ניקיטה - ללא גבולות
292ערב טוב לחברי וחברות הפורום המון המון תודה על המחמאות על הסרטון כאן ובהודעות כייף כייף כייף
מעלה עוד תמונה חדשה שלי שלא תגידו שלא מקשטת את הפורום
המשך ערם חמים ונעים 

רוצים לצפות בגלריית תמונות שלי :לחצו כאן לצפיה בגלריה
ניקיטה - ללא גבולות
293ניקי מתוקה אני רוצה להודות לך מקרב לך על מיפגש מדהים שהיה לנו אתמול . את מעניקה הרבה יותר ממה שאת מבטיחה . כאשר יש זרימה מדהימה כמו שהיה לנו התענוג הוא אדיר מבלי להרגיש העברנו 3 שעות של הנאה מלאה בתשוקות עזות שהשאירו בי טעם של עוד. אני מבטיח לחזור בהקדם
המשיכי להיות מי שאת ואל תתפשרי על האיכות שאת מעניקה . את שווה כל שקל שאת מבקשת מי שיודע להעריך איכות מוכן לשלם ביד נדיבה
ניקיטה - ללא גבולות
294הסיפור הזה מהאתר שלך "מפגש ראשון הנאנסת" די מלחיץ, והאמת שהתחושות שעלו לי בקריאה הן של עצבות מתגברת.
UMA 2013-03-14 18:55:44
חלילה לא מתחתי ביקורת, אבל מעניין אותי אם זה באמת מעורר אנשים, או לחלופין מדליק נורות?
ניקיטה - ללא גבולות
295[QUOTE=secret g]
הסיפור הזה מהאתר שלך "מפגש ראשון הנאנסת" די מלחיץ, והאמת שהתחושות שעלו לי בקריאה הן של עצבות מתגברת.
[/QUOTE]
יש אנשים שזה החלום שלהם מה לעשות.
אני מסכים איתך
הסיפור הזה מהאתר שלך "מפגש ראשון הנאנסת" די מלחיץ, והאמת שהתחושות שעלו לי בקריאה הן של עצבות מתגברת.
חלילה לא מתחתי ביקורת, אבל מעניין אותי אם זה באמת מעורר אנשים, או לחלופין מדליק נורות?
[/QUOTE]
יש אנשים שזה החלום שלהם מה לעשות.
אני מסכים איתך
ניקיטה - ללא גבולות
297ערב מהמם לכול חברי וחברות הפורום אוליב חחחח אבל בתפוז המכני הוא עוטף אותה בניילון נצמד וסוגר אותה במרתף לשבוע אתה עשית חישוב כמה זה יעלה 

אוליב בגלל שלא ביקרת אותי לאחרונה צלמתי לך את שני הלחמניות החצי מרוקאיות לזכורת כמה טעימה מופלטה אני חולה עליך 

ניקיטה - ללא גבולות
299חג שמח לכולם
לכבוד החג אני מעלה לכם תמונה חדשה שלי
מי יכול למצא את האפיקומן???