצבע למעלה

ניקיטה - ללא גבולות

268
לילה טוב לכול הערים והישנים Tongue רגע התחיל באיקון המוםShocked קודם כול תודה מאמי יש עוד תמונות בדרך וכמה הפתעות ו שלא יכולה לגלות בנתים Tongueלתגובתך אוליב מאמי נכון לא ביקרת לאחרונה בדף הראשון שלי שבו מופיע הפרטים עלי וכו השקעתי בפתיח כול כך יפה הכולל הורדת מחירים השקעתי בכול מילה ומילה אוליבבבבבב ההימור כבר לא כזה יקר חיוך גדול מה זה לא מצדיק מילה טובה משהו אולי חטיףחיוך גדול
רוצים לצפות בגלריית תמונות שלי :לחצו כאן לצפיה בגלריה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”