כ לנטה ספא -מיה - דף 2 - סקס אדיר

לנטה ספא -מיה

11
ברצוני לדווח על מיה מלנטה ספא בראשל"צ
הגעתי בערב למקום שהיה יחסית ריק ומבין כל הדודות צצה לה הנסיכה.
בחורה גבוהה ויפה מאד העונה לשם מיה.
נכנסתי איתה ללא הרבה אומר, האצילות שבפניה אמרה הכל.
אחרי מקלחת קצרה הבחורה הורידה בגדיה הסקסיים ונגלה גוף משגע, חטוב להפליא.
שני ציצים עומדים זקופים ובולטים.
המסאג לא היה מקצועי אבל מגרה מאד כאשר עיקרו מבוסס על גירוי באשכים.
התחושה נעימה רק חבל שהזניחה את הכלי עצמו.
כשהחלה לשכב על גופי כשאני עדיין על הבטן הייתה זאת תחושה עילאית..
ביקשתי והיא הרשתה לי לילקק את שדיה המדהימים, כך היא גמרה לי לאט לאט כשאני ביד אחת תופס את ישבנה המהמם ובשניה את השד החמוד והזקור.
נפרדנו בטעם של עוד...
מתוקה ושווה.
וסוף סוף יפיופה אמיתית.
טענה שהיא בת 26 ונראית פחות.
כ-5 שנים בארץ ושומרת מאד על היגיינה.
אז מי שמחפש מסאג ללא כל אקסטרות אבל מבחורה באמת איכותית ויפת מראה בעלת גוף מדהים ומושלם, מיה זו הכתובת.
תהנו ודווחו
הג

לנטה ספא -מיה

12
אני מצטרף לדיווחים של רוג'ר ואליה לגבי מיה (מאיה).
הבחורה סופר נחמדה, ומדובר בחרמנית לא קטנה.
חובה באותה נשימה לציין גם את ליאנה - רוסייה סקסית בטירוף, גוף מטורף, חזה גדול טבעי, עיניים מדהימות , פנים יפות מאוד.
למרות שהיא קצת מרוחקת בתחילה, במסאג' עצמו היא מתגלה כבחורה נחמדה מאוד, לא פחות ממאיה.
ישנם גם בחורות נוספות יפות, לא אפרט.

בכלל, המקום הוא הפתעה נעימה מאוד - זה המקום הכי מושקע שאני פגשתי מבין כל אתרי הספא באיזור המרכז.
המקום מחולק למעשה ל-2 חדרי ספא גדולים סמוכים אחד לשני.
בכל חדר (לובי) תאורה מדליקה, אקווריום ענק, ספות מרווחות ו - LCD.
בנוסף, בעל הבית מקפיד מאוד על נקיון המקום ומרגישים את זה.
בחדרי העיסוי עצמם יש מיזוג, ג'קוזי ומיטת מסאג'ים.

מומלץ לבקר לפחות פעם אחת.
שימו לב - המקום אינו דיסקרטי למי שזה חשוב.
וגם - אין שום אקסטרות. וכן, ניסיתי.

לנטה ספא -מיה

14
תלוי אם הם עובדות ותלוי באיזה מהאיזורים בבניין. יש חדר קטן יותר קרוב לכניסה ששם הבנות חשופות ורואים אותם על הספה. במבנה הפנימי והגדול יותר יש איזור המתנה והבנות באות אליך.

לנטה ספא -מיה

15
הערה מתקנת שלי לדבריו של nice guy לגבי המקום - אין ספק שה"לנטה ספא" בראשון הוא מקום מושקע, אבל כאחד שמכיר הרבה מקומות ספא באזור המרכז, לא הייתי קובע חד משמעית שהוא המקום הכי מושקע.
לטעמי האישי, יש מקומות יותר מושקעים ממנו, לדוגמא: הספא ברח' האורגים בחולון, שלהערכתי הוא יותר גדול ויותר חדיש.
כמו כן האקווריומים ( אם זה חשוב למישהו...) יותר גדולים ומיוחדים בספא בחולון, וגם בספא ברח' המנוף ברחובות.
מחפש את הדבר האמיתי!

לנטה ספא -מיה

18
אורן ידידי, בוודאי שהיחס הטוב הוא הדבר הכי חשוב. אני טוען שהספא בחולון יותר מושקע מלנטה ספא, וגם היחס הטוב וההקפדה על זמנים הם בולטים שם. מה שכתבתי על אקואריומים אם לא הבנת היה בהומור, זה בגלל שנכתב למעלה שבלנטה ספא יש "אקואריום ענק", וכמי שקצת מסתובב במקומות, האקואריום בלנטה רגיל לגמרי... :-)
מחפש את הדבר האמיתי!

לנטה ספא -מיה

19
אוקיי הבנתי :)

לגביי מיה חבל מאוד שהיא מאוד רזה ואין לה חזה כי אם היה היא באמת הייתה ברמה מאוד גבוהה.. הטלק שהיא שמה זאת חוייה מיוחדת אבל נראה לי שעדיף את השמן הרגיל. היא לא נתנה לי לגעת מעבר לחזה וישבן.
מרגיש לי שכל הבחורות היפות הטובות שהיו נעלמות מהתחום..

שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”