כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 122 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

1213
טוב הספיק לי שם לילה אחד, יש כאלה יתחברו, אני פחות
הסתובבתי אתמול בלילה איזה שעתיים, כל הבנות עובדות שם או במלון אובמסעדות או בבארים, מה שאומר שכל מי שדיברתי איתה ניסת להביא אותי למסעדה שלה או לבר שלה, כבר חזרה בדרך למלון הכרתי מישהי על הדרך שהייתה עם החברה שלה, תוך דיבור איזה אנגלי מצטרף לשיחה ומתחיל עם החברה שלה ,בסופו של דבר אני איתה בחדר הוא עם החברה שלה בת ה19, בקיצור הוא לקח אותה לחדר זיין אותה הבטיח לה 1500 פזוס ואחרי זה האשים אותה שגנבה לו כסף וזרק אותה מהחדר, מסכנה הבחורה הייתה בוכה ושבורה כשחזרנו לאסוף אותה, כהראה הוא סתם עקץ אותה.
אחכ חזרנו לחדר ו היא באה איתנו, והמצב רוח חזר אני מוצא את עצמימעם שניים בחדר, כשאחת מנסה לאנוס אותימוהבת 19 עושה לי ביד ואני משחק אותה לא מעוניין כאילו חחח וואו חוויה
מעלה תמונות מהנייד
היום ברחתי משם חזרה לאנגלס סיטי, ויש לי חברה הקומפקטית בתמה 23 מהתמונות שנראת ילדה:-)
שכרנו דירת קרקע ב 11000 פזוס
אני השבוע הולך לפורטו גלרו אני אדווח משם
האמת אני עייף אחרי החודש הזה וסתם בא לי להתפנק בבית עם אותה אחת, נשמור כוחות להונג קונג ולתאילנד אחכ, םמרות שלא נראה לי שאני אשאר בתאילנד הרבה זמן אולי שלושה לילות לקניות וזהו

1215
אני כרגע בדירה החדשה הגעתי לפב עם הקומפטית היא רוצה 2000 פזוס לתמיכה בילד שלה בשבוע.
בכל אופן אתמול הלכה לעבוד ולהזדיין אחרי שניקתה את כל הבית היום בסופו של יום היא לא חזרה:-)
אתמול בלילה אחותה הקטנה של בעלת הדירה באה לבקר אותי והציע לשטוף לי תכלים, אוקיי אם היא באה לשטוף לי תכלים אזה למה לא לת לה באמת לשטוף תכלים:-) זה נגמר במיטה, כרגע אני בונה על הבת הכוסית של בעלת הדירה, הבעיה היא שאני משחק באש, גם אחותה וגם הבת של? בקיצור אלה הם חיי חיי בקצה ולוקח סיכונים כי חיים פעם אחת ,מקווה שייסתיים טוב, תאחלו לי בהצלחה:-)

1217
טוב הקומפקטית חזרה לדירה אתמול שכבנו כמו מטורפים, לפני כן יצרתי קשר טוב עם הבת של בעלת הדירה נגמר בחיבוקים ונגיעות קטנות,ואחות בעלת הדירה איך שהיא רואה אותי אני ישר שולח לה יד למטה בלי שאף אחד רואה:-)
סוג של משולש אהבים בלי שאף אחת לא יודעת על השניה ,אני מרגיש כמו בסרט מגמה מצוייר יפני:-) :-) :-)
אני אצלם את כולם כדי להמחיש את החווייה בשבילכם.

1219
אני כבר דיברתי עם שחר והייתי גם באזורים הטובים במזרח לפני שבוע לא יצא לנו להפגש אבל הייתי באזור האבניו וכל החרא הזה ,הכל נכון פרט לקטע שאנג'לס זה חור ביחס לפאטיה ותאילנד בכלל,האנשים אומנם נחמדים אבל יש הרבה ניסיונות עוקץ (יותר מתאילנד ) והעוני ברחוב שם פשוט מוריד לי לפחות,האוכל וכל הדברים מסביב לתייר לא ברמה של תאילנד,בדרום יש לא מעט מקומות עם גוגו בארים פשוט אנג'לס מקום מרוכז.. אין יותר מדי תיירים הכל מסחרה,אם אתם רוצים משהו טוב תסעו לדרום יש מספר מוקדים לא רעים עם אטרקציות צלילות,בעיקרון בכל אזור בפיליפינים אפשר למצוא את הבנות... רק תעשו חיפוש קצרצר באינטרנט ,בחורות באנג'לס לא חסר סה"כ יחסית דומה לתאילנד רק שכולן יודעות אנגלית ברמה טובה מאוד ומדברות עם מבטא ספרדי סקסי.. יש הרבה בנות שנראות מתחת ל 18 אז צריך להזהר לפעמים למרות שזה פשוט המראה שם...
חוויה כמו בתאילנד לוקחים ללילה אם יש כימיה היא תשאר יותר וזול יותר אולי אפילו חינם רק תפנקו בקטנה..אם יתמזל מזלכם תמצאו בחורה פרילנסרית ברחוב שתקח פחות מהבר,אם לא תזהרו יכול להיות תתקלו בליידיבויז שכמעט ואי אפשר לזהות,אז תבקשו תעודות...
בעיקרון הבר הוא לקיחה בטוחה(גם בחורה וגם אם יש כל בעיה אחרת אפשר לפנות לשם,המחירים בין 1500-3000 פסוז בכל האזורים בפיליפינים ממה שהייתי).
בפאטיה היה סיפור אחר לגמרי כמה חוויות,לא לקחתי מהברים בכלל רק בנות ברחוב שפגשתי פה שם פינוק והכל טוב... בקטע התיירותי תאילנד עולה על הפיליפינים כמה דרגות שלא יהיה לכם ספק בכלל.

Rachel Starr probably the best fuck

1220
tal הלוואי אבל לא בקרוב:-)
gspot חבל חיכיתי שתצור קשר אבל לא באת לתקופה ארוכה אז אני מבין, העיקר שנהנתאצבע למעלה
בכל אופן זה עניין של טעם מה שבטוח זה בהחלט חוויה.-.
אז מצאתי לי בת שמונה עשרה לפנימשבועיים חגגה יומולדת, היא עברה לגור איתי, שוחה כל היום בבריכה חח
יש לה חזה מטורףףףף וקעקועים, לא זוכר אבל מישהומביקש ממני בחורה כזאת , שני מספרים:-) אחד רגיל השני גמירה בפה.
היא בשוק מהבית שלי פה , יש לי בית קרקע עם בריכה שלצערי לא אפשרי מבחינת תקציב בארץ,אבל היא נפלה מהרגליים, רוצה להשאר פה, קבענו שאנחנו רק ידידים ושמותר לי להביא בחורות, היא רק מחפשת מקום להיות בו:-)
טוב מעלה תמונות...

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”