כ למה הפורום כל כך יבש?? - סקס אדיר

למה הפורום כל כך יבש??

6
[QUOTE=צעיר לנצח]הגיע הזמן לשים את הבעיה על השולחן!!

הפרום יבש כי אנשים מפחדים לדווח על המציאות שלהם, שמא בגלל הדיווח הבחורה תפסיק לתת שרות טוב.

זאת האמת ועם זה צריך להתמודד

[/QUOTE]
חבל שכל אני מסכים איתך:)מבולבלDead

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

למה הפורום כל כך יבש??

7
לדעתי הפורום יבש כי המצב יבש.
כבר הרבה זמן שלא מצאתי שום דבר ששוה לבזבז
עליו זמן וכסף. ואלו שכן שווה לא זמינות או עסוקות מדי ואין
אפשרות לקבוע איתן (נועה ושחר).
בקיצור עונת המלפפונים.
גבר שלא קיבל בתחת זה לא גבר אמיתי (מדונה)

למה הפורום כל כך יבש??

8
אולי גם אנו אשמים בכך שלא מעודדים דיווח?

ראו למשל את הדיווח שלי על הצפונית ב- 700 ש"ח - חלק מהחברים אמנם אמר תודה, אך חלק מיהר ללרדת עלי על הסכום המופרך ששילמתי ולהצביע עלי כאל פראייר.

מה אתם חושבים שזה עושה למוטיווציה שלי לדווח - ולא רק שלי, אלא גם של חברים אחרים אשר גם כן יחשבו פעמיים אם לדווח ולקבל בתמורה ביקורת וכינויים על כך ששילמו יותר מדי, או מכל סיבה אחרת? יותר קל לשתוק ולחכות שאחרים ידווחו.

למה הפורום כל כך יבש??

9
[QUOTE=almoni2009]אולי גם אנו אשמים בכך שלא מעודדים דיווח?

ראו למשל את הדיווח שלי על הצפונית ב- 700 ש"ח - חלק מהחברים אמנם אמר תודה, אך חלק מיהר ללרדת עלי על הסכום המופרך ששילמתי ולהצביע עלי כאל פראייר.

מה אתם חושבים שזה עושה למוטיווציה שלי לדווח - ולא רק שלי, אלא גם של חברים אחרים אשר גם כן יחשבו פעמיים אם לדווח ולקבל בתמורה ביקורת וכינויים על כך ששילמו יותר מדי, או מכל סיבה אחרת? יותר קל לשתוק ולחכות שאחרים ידווחו.

[/QUOTE]

אף אחד לא ירד עליך וחבל שאתה רואה את זה בצורה שלילית, בסך הכל נוהל שיח העוסק בנושא בוער.
אתה יכול להגיב ולשכנע שדעתך היא הצודקת, לא צריך להתעצבן ולקחת את זה אישית כל עוד השיח מנוהל באופן תרבותי.

למה הפורום כל כך יבש??

10
אנסה להסביר שוב, ואתחיל בכך שלא מדובר כאן בעניין אישי, אלא בנושא מהותי, שהוא בנפשו של הפורום הזה: הדיווחים. באו נשים את הדברים על השולחן: ללא דיווחים אין זכות קיום לכל הפורום הזה ולכל הקהילה הזו. תגובות זה חשוב, לשאלות יש בהחלט מקום, שנינות וקשקשת זה יכול להיות נחמד, אך בהעדר דיווחים כל הפורום יתייבש ויעלם, והיו דברים מעולם.

ושלא תהיה טעות - הדברים הללו לא מכוונים להנהלת הפורום, אלא גם - ואולי בעיקר - לנו, החברים בפורום.

לדווח - זה לא מובן מאליו, כי יש הרבה סיבות למה לא: לא כל אחד מסוגל לחבר משפט קוהרנטי, לא כל אחד אוהב לכתוב, אנשים חוששים שיצחקו עליהם או שירדו עליהם בגלל מה שכתהו או איך שכתבו, אין זמן כי יש כרגע משהו יותר חשוב או יותר מעניין לעשות, לא רוצים לשתף כי הביקוש ייגדל והבחורה תדרוש יותק כסף, או תתחיל לחפף או תהיה יותר מדי עסוקה וכו'.

לכן, אם רוצים דיווחים צריך לעשות שני דברים: אלף - לעודד דיווחים, ובית - להזהר מלגרום לירידת מוטיווציה. לעידוד הדיווחים יש להנהלה את כלי הכוכבים, דרגות וכו', אך יותר חשוב זו הבעת הערכה ופירגון מצידנו למדווחים. אבל הכי חשוב לדעתי הוא להזהר מלגרום לירידת מוטיווציה למי שכותב: אם ביקורת אזי ביקורת בונה, ללא ציניות, לגופו של העניין, ובכבוד הדדי.

שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”