כ ניקיטה - ללא גבולות - דף 30 - סקס אדיר

ניקיטה - ללא גבולות

293
ניקי מתוקה אני רוצה להודות לך מקרב לך על מיפגש מדהים שהיה לנו אתמול . את מעניקה הרבה יותר ממה שאת מבטיחה . כאשר יש זרימה מדהימה כמו שהיה לנו התענוג הוא אדיר מבלי להרגיש העברנו 3 שעות של הנאה מלאה בתשוקות עזות שהשאירו בי טעם של עוד. אני מבטיח לחזור בהקדם
המשיכי להיות מי שאת ואל תתפשרי על האיכות שאת מעניקה . את שווה כל שקל שאת מבקשת מי שיודע להעריך איכות מוכן לשלם ביד נדיבה

ניקיטה - ללא גבולות

294
הסיפור הזה מהאתר שלך "מפגש ראשון הנאנסת" די מלחיץ, והאמת שהתחושות שעלו לי בקריאה הן של עצבות מתגברת.
חלילה לא מתחתי ביקורת, אבל מעניין אותי אם זה באמת מעורר אנשים, או לחלופין מדליק נורות?

UMA2013-03-14 18:55:44

ניקיטה - ללא גבולות

295
[QUOTE=secret g]
הסיפור הזה מהאתר שלך "מפגש ראשון הנאנסת" די מלחיץ, והאמת שהתחושות שעלו לי בקריאה הן של עצבות מתגברת.
חלילה לא מתחתי ביקורת, אבל מעניין אותי אם זה באמת מעורר אנשים, או לחלופין מדליק נורות? 

[/QUOTE]
יש אנשים שזה החלום שלהם מה לעשות.
אני מסכים איתך

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

ניקיטה - ללא גבולות

297
ערב מהמם לכול חברי וחברות הפורום אוליב חחחח אבל בתפוז המכני הוא עוטף אותה בניילון נצמד וסוגר אותה במרתף לשבוע אתה עשית חישוב כמה זה יעלה חיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדול אוליב בגלל שלא ביקרת אותי לאחרונה צלמתי לך את שני הלחמניות החצי מרוקאיות לזכורת כמה טעימה מופלטה אני חולה עליך חיוך גדולחיוך גדולחיוך גדול
רוצים לצפות בגלריית תמונות שלי :לחצו כאן לצפיה בגלריה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”